انستیتو مرکزی تتبعات اسلامی (کراچی): تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «انستیتو مرکزی تتبعات اسلامی (مؤسسه مرکزی پژوهشهای اسلامی) که عنوان آن به انگلیسی عبارت است از (Centeral Institute of Islamic Research) در سال 1960 م/1339ش، در کراچی تاسیس شد. هدف ‌این مؤسسه، همچنان که از نامش پیدا است، پژوهش در مطالعات تمدن و فرهنگ اسلامی ‌می‌باشد....» ایجاد کرد)
 
 
خط ۱: خط ۱:
انستیتو مرکزی تتبعات اسلامی (مؤسسه مرکزی پژوهشهای اسلامی) که عنوان آن به انگلیسی عبارت است از (Centeral Institute of Islamic Research) در سال 1960 م/1339ش، در کراچی تاسیس شد. هدف ‌این مؤسسه، همچنان که از نامش پیدا است، پژوهش در مطالعات تمدن و فرهنگ اسلامی ‌می‌باشد. در‌ این مؤسسه فعالیت‌های زیادی در زمینه مذهب شیعه و فرهنگ اسلامی ‌ایران انجام شده و از مراکزی به شمار می‌رود که با مطالعات‌ ایرانی سر و کار دارد<ref>توسلی، محمدمهدی و گراوند، بهروز (1393). مطالعات ایرانی در پاکستان. قم: نشر مجمع ذخایر اسلامی با همکاری بنیاد ایران­شناسی، ص.72.</ref>.
انستیتو مرکزی تتبعات اسلامی (مؤسسه مرکزی پژوهشهای اسلامی) که عنوان آن به انگلیسی عبارت است از (Centeral Institute of Islamic Research) در سال 1960 م/1339ش، در کراچی تاسیس شد. هدف این مؤسسه، همچنان که از نامش پیدا است، پژوهش در مطالعات تمدن و فرهنگ اسلامی ‌می‌باشد. در‌ این مؤسسه فعالیت‌های زیادی در زمینه مذهب شیعه و فرهنگ اسلامی ‌ایران انجام شده و از مراکزی به شمار می‌رود که با مطالعات‌ ایرانی سر و کار دارد<ref>توسلی، محمدمهدی و گراوند، بهروز (1393). مطالعات ایرانی در پاکستان. قم: نشر مجمع ذخایر اسلامی با همکاری بنیاد ایران­شناسی، ص.72.</ref>.


== نیز نگاه کنید به ==
== نیز نگاه کنید به ==
خط ۵: خط ۵:


== کتابشناسی ==
== کتابشناسی ==
<references />
== نویسنده مقاله ==
محمد مهدی توسلی
[[رده:ایران شناسی در مراکز علمی و دانشگاهی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۴ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۶:۰۴

انستیتو مرکزی تتبعات اسلامی (مؤسسه مرکزی پژوهشهای اسلامی) که عنوان آن به انگلیسی عبارت است از (Centeral Institute of Islamic Research) در سال 1960 م/1339ش، در کراچی تاسیس شد. هدف این مؤسسه، همچنان که از نامش پیدا است، پژوهش در مطالعات تمدن و فرهنگ اسلامی ‌می‌باشد. در‌ این مؤسسه فعالیت‌های زیادی در زمینه مذهب شیعه و فرهنگ اسلامی ‌ایران انجام شده و از مراکزی به شمار می‌رود که با مطالعات‌ ایرانی سر و کار دارد[۱].

نیز نگاه کنید به

مطالعات ایرانی و ایران شناسی در پاکستان

کتابشناسی

  1. توسلی، محمدمهدی و گراوند، بهروز (1393). مطالعات ایرانی در پاکستان. قم: نشر مجمع ذخایر اسلامی با همکاری بنیاد ایران­شناسی، ص.72.

نویسنده مقاله

محمد مهدی توسلی