غذاهای سنتی ژاپن: تاریخچهٔ نسخه‌ها

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

‏۲۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۴

‏۱۷ فوریهٔ ۲۰۲۴

‏۱۰ دسامبر ۲۰۲۳

  • کنونیقبلی ‏۱۸:۱۷‏۱۰ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۱۷Samiei بحث مشارکت‌ها ۲٬۱۸۸ بایت +۲٬۱۸۸ صفحه‌ای تازه حاوی «برنج که غذای اصلی مردمان مجمع‌الجزایر ژاپن است از حدود دو هزار سال پیش، از قاره آسیا به این سرزمین آورده شده است. رایج‌ترین شکل غذا در ژاپن عبارت است از برنج پخته شده به همراه سبزیجات و فراورده‌های دریایی فصلی. همچنین ریشه‌هایی مانند ترب و س...» ایجاد کرد برچسب: ویرایشگر دیداری