پرش به محتوا

سبک آشپزی کایسکی ریوری: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
Nazanin (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Mina (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:رستوران‌های ریوتی در ژاپن.jpg|بندانگشتی|328x328پیکسل|رستوران‌های ریوتی در ژاپن]]
[[پرونده:رستوران‌های ریوتی در ژاپن.jpg|بندانگشتی|328x328پیکسل|رستوران‌های ریوتی در ژاپن، قابل بازیابی از https://injatrip.com/guides/japan/jp-best-fukuoka-restaurants-22268]]
سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانی‌ها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانه‌ها و رستوران‌های سنتی ژاپنی تبدیل شد.  
سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانی‌ها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانه‌ها و رستوران‌های سنتی ژاپنی تبدیل شد.  


خط ۶: خط ۶:
== نیز نگاه کنید به ==
== نیز نگاه کنید به ==
[[فرهنگ غذایی ژاپن]]؛ [[غذاهای سنتی ژاپن]]؛ [[سبک‌های آشپزی سنتی ژاپنی]]
[[فرهنگ غذایی ژاپن]]؛ [[غذاهای سنتی ژاپن]]؛ [[سبک‌های آشپزی سنتی ژاپنی]]
== منبع اصلی ==
== منبع اصلی ==
حسینی، سیدآیت(1402)." فرهنگ عامه". در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ [[ژاپن]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]،ص.197- 217.
پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله(1402). جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]،ص.197- 217.


== نویسنده مقاله ==
== نویسندگان مقاله ==
سید آیت حسینی
فرهاد پالیزدار و قدرت اله ذاکری
[[رده:سبک تغذیه و خوراک]]
[[رده:سبک تغذیه و خوراک]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۵، ساعت ۱۳:۰۳

رستوران‌های ریوتی در ژاپن، قابل بازیابی از https://injatrip.com/guides/japan/jp-best-fukuoka-restaurants-22268

سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانی‌ها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانه‌ها و رستوران‌های سنتی ژاپنی تبدیل شد.

کایسکی ریوری در اصل از دو سبک دیگر یعنی چاکایسکی ریوری و هون‌زن ریوری برگرفته شده است، اما این سبک نه به مانند چاکایسکی ریوری ساده و مختصر است و نه مانند هون‌زن ریوری آداب و قواعد پیچیده دارد و مهمان یا مشتری در این سبک با خیالی آسوده در محیطی غیررسمی از انواع غذاها و نوشیدنی‌ها لذت می‌برد. این سبک آشپزی را امروز می‌توان در بسیاری رستوران‌های سنتی فاخر موسوم به ریوتِی (料亭/Ryōtei) دید.

نیز نگاه کنید به

فرهنگ غذایی ژاپن؛ غذاهای سنتی ژاپن؛ سبک‌های آشپزی سنتی ژاپنی

منبع اصلی

پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله(1402). جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،ص.197- 217.

نویسندگان مقاله

فرهاد پالیزدار و قدرت اله ذاکری