سبک‌های آشپزی سنتی ژاپنی: تاریخچهٔ نسخه‌ها

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

‏۱۷ فوریهٔ ۲۰۲۴

‏۱۰ دسامبر ۲۰۲۳

  • کنونیقبلی ‏۱۸:۱۹‏۱۰ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۱۹Samiei بحث مشارکت‌ها ۴٬۲۰۷ بایت +۴٬۲۰۷ صفحه‌ای تازه حاوی «از سده‌های میانی سه جریان اصلی در آشپزی ژاپنی ظهور کردند که عبارت بودند از چاکایسِکی ریوری[1]، هون‌زِن ریوری[2] و کایسِکی ریوری[3] که در ادامه به طور خلاصه راجع به این سه سبک اصلی آشپزی ژاپنی توضیح می‌دهیم: === '''چاکایسکی ریوری''' === چاکایسکی ریوری...» ایجاد کرد برچسب: ویرایشگر دیداری