مرکز فرهنگی تایلند: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مرکز فرهنگی تایلند''' در این مرکز که در ۱۹۸۷م گشایش یافته است، بسیاری از فعالیت‌های مختلف فرهنگی، مانند نمایش، صنایع‌دستی، نقاشی، کنسرت موسیقی و تئاتر برگزار می‌شود. سالن سرپوشیده اصلی این ۲۶۱ 1. Nonzee Nimibutr 2. Pen-Ek Ratanruang 3. Apichatpong Weersethakul 4. Tony Jaa...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مرکز فرهنگی تایلند'''
در این مرکز که در ۱۹۸۷م گشایش یافته است، بسیاری از فعالیت‌های مختلف فرهنگی، مانند نمایش، صنایع‌دستی، نقاشی، کنسرت موسیقی و تئاتر برگزار می‌شود. سالن سرپوشیدهٔ اصلی این مجموعه گنجایش دو هزار نفر و سالن کوچک‌تر آن گنجایش ۵۰۰ نفر را دارد. اولین جشنوارهٔ فیلم‌های ایرانی در [[تایلند]]، در ۱۹۹۱م در این محل برگزار شد<ref>تمهیدی، محمد(۱۳۷۹). [[تایلند]] سرزمین طلایی (با تأکید بر نقش مسلمانان در آن کشور به‌انضمام سمینار شیخ احمد قمی و تاریخ سیام). تهران. [https://alhoda.ir/ الهدی].ص92.</ref>. این مرکز با رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران در [[بانکوک]] در برگزاری اولین هفته فرهنگی ج.ا.ایران در سال ۱۳۸۴ همکاری داشته است<ref>الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ [[تایلند]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی]،ص.261-262.</ref>.


در این مرکز که در ۱۹۸۷م گشایش یافته است، بسیاری از فعالیت‌های مختلف فرهنگی، مانند نمایش، صنایع‌دستی، نقاشی، کنسرت موسیقی و تئاتر برگزار می‌شود. سالن سرپوشیده اصلی این
== نیز نگاه کنید به ==
[[هنر تایلند]]


۲۶۱
== کتابشناسی ==
 
1. Nonzee Nimibutr 2. Pen-Ek Ratanruang
 
3. Apichatpong Weersethakul 4. Tony Jaa
 
 
۲۶۲
 
مجموعه گنجایش دو هزار نفر و سالن کوچک‌تر آن گنجایش ۵۰۰ نفر را دارد، اولین جشنواره فیلم‌های ایرانی در تایلند، در ۱۹۹۱م در این محل برگزار شد (تمهیدی، همان: ۹۲). این مرکز با رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران در بانکوک در برگزاری اولین هفته فرهنگی ج.ا.ایران در سال ۱۳۸۴ همکاری داشته است.

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۴۳

در این مرکز که در ۱۹۸۷م گشایش یافته است، بسیاری از فعالیت‌های مختلف فرهنگی، مانند نمایش، صنایع‌دستی، نقاشی، کنسرت موسیقی و تئاتر برگزار می‌شود. سالن سرپوشیدهٔ اصلی این مجموعه گنجایش دو هزار نفر و سالن کوچک‌تر آن گنجایش ۵۰۰ نفر را دارد. اولین جشنوارهٔ فیلم‌های ایرانی در تایلند، در ۱۹۹۱م در این محل برگزار شد[۱]. این مرکز با رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران در بانکوک در برگزاری اولین هفته فرهنگی ج.ا.ایران در سال ۱۳۸۴ همکاری داشته است[۲].

نیز نگاه کنید به

هنر تایلند

کتابشناسی

  1. تمهیدی، محمد(۱۳۷۹). تایلند سرزمین طلایی (با تأکید بر نقش مسلمانان در آن کشور به‌انضمام سمینار شیخ احمد قمی و تاریخ سیام). تهران. الهدی.ص92.
  2. الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ تایلند. تهران: موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی،ص.261-262.