سبک آشپزی کایسکی ریوری: تاریخچهٔ نسخه‌ها

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

‏۱۷ فوریهٔ ۲۰۲۴

‏۱۰ دسامبر ۲۰۲۳

  • کنونیقبلی ‏۱۸:۲۴‏۱۰ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۲۴Samiei بحث مشارکت‌ها ۱٬۰۰۵ بایت +۱٬۰۰۵ صفحه‌ای تازه حاوی «سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانی‌ها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانه‌ها و رستوران‌های سنتی ژاپنی تبدیل شد. کایسکی ریوری در اصل از دو سبک دیگر یعنی چاکایسکی ریوری و هون‌زن ریوری برگرفته...» ایجاد کرد برچسب: ویرایشگر دیداری