فرهنگ غذایی ژاپن در منازل: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «امروزه در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های اقصی‌نقاط ژاپن می‌توان مواد اولیه لازم برای تهیه طیف بسیار گسترده‌ای از غذاها را پیدا کرد. با این حال، خوراک‌های سنتی ژاپنی همچنان حضور پررنگی در وعده‌های غذایی مردم ژاپن در منازل دارند. غذای منازل در...» ایجاد کرد)
 
جز (...)
 
خط ۱: خط ۱:
امروزه در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های اقصی‌نقاط [[ژاپن]] می‌توان مواد اولیه لازم برای تهیه طیف بسیار گسترده‌ای از غذاها را پیدا کرد. با این حال، خوراک‌های سنتی ژاپنی همچنان حضور پررنگی در وعده‌های غذایی مردم ژاپن در منازل دارند. غذای منازل در سه وعده صبحانه، نهار و شام غالباً شامل خوراک‌هایی مانند زیر است. برنج (برنج‌های دانه‌گرد ژاپنی که بدون نمک و روغن و به شکل کته طبخ می‌شود و در پیاله خورده می‌شود)، سبزیجات پخته شده، گیاهان دریایی، ماهی کباب شده، سوپ میسو[1] (میسو يك خمير غليظ تهيه شده از لوبيای سويای بخار داده شده، له شده و تخمیر شده است)، توفو (غذایی که از فرایند بستن شیر سویا به دست می‌آید)، ناتّو[2] (لوبیای سویای پخته شده و تخمیر شده با نوع خاصی از باکتری)، ساشیمی (ورقه‌های نازک ماهی خام) و انواع مختلف رشته (رشته‌ها در ژاپن از غلات مختلفی تهیه می‌شوند و انواع بسیار زیادی مانند رامن، سوبا[3] و اودون[4] دارند)، تمپورا (سبزیجات سوخاری شده در روغن) و غیره. البته هیچ‌یک از این غذاها منحصر به منازل نیستند و در رستوران‌ها و غذاخوری‌ها نیز می‌توان آن‌ها را یافت.
[[پرونده:ناتّو، از خوراکی‌های سنتی ژاپن.jpg|بندانگشتی|ناتّو، از خوراکی‌های سنتی ژاپن]]
----[1] 味噌汁/Misoshiru.
امروزه در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های اقصی‌نقاط [[ژاپن]] می‌توان مواد اولیه لازم برای تهیه طیف بسیار گسترده‌ای از غذاها را پیدا کرد. با این حال، خوراک‌های سنتی ژاپنی همچنان حضور پررنگی در وعده‌های غذایی مردم ژاپن در منازل دارند. غذای منازل در سه وعده صبحانه، نهار و شام غالباً شامل خوراک‌هایی مانند زیر است. برنج (برنج‌های دانه‌گرد ژاپنی که بدون نمک و روغن و به شکل کته طبخ می‌شود و در پیاله خورده می‌شود)، سبزیجات پخته شده، گیاهان دریایی، ماهی کباب شده، سوپ میسو (味噌汁/Misoshiru) (میسو يك خمير غليظ تهيه شده از لوبيای سويای بخار داده شده، له شده و تخمیر شده است)، توفو (غذایی که از فرایند بستن شیر سویا به دست می‌آید)، ناتّو (納豆/Nattō) (لوبیای سویای پخته شده و تخمیر شده با نوع خاصی از باکتری)، ساشیمی (ورقه‌های نازک ماهی خام) و انواع مختلف رشته (رشته‌ها در ژاپن از غلات مختلفی تهیه می‌شوند و انواع بسیار زیادی مانند رامن، سوبا (蕎麦/Soba) و اودون (饂飩/Udon) دارند، تمپورا (سبزیجات سوخاری شده در روغن) و غیره. البته هیچ‌یک از این غذاها منحصر به منازل نیستند و در رستوران‌ها و غذاخوری‌ها نیز می‌توان آن‌ها را یافت.


[2] 納豆/Nattō.
== نیز نگاه کنید به ==


[3] 蕎麦/Soba.
* [[فرهنگ غذایی ژاپن]]
 
[4] 饂飩/Udon.

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۳۵

ناتّو، از خوراکی‌های سنتی ژاپن

امروزه در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های اقصی‌نقاط ژاپن می‌توان مواد اولیه لازم برای تهیه طیف بسیار گسترده‌ای از غذاها را پیدا کرد. با این حال، خوراک‌های سنتی ژاپنی همچنان حضور پررنگی در وعده‌های غذایی مردم ژاپن در منازل دارند. غذای منازل در سه وعده صبحانه، نهار و شام غالباً شامل خوراک‌هایی مانند زیر است. برنج (برنج‌های دانه‌گرد ژاپنی که بدون نمک و روغن و به شکل کته طبخ می‌شود و در پیاله خورده می‌شود)، سبزیجات پخته شده، گیاهان دریایی، ماهی کباب شده، سوپ میسو (味噌汁/Misoshiru) (میسو يك خمير غليظ تهيه شده از لوبيای سويای بخار داده شده، له شده و تخمیر شده است)، توفو (غذایی که از فرایند بستن شیر سویا به دست می‌آید)، ناتّو (納豆/Nattō) (لوبیای سویای پخته شده و تخمیر شده با نوع خاصی از باکتری)، ساشیمی (ورقه‌های نازک ماهی خام) و انواع مختلف رشته (رشته‌ها در ژاپن از غلات مختلفی تهیه می‌شوند و انواع بسیار زیادی مانند رامن، سوبا (蕎麦/Soba) و اودون (饂飩/Udon) دارند، تمپورا (سبزیجات سوخاری شده در روغن) و غیره. البته هیچ‌یک از این غذاها منحصر به منازل نیستند و در رستوران‌ها و غذاخوری‌ها نیز می‌توان آن‌ها را یافت.

نیز نگاه کنید به