پرش به محتوا

غذاهای سنتی تاجیکستان: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
Samiei (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «'''1-1-8.  غذاهای سنتی'''           تاجیک­ها هر دانه­ای چون نخود و  ... که به عمل آورده یا از زمین خودرو روییده از آن آرد تهیه کرده و نان می­پزند. شکل و اندازه نان­های تاجیکان آسیای مرکزی با تاجیک­های مناطق دیگر تفاوت دارد. به علاوه تاجیکانی که در آسیا...» ایجاد کرد
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۷:۰۵

1-1-8.  غذاهای سنتی

          تاجیک­ها هر دانه­ای چون نخود و  ... که به عمل آورده یا از زمین خودرو روییده از آن آرد تهیه کرده و نان می­پزند. شکل و اندازه نان­های تاجیکان آسیای مرکزی با تاجیک­های مناطق دیگر تفاوت دارد. به علاوه تاجیکانی که در آسیای مرکزی زندگی می­کنند، خوراک­شان تا اندازه­ای همانند خوراک­های روسی شده است. از برنج، پلو و چلو می­پزند و بیش­تر با قورمه و گونه­های بسیار کباب، که با به سیخ­کشیدن و روی آتش نهادن پخته می­شود.

         فرآورده­های شیری تازه و مواد لبنی دیگر، نقش مهمی در خوراک تاجیکان دارند. از ماست، پنیر، کشک و ... به­دست می­آورند.