سازمان علوم اردو(لاهور): تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «این سازمان توسط دولت پاکستان در لاهور تاسیس شد که وظیفه آن تهیه و چاپ کتاب‌های مورد نیاز دانشگاه‌های پاکستان می‌باشد- اداره‌ای مشابه مرکز نشر دانشگاهی تهران. سازمان علوم اردو همچنان که از نام آن برمی‌آید، کتاب‌‌هایی به زبان اردو تهیه و نش...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
این سازمان توسط دولت پاکستان در لاهور تاسیس شد که وظیفه آن تهیه و چاپ کتاب‌های مورد نیاز دانشگاه‌های پاکستان می‌باشد- اداره‌ای مشابه مرکز نشر دانشگاهی تهران. سازمان علوم اردو همچنان که از نام آن برمی‌آید، کتاب‌‌هایی به زبان اردو تهیه و نشر می‌دهد و متن‌های بسیار مهمی‌ در زمینه تاریخ و میراث فارسی در پاکستان و هند انتشار داده است؛ از جمله ترجمه‌های طبقات اکبری، ماثرالامرا؛ سیرالعارفین و مقامات مظهری را می‌توان ذکر کرد (نوشاهی، 1383: 43).
این سازمان توسط دولت پاکستان در لاهور تاسیس شد که وظیفه آن تهیه و چاپ کتاب‌های مورد نیاز دانشگاه‌های پاکستان می‌باشد- اداره‌ای مشابه مرکز نشر دانشگاهی تهران. سازمان علوم اردو همچنان که از نام آن برمی‌آید، کتاب‌‌هایی به زبان اردو تهیه و نشر می‌دهد و متن‌های بسیار مهمی‌ در زمینه تاریخ و میراث فارسی در پاکستان و هند انتشار داده است؛ از جمله ترجمه‌های طبقات اکبری، ماثرالامرا؛ سیرالعارفین و مقامات مظهری را می‌توان ذکر کرد<ref>نوشاهی، عارف (1383). "تاریخچه مطالعات ایرانی و مباحث متن ­پژوهی در پاکستان". آینه میراث، ضمیمه شماره 2، ص.43.</ref>.


'''منبع:'''
== نیز نگاه کنید به ==
[[مطالعات ایرانی و ایران شناسی در پاکستان]]


نوشاهی، عارف (1383)، "تاریخچه مطالعات ایرانی و مباحث متن­پژوهی در پاکستان" ، ''آینه میراث''، ضمیمه شماره 2.
== کتابشناسی ==

نسخهٔ ‏۲۴ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۴۱

این سازمان توسط دولت پاکستان در لاهور تاسیس شد که وظیفه آن تهیه و چاپ کتاب‌های مورد نیاز دانشگاه‌های پاکستان می‌باشد- اداره‌ای مشابه مرکز نشر دانشگاهی تهران. سازمان علوم اردو همچنان که از نام آن برمی‌آید، کتاب‌‌هایی به زبان اردو تهیه و نشر می‌دهد و متن‌های بسیار مهمی‌ در زمینه تاریخ و میراث فارسی در پاکستان و هند انتشار داده است؛ از جمله ترجمه‌های طبقات اکبری، ماثرالامرا؛ سیرالعارفین و مقامات مظهری را می‌توان ذکر کرد[۱].

نیز نگاه کنید به

مطالعات ایرانی و ایران شناسی در پاکستان

کتابشناسی

  1. نوشاهی، عارف (1383). "تاریخچه مطالعات ایرانی و مباحث متن ­پژوهی در پاکستان". آینه میراث، ضمیمه شماره 2، ص.43.