ارزآوری مهاجران به سرالئون: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مقدار ارزی كه مهاجران از خارج به كشور مبدأ می‌فرستند''' هرچند اطلاعاتی در مورد میزان ارزی که سیرالئونی‌های مقیم کشورهای غربی به کشور خود ارسال می‌کنند وجود ندارد با این حال با توجه به تعلقات عمیق خانوادگی جوانان مهاجر می‌توان این گونه درن...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مقدار ارزی كه مهاجران از خارج به كشور مبدأ می‌فرستند'''
هرچند اطلاعاتی در مورد میزان ارزی که سیرالئونی‌های مقیم کشورهای غربی به کشور خود ارسال می‌کنند وجود ندارد با این حال با توجه به تعلقات عمیق خانوادگی جوانان مهاجر می‌توان این گونه درنظر گرفت که هرسال رقم قابل توجهی ارز از طریق این مهاجران وارد کشور می‌گردد. لازم به‌ذکر است در سال‌های [[جنگ داخلی سیرالئون|جنگ داخلی]] و در شرایطی که مزارع بسیاری از روستائیان بارها دستخوش حملات شدید شورشیان جبهه ملی متحد قرار گرفت، شمار قابل توجهی از مردمان روستایی عمیقا به کمک‌های اقوام و خویشان نزدیک خود که در کشورهای غربی اقامت داشتند وابسته بوده و از این طریق امرار معاش می‌کردند<ref>عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ [[سیرالئون]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.   
 
==نیز نگاه کنید به==
هرچند اطلاعاتی در مورد میزان ارزی که سیرالئونی‌های مقیم کشورهای غربی به کشور خود ارسال می‌کنند وجود ندارد با این حال با توجه به تعلقات عمیق خانوادگی جوانان مهاجر می‌توان این گونه درنظر گرفت که هرسال رقم قابل توجهی ارز از طریق این مهاجران وارد کشور می‌گردد. لازم بذکر است در سال‌های جنگ داخلی و در شرایطی که مزارع بسیاری از روستائیان بارها دستخوش حملات شدید شورشیان حبهه ملی متحد قرار گرفت، شمار قابل توجهی از مردمان روستایی عمیقا به کمک‌های اقوام و خویشان نزدیک خود که در کشورهای غربی اقامت داشتند وابسته بوده و از این طریق امرار معاش می‌کردند.
==کتابشناسی==

نسخهٔ کنونی تا ‏۳ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۵۹

هرچند اطلاعاتی در مورد میزان ارزی که سیرالئونی‌های مقیم کشورهای غربی به کشور خود ارسال می‌کنند وجود ندارد با این حال با توجه به تعلقات عمیق خانوادگی جوانان مهاجر می‌توان این گونه درنظر گرفت که هرسال رقم قابل توجهی ارز از طریق این مهاجران وارد کشور می‌گردد. لازم به‌ذکر است در سال‌های جنگ داخلی و در شرایطی که مزارع بسیاری از روستائیان بارها دستخوش حملات شدید شورشیان جبهه ملی متحد قرار گرفت، شمار قابل توجهی از مردمان روستایی عمیقا به کمک‌های اقوام و خویشان نزدیک خود که در کشورهای غربی اقامت داشتند وابسته بوده و از این طریق امرار معاش می‌کردند[۱].   

نیز نگاه کنید به

کتابشناسی

  1. عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ سیرالئون. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)