فرقه راستاری در اتیوپی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «فرقه راستاری : علاوه بر ادیان مسیحیت و یهود فرقه ای به نام «راستافاری» نیز - که تلفیقی از عقاید یهودي و مسیحي است - داراي طرفداران اندکی در این کشور است، پیروان فرقه راستاری که در سال 1930 و توسط گروهی از سیاهان جاماییکا بوجود آمده است اعتقاد دارن...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
فرقه راستاری :
علاوه بر ادیان [[مسيحيت در اتیوپی|مسیحیت]] و [[یهودی ها در اتیوپی|یهود]] فرقه ای به نام «راستافاری» نیز - که تلفیقی از عقاید یهودی و مسیحی است - داراي طرفداران اندکی در این کشور است، پیروان فرقه راستاری که در سال 1930 و توسط گروهی از سیاهان جاماییکا بوجود آمده‌است اعتقاد دارند [[اتیوپی]]، صهیون و امپراتور هایله سلاسی (راس تافاری ماکونن) (Ras Tafari Makonen) حضرت مسیح و تجلی حلول ذات الهی در انسان است.


علاوه بر ادیان مسیحیت و یهود فرقه ای به نام «راستافاری» نیز - که تلفیقی از عقاید یهودي و مسیحي است - داراي طرفداران اندکی در این کشور است، پیروان فرقه راستاری که در سال 1930 و توسط گروهی از سیاهان جاماییکا بوجود آمده است اعتقاد دارند اتیوپی، صهیون و امپراتور هایله سلاسی (راس تافاری ماکونن) 190 حضرت مسیح و تجلی حلول ذات
اعتقادی که حتی خود هایله سلاسی هم به عنوان یک مسیحی ارتدوکس آن را مردود شمرد<ref>برگرفته از http://www.jewishfederations.org</ref><ref>عرب احمدی، امیر بهرام، کریمی، مهرداد (1392). جامعه و فرهنگ [[اتیوپی]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی] (در دست انتشار)، ص 186-187.</ref>.


189 - فالاشاها طی قرن 11 تا 12 میلادی قدرت سیاسی نیرومندی را در ارتفاعات کوهستان سمین189 تأسیس نموده و بخشی از امپراطوری حبشه را تحت اختیار خود داشتند. با این حال پس از شکست از حبشی ها در اواخر قرن سیزدهم میلادی سرزمین خود را از دست دادند. فالاشاها از آن زمان از طریق ساخت برخی صنایع دستی همچون ابزارهای فلزی و سفالی و لباس های بومی و فروش آنها به دیگر مردم اتیوپی زندگی خود را سپری می نمایند.. فالاشاها به عنوان گروهی سطح پایین همواره مورد تحقیر سایر اتیوپیایی ها قرار داشته اند و این در حالی است که استعداد و مهارت آنها در ساخت بهترین نوع صنایع دستی همواره مورد تحسین مردم اتیوپی بوده است . قحطی و خشکسالی و جنگ داخلی اتیوپی خسارات و لطمات سنگینی را بر فالاشاها در دهه 1970 میلادی وارد آورد.
== نیز نگاه کنید به ==
[[ادیان در اتیوپی]]؛ [[مسيحيت در اتیوپی]]؛ [[یهودی ها در اتیوپی]]


190- Ras Tafari Makonen
== کتابشناسی ==
 
186
 
 
الهی در انسان است. اعتقادی که حتی خود هایله سلاسی هم به عنوان یک مسیحی ارتدوکس آن را مردود شمرد. (www.jewishfederations.org

نسخهٔ کنونی تا ‏۶ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۳۲

علاوه بر ادیان مسیحیت و یهود فرقه ای به نام «راستافاری» نیز - که تلفیقی از عقاید یهودی و مسیحی است - داراي طرفداران اندکی در این کشور است، پیروان فرقه راستاری که در سال 1930 و توسط گروهی از سیاهان جاماییکا بوجود آمده‌است اعتقاد دارند اتیوپی، صهیون و امپراتور هایله سلاسی (راس تافاری ماکونن) (Ras Tafari Makonen) حضرت مسیح و تجلی حلول ذات الهی در انسان است.

اعتقادی که حتی خود هایله سلاسی هم به عنوان یک مسیحی ارتدوکس آن را مردود شمرد[۱][۲].

نیز نگاه کنید به

ادیان در اتیوپی؛ مسيحيت در اتیوپی؛ یهودی ها در اتیوپی

کتابشناسی

  1. برگرفته از http://www.jewishfederations.org
  2. عرب احمدی، امیر بهرام، کریمی، مهرداد (1392). جامعه و فرهنگ اتیوپی. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (در دست انتشار)، ص 186-187.