ناکون پاتوم: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «این شهر در پنجاه کیلومتری غرب بانکوک واقع شده و به‌گفته برخی از اسطوره‌شناسان، قدیمی‌ترین شهر تایلند است، شهر ناکون پاتوم از مراکز مهم مذهبی بودایی تایلند به‌شمار می‌رود و آن را پایتخت «سرزمین طلایی» که نام اساطیری تایلند کنونی است، می‌د...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
این شهر در پنجاه کیلومتری غرب بانکوک واقع شده و به‌گفته برخی از اسطوره‌شناسان، قدیمی‌ترین شهر تایلند است، شهر ناکون پاتوم از مراکز مهم مذهبی بودایی تایلند به‌شمار می‌رود و آن را پایتخت «سرزمین طلایی» که نام اساطیری تایلند کنونی است، می‌دانند. معبد زیبای این شهر به نام «پراپاتوم چدی» با ارتفاع بیش از ۱۲۵ متر، بلندترین بنای تاریخی بودایی در جهان است، مراسم مذهبی آغاز سال نو مسیحی در این معبد برگزار می‌شود.
این شهر در پنجاه کیلومتری غرب [[بانکوک]] واقع شده و به‌گفتهٔ برخی از اسطوره‌شناسان، قدیمی‌ترین شهر [[تایلند]] است. شهر ناکون پاتوم از مراکز مهم مذهبی بودایی [[تایلند]] به‌شمار می‌رود و آن را پایتخت «سرزمین طلایی» که نام اساطیری [[تایلند]] کنونی است، می‌دانند. معبد زیبای این شهر به نام «پراپاتوم چدی» با ارتفاع بیش از ۱۲۵ متر، بلندترین بنای تاریخی بودایی در جهان است. مراسم مذهبی آغاز سال نو مسیحی در این معبد برگزار می‌شود<ref>الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ [https://wikimelal.ir/%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%AF تایلند]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی]،ص.145-148.</ref>.


1. Rayong 2. Hua Hin
== نیز نگاه کنید به ==
[[سیاست و حکومت تایلند]]


3. Koh Samui 4. Cha Am 5. Lavo
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۲۷

این شهر در پنجاه کیلومتری غرب بانکوک واقع شده و به‌گفتهٔ برخی از اسطوره‌شناسان، قدیمی‌ترین شهر تایلند است. شهر ناکون پاتوم از مراکز مهم مذهبی بودایی تایلند به‌شمار می‌رود و آن را پایتخت «سرزمین طلایی» که نام اساطیری تایلند کنونی است، می‌دانند. معبد زیبای این شهر به نام «پراپاتوم چدی» با ارتفاع بیش از ۱۲۵ متر، بلندترین بنای تاریخی بودایی در جهان است. مراسم مذهبی آغاز سال نو مسیحی در این معبد برگزار می‌شود[۱].

نیز نگاه کنید به

سیاست و حکومت تایلند

کتابشناسی

  1. الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ تایلند. تهران: موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی،ص.145-148.