فرهنگ غذایی چین: تاریخچهٔ نسخه‌ها

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

‏۱۳ ژانویهٔ ۲۰۲۴

  • کنونیقبلی ‏۱۸:۴۱‏۱۳ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۴۱Samiei بحث مشارکت‌ها ۳٬۶۰۹ بایت +۳٬۶۰۹ صفحه‌ای تازه حاوی «در فرهنگ سنتی چین، پخت‌و‌پز هنری فاخر دانسته شده و در آن هماهنگی میان رنگ، عطر، مزه و ظاهر غذا به ­عنوان یک کار هنری تلقی شده و طرح‌ها و نقش­‌های هنری، تجسمی، موسیقی و رقص، حتی شعر و شاعری هم در درست کردن غذا دخیل دانسته شده‌اند. این هنر ف...» ایجاد کرد برچسب: ویرایشگر دیداری