دانشگاه خارطوم: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «دانشگاه خارطوم( به زبان انگلیسی University of Khartoum) و به زبان عربی (جامعة الخرطوم)، از قدیمی ترین دانشگاه سودان است و یکی از قدیمی ترین دانشگاه های آفریقا و خاورمیانه به حساب می آید.این دانشگاه در شهر خارطوم واقع شده است. این دانشگاه به نام کالج یادبو...» ایجاد کرد)
 
 
(۴ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
دانشگاه خارطوم( به زبان انگلیسی University of Khartoum) و به زبان عربی (جامعة الخرطوم)، از قدیمی ترین دانشگاه سودان است و یکی از قدیمی ترین دانشگاه های آفریقا و خاورمیانه به حساب می آید.این دانشگاه در شهر خارطوم واقع شده است.
[[پرونده:University of khartoum cover.jpg|بندانگشتی|دانشگاه خارطوم]]
دانشگاه [[خارطوم]]( به زبان انگلیسی University of Khartoum) و به زبان عربی (جامعة الخرطوم)، از قدیمی ترین دانشگاه [[سودان]] است و یکی از قدیمی ترین دانشگاه های آفریقا و خاورمیانه به حساب می‌آید. این دانشگاه در شهر خارطوم واقع شده است.


این دانشگاه به نام کالج یادبود گوردون توسط لرد کیچنر در زمان بریتانیا تاسیس شد. دوره استعمار در سودان برای بزرگداشت لرد گوردون و نام آن پس از استقلال سودان در 1 ژانویه 1956 میلادی به دانشگاه خارطوم منتقل شد. یک موسسه آموزش عالی دولتی غیرانتفاعی است که در محیط شهری کلان شهر بزرگ خارطوم (محدوده جمعیتی بیش از 5،000،000 نفر) واقع شده است.  
این دانشگاه به نام کالج یادبود گوردون توسط لرد کیچنر در زمان بریتانیا تاسیس شد. دوره استعمار در سودان برای بزرگداشت لرد گوردون و نام آن پس از استقلال [[سودان]] در 1 ژانویه 1956 میلادی به دانشگاه [[خارطوم]] منتقل شد. یک موسسه آموزش عالی دولتی غیرانتفاعی است که در محیط شهری کلان [[خارطوم|شهر بزرگ خارطوم]] (محدوده جمعیتی بیش از 5،000،000 نفر) واقع شده است.  


این موسسه همچنین دارای یک پردیس شعبه در Omdurman است. دانشگاه خارطوم که به طور رسمی توسط وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی سودان به رسمیت شناخته شده است، یک مؤسسه آموزش عالی سودانی (محدوده ثبت نام با رتبه تک رتبه: 15000-19999 دانشجو) است. دانشگاه خارطوم دوره‌ها و برنامه‌هایی را ارائه می‌دهد که منجر به دریافت مدارک تحصیلی عالی رسمی مانند مدرک لیسانس در چندین زمینه تحصیلی می‌شود. برای جزئیات بیشتر، ماتریس سطوح مدرک و حوزه های تحصیلی uniRank را در زیر ببینید. دانشگاه خارطوم همچنین چندین امکانات و خدمات دانشگاهی و غیر آکادمیک از جمله کتابخانه و همچنین خدمات اداری را به دانشجویان ارائه می دهد.
این موسسه همچنین دارای یک پردیس شعبه در Omdurman است. دانشگاه خارطوم که به طور رسمی توسط [[وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی سودان]] به رسمیت شناخته شده است، یک مؤسسه آموزش عالی سودانی (محدوده ثبت نام با رتبه تک رتبه: 15000-19999 دانشجو) است. دانشگاه خارطوم دوره‌ها و برنامه‌هایی را ارائه می‌دهد که منجر به دریافت مدارک تحصیلی عالی رسمی مانند مدرک لیسانس در چندین زمینه تحصیلی می‌شود<ref>معماریان، مریم، امیدی، مصطفی (1394). جامعه و فرهنگ [[سودان]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص.325.</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[نظام آموزش، تحقیقات و فناوری سودان]]؛ [[مهم‌ترین دانشگاه‌های سودان]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۲۹

دانشگاه خارطوم

دانشگاه خارطوم( به زبان انگلیسی University of Khartoum) و به زبان عربی (جامعة الخرطوم)، از قدیمی ترین دانشگاه سودان است و یکی از قدیمی ترین دانشگاه های آفریقا و خاورمیانه به حساب می‌آید. این دانشگاه در شهر خارطوم واقع شده است.

این دانشگاه به نام کالج یادبود گوردون توسط لرد کیچنر در زمان بریتانیا تاسیس شد. دوره استعمار در سودان برای بزرگداشت لرد گوردون و نام آن پس از استقلال سودان در 1 ژانویه 1956 میلادی به دانشگاه خارطوم منتقل شد. یک موسسه آموزش عالی دولتی غیرانتفاعی است که در محیط شهری کلان شهر بزرگ خارطوم (محدوده جمعیتی بیش از 5،000،000 نفر) واقع شده است.

این موسسه همچنین دارای یک پردیس شعبه در Omdurman است. دانشگاه خارطوم که به طور رسمی توسط وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی سودان به رسمیت شناخته شده است، یک مؤسسه آموزش عالی سودانی (محدوده ثبت نام با رتبه تک رتبه: 15000-19999 دانشجو) است. دانشگاه خارطوم دوره‌ها و برنامه‌هایی را ارائه می‌دهد که منجر به دریافت مدارک تحصیلی عالی رسمی مانند مدرک لیسانس در چندین زمینه تحصیلی می‌شود[۱].

نیز نگاه کنید به

نظام آموزش، تحقیقات و فناوری سودان؛ مهم‌ترین دانشگاه‌های سودان

کتابشناسی

  1. معماریان، مریم، امیدی، مصطفی (1394). جامعه و فرهنگ سودان. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص.325.