فرهنگ عمومی در چین: تاریخچهٔ نسخه‌ها

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

(جدیدترین | قدیمی‌ترین) نمایش ( | ۵۰ مورد قدیمی‌تر) (۲۰ | ۵۰ | ۱۰۰ | ۲۵۰ | ۵۰۰)

‏۲۶ فوریهٔ ۲۰۲۴

‏۱۴ ژانویهٔ ۲۰۲۴

‏۲۳ دسامبر ۲۰۲۳

‏۲۲ دسامبر ۲۰۲۳

‏۲۳ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۷ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۶ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۵ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۳ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۲ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۱ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۰ نوامبر ۲۰۲۳

‏۶ نوامبر ۲۰۲۳

‏۵ نوامبر ۲۰۲۳

‏۴ نوامبر ۲۰۲۳

‏۳ نوامبر ۲۰۲۳

‏۱۴ اکتبر ۲۰۲۳

  • کنونیقبلی ‏۱۶:۲۴‏۱۴ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۶:۲۴Samiei بحث مشارکت‌ها ۲۴٬۸۷۳ بایت +۲۴٬۸۷۳ صفحه‌ای تازه حاوی « = مقدمه: = بسیاری از متخصصان معتقدند که تنوع پخت و پز در جهان را می­توان به سه گروه اصلی تقسیم کرد: پخت­وپز فرانسوی، خاورمیانه­ای و غذاهای چینی. اگرچه برخی نیز این تقسیم بندی را قبول ندارند و روش­های پخت­و­پز در جهان را به گروه­های دیگری تقسیم ب...» ایجاد کرد برچسب: ویرایشگر دیداری
(جدیدترین | قدیمی‌ترین) نمایش ( | ۵۰ مورد قدیمی‌تر) (۲۰ | ۵۰ | ۱۰۰ | ۲۵۰ | ۵۰۰)