جایگاه سینمای سیرالئون در منطقه و جهان: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''جایگاه فیلم‏های سینمایی در منطقه و جهان''' سینمای سیرالئون در زمره ضعیف‌ترین سینماهای جهان بوده و این كشور بدلیل مشكلات انبوه اقتصادی و اجتماعی هنوز نتوانسته است اقدامی در خصوص تأسیس سینمای ملی و تولید فیلم‌های سینمایی انجام دهد. معدود فی...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''جایگاه فیلم‏های سینمایی در منطقه و جهان'''
[[سینمای سیرالئون]] در زمره ضعیف‌ترین سینماهای جهان بوده و این کشور به‌دلیل مشکلات انبوه اقتصادی و اجتماعی هنوز نتوانسته است اقدامی در خصوص تأسیس سینمای ملی و تولید فیلم‌های سینمایی انجام دهد. معدود فیلم‌های مستند و سینمایی تولید کارگردانان داخلی نیز به هیچ عنوان در جایگاهی نبوده‌اند که بتوانند حتی در جشنواره‌های آفریقایی به نمایش درآیند.
====واردات فیلم====
صد درصد فیلم‌های سینمایی که در سالن‌های سینمایی [[سیرالئون]] نمایش داده می‌شوند محصول کشورهای [[آمریکا]]، هند، [[چین]] و [[فرانسه]] است. در عین حال سینمای نالیوود (نیجریه) نیز طی چند سال گذشته به‌عنوان رقیب بزرگ هالیوود در این کشور قدعلم کرده و بسیاری از فیلم‌های فاقد ارزش فرهنگی این کشور در سینماهای فریتاون و دیگر شهرهای کشور به نمایش درمی‌آیند.


سینمای سیرالئون در زمره ضعیف‌ترین سینماهای جهان بوده و این كشور بدلیل مشكلات انبوه اقتصادی و اجتماعی هنوز نتوانسته است اقدامی در خصوص تأسیس سینمای ملی و تولید فیلم‌های سینمایی انجام دهد. معدود فیلم‌های مستند و سینمایی تولید كارگردانان داخلی نیز به هیچ عنوان در جایگاهی نبوده‌اند كه بتوانند حتی در جشنواره‌های آفریقایی به نمایش درآیند.
==== تعداد فیلم‏‌های سینمایی نمایش داده شده در دهه اخیر ====
هیچ گونه آماری در مورد تعداد تماشاگران سینما در این کشور وجود ندارد ولی فیلم‌های جدید هالیوود معمولاً با استقبال گسترده جوانان مواجه می‌شود به‌گونه‌ای که همزمان با اکران فیلم‌های جدید آمریکایی سالن بزرگ سینمای فریتاون تقریباً مملو از جمعیت می‌شود. بخش عمده تماشاگران سینما در [[سیرالئون]] را نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند<ref>عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ [[سیرالئون]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.


== نیز نگاه کنید به ==
[[سینمای سیرالئون]]؛ [[جایگاه سینمای اردن در منطقه و جهان]]


'''3-5-9- واردات فیلم'''
== کتابشناسی ==
 
[[رده:سینما، مستند و پویانمایی]]
صد درصد فیلم‌های سینمایی كه در سالن‌های سینمایی سیرالئون نمایش داده می‌شوند محصول كشورهای آمریكا، هند، چین و فرانسه است. در عین حال سینمای نالیوود (نیجریه) نیز طی چند سال گذشته به‌عنوان رقیب بزرگ هالیوود در این كشور قدعلم كرده و بسیاری از فیلم‌های فاقد ارزش فرهنگی این كشور در سینماهای فریتاون و دیگر شهرهای كشور به نمایش درمی‌آیند.
 
'''4-5-9-تعداد فیلم‏های سینمایی نمابش داده شده در دهه اخیر'''
 
هیچ گونه آماری در مورد تعداد تماشاگران سینما در این كشور وجود ندارد ولی فیلم‌های جدید هالیوود معمولاً با استقبال گسترده جوانان مواجه می‌شود به‌گونه‌ای كه همزمان با اكران فیلم‌های جدید آمریكایی سالن بزرگ س

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۰۲

سینمای سیرالئون در زمره ضعیف‌ترین سینماهای جهان بوده و این کشور به‌دلیل مشکلات انبوه اقتصادی و اجتماعی هنوز نتوانسته است اقدامی در خصوص تأسیس سینمای ملی و تولید فیلم‌های سینمایی انجام دهد. معدود فیلم‌های مستند و سینمایی تولید کارگردانان داخلی نیز به هیچ عنوان در جایگاهی نبوده‌اند که بتوانند حتی در جشنواره‌های آفریقایی به نمایش درآیند.

واردات فیلم

صد درصد فیلم‌های سینمایی که در سالن‌های سینمایی سیرالئون نمایش داده می‌شوند محصول کشورهای آمریکا، هند، چین و فرانسه است. در عین حال سینمای نالیوود (نیجریه) نیز طی چند سال گذشته به‌عنوان رقیب بزرگ هالیوود در این کشور قدعلم کرده و بسیاری از فیلم‌های فاقد ارزش فرهنگی این کشور در سینماهای فریتاون و دیگر شهرهای کشور به نمایش درمی‌آیند.

تعداد فیلم‏‌های سینمایی نمایش داده شده در دهه اخیر

هیچ گونه آماری در مورد تعداد تماشاگران سینما در این کشور وجود ندارد ولی فیلم‌های جدید هالیوود معمولاً با استقبال گسترده جوانان مواجه می‌شود به‌گونه‌ای که همزمان با اکران فیلم‌های جدید آمریکایی سالن بزرگ سینمای فریتاون تقریباً مملو از جمعیت می‌شود. بخش عمده تماشاگران سینما در سیرالئون را نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند[۱].

نیز نگاه کنید به

سینمای سیرالئون؛ جایگاه سینمای اردن در منطقه و جهان

کتابشناسی

  1. عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ سیرالئون. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)