دادگاه خلق چین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی « = دادگاه خلق = دادگاه خلق ارگان قضایی کشور است. در مرکز کشور عالی­ترین دادگاه خلق فعالیت می کند و در استان­ها، مناطق خودمختار، و شهرهای تابع دولت مرکزی، دادگاه عالی وجود دارد. دادگاه­های خلق متوسط و دادگاه­های خلق پایه­ای نیز در سطوح پایین­ت...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


= دادگاه خلق =
= دادگاه خلق =
دادگاه خلق ارگان قضایی کشور است. در مرکز کشور عالی­‌ترین دادگاه خلق فعالیت می کند و در استان­‌ها، مناطق خودمختار، و شهرهای تابع دولت مرکزی، دادگاه عالی وجود دارد. دادگاه­‌های خلق متوسط و دادگاه‌­های خلق پایه‌­ای نیز در سطوح پایین‌­تر واحدهای اداری [[چین]] فعال هستند. دادگاه عالی خلق عالی‌­ترین ارگان قضایی کشور است که مستقیما قضاوت می کند. این ارگان، هم­چنین عالی ترین ارگان نظارتی بر سایر محاکم قضایی و دادگاه­‌های خلق در سطوح مختلف محلی و فعالیت دادگاه‌­های ویژه‌­ی خلق مخصوصی به­ شمار می­‌رود. داگاه عالی خلق در قبال مجلس ملی نمایندگان خلق وکمیته­‌ی دایمی آن پاسخگو بوده و گزارش کار خود را به آن­‌ها ارایه می­‌کند. رییس و معاون دادگاه خلق و رییس کمیسیون قضایی دادگاه خلق را مجلس ملی نمایندگان خلق تعیین می­‌کند.


وظایف عمده­‌ی دادگاه عالی خلق عبارت است از رسیدگی به پرونده‌­های استینافی، پرونده‌­های مطروحه در دادستانی عالی خلق طبق تشریفات خاص، نظارت بر قضات، رسیدگی به پرونده‌­ی محکومان به مرگ بعد از رسیدگی و تصویب از سوی دادگاه­‌های سطوح پایین‌تر، بررسی پرونده­‌هایی در جریان رسیدگی آن­‌ها در دادگاه­‌های محلی اشتباهی صورت گرفته است، ارجاع پرونده‌­ها به دادگاه‌­های سطوح پایین تر برای محاکمه، حق رسیدگی به جرایمی که در قانون جزایی قید نشده اند، چگونگی استفاده از قانون و تفسیر آن در جریان محاکمه.<ref>سابقی،علی محمد (1392). جامعه و فرهنگ چین. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،جلد اول، ص430</ref>


دادگاه خلق ارگان قضایی کشور است. در مرکز کشور عالی­ترین دادگاه خلق فعالیت می کند و در استان­ها، مناطق خودمختار، و شهرهای تابع دولت مرکزی، دادگاه عالی وجود دارد. دادگاه­های خلق متوسط و دادگاه­های خلق پایه­ای نیز در سطوح پایین­تر واحدهای اداری چین فعال هستند. دادگاه عالی خلق عالی­ترین ارگان قضایی کشور است که مستقیما قضاوت می کند. این ارگان، هم­چنین عالی ترین ارگان نظارتی بر سایر محاکم قضایی و دادگاه­های خلق در سطوح مختلف محلی و فعالیت دادگاه­های ویژه­ی خلق مخصوصی به­شمار می­رود. داگاه عالی خلق در قبال مجلس ملی نمایندگان خلق وکمیته­ی دایمی آن پاسخگو بوده و گزارش کار خود را به آن­ها ارایه می­کند. رییس و معاون دادگاه خلق و رییس کمیسیون قضایی دادگاه خلق را مجلس ملی نمایندگان خلق تعیین می­کند.
== کتاب شناسی ==
 
وظایف عمده­ی دادگاه عالی خلق عبارت است از رسیدگی به پرونده­های استینافی، پرونده­های مطروحه در دادستانی عالی خلق طبق تشریفات خاص، نظارت بر قضات، رسیدگی به پرونده­ی محکومان به مرگ بعد از رسیدگی و تصویب از سوی دادگاه­های سطوح پایینتر، بررسی پرونده­هایی در جریان رسیدگی آن­ها در دادگاه­های محلی اشتباهی صورت گرفته است، ارجاع پرونده­ها به دادگاه­های سطوح پایین تر برای محاکمه، حق رسیدگی به جرایمی که در قانون جزایی قید نشده اند، چگونگی استفاده از قانون و تفسیر آن در جریان محاکمه.

نسخهٔ ‏۲ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۳۳

دادگاه خلق

دادگاه خلق ارگان قضایی کشور است. در مرکز کشور عالی­‌ترین دادگاه خلق فعالیت می کند و در استان­‌ها، مناطق خودمختار، و شهرهای تابع دولت مرکزی، دادگاه عالی وجود دارد. دادگاه­‌های خلق متوسط و دادگاه‌­های خلق پایه‌­ای نیز در سطوح پایین‌­تر واحدهای اداری چین فعال هستند. دادگاه عالی خلق عالی‌­ترین ارگان قضایی کشور است که مستقیما قضاوت می کند. این ارگان، هم­چنین عالی ترین ارگان نظارتی بر سایر محاکم قضایی و دادگاه­‌های خلق در سطوح مختلف محلی و فعالیت دادگاه‌­های ویژه‌­ی خلق مخصوصی به­ شمار می­‌رود. داگاه عالی خلق در قبال مجلس ملی نمایندگان خلق وکمیته­‌ی دایمی آن پاسخگو بوده و گزارش کار خود را به آن­‌ها ارایه می­‌کند. رییس و معاون دادگاه خلق و رییس کمیسیون قضایی دادگاه خلق را مجلس ملی نمایندگان خلق تعیین می­‌کند.

وظایف عمده­‌ی دادگاه عالی خلق عبارت است از رسیدگی به پرونده‌­های استینافی، پرونده‌­های مطروحه در دادستانی عالی خلق طبق تشریفات خاص، نظارت بر قضات، رسیدگی به پرونده‌­ی محکومان به مرگ بعد از رسیدگی و تصویب از سوی دادگاه­‌های سطوح پایین‌تر، بررسی پرونده­‌هایی در جریان رسیدگی آن­‌ها در دادگاه­‌های محلی اشتباهی صورت گرفته است، ارجاع پرونده‌­ها به دادگاه‌­های سطوح پایین تر برای محاکمه، حق رسیدگی به جرایمی که در قانون جزایی قید نشده اند، چگونگی استفاده از قانون و تفسیر آن در جریان محاکمه.[۱]

کتاب شناسی

  1. سابقی،علی محمد (1392). جامعه و فرهنگ چین. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،جلد اول، ص430