دانشجویان زیمباوه در خارج از کشور: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''تعداد دانشجویان در خارج از کشور''' بر اساس گزارش مؤسسه آموزش بین الملل در سال  2011 از هر یک میلیون نفر جمعیت زیمبابوه 94 دانشجو در دانشگاه های آمریکا مشغول تحصیل بودند.در میان کشورهای  آفریقایی از لحاظ تعداد دانشجوی شاغل به تحصیل در آمریکا،زیم...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''تعداد دانشجویان در خارج از کشور'''
بر اساس گزارش مؤسسه آموزش بین الملل در سال  2011 از هر یک میلیون نفر [[جمعیت زیمبابوه]] 94 دانشجو در دانشگاه‌های [[آمریکا]] مشغول تحصیل بودند. در میان کشورهای آفریقایی از لحاظ تعداد دانشجوی شاغل به تحصیل در [[آمریکا]]، [[زيمبابوه|زیمبابوه]] در جایگاه سوم قرار دارد. طبق گزارش سفارت [[آمریکا]]، در سال تحصیلی 12-2011، اعزام دانشجو از [[زيمبابوه|زیمبابوه]] به این کشور نسبت به سال قبل از آن دو درصد افزایش داشته است. تعداد زیادی از دانشجویان این کشور برای ادامه تحصیل به اروپا به خصوص انگلستان و بعضی از کشورهای آسیایی مانند مالزی و [[چین]] سفر کرده‌اند<ref>برگرفته از https://zw.usembassy.gov/</ref><ref>ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ [[زیمبابوه در یک نگاه|زیمبابوه]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص.252-253.</ref>.


بر اساس گزارش مؤسسه آموزش بین الملل در سال  2011 از هر یک میلیون نفر جمعیت زیمبابوه 94 دانشجو در دانشگاه های آمریکا مشغول تحصیل بودند.در میان کشورهای  آفریقایی از لحاظ تعداد دانشجوی شاغل به تحصیل در آمریکا،زیمبابوه در جایگاه سوم قرار دارد.طبق گزارش سفارت آمریکا،در سال تحصیلی 12-2011 ،اعزام دانشجو از زیمبابوه به این کشور نسبت به سال قبل از آن  دو درصد افزایش داشته است. تعداد زیادی از دانشجویان این کشور برای ادامه تحصیل به  اروپا به خصوص انگلستان و بعضی از کشورهای آسیایی مانند مالزی و چین سفر کرده اند.(سایت سفارت آمریکا در زیمبابوه)[21].
== نیز نگاه کنید به ==
[[دانشجويان ژاپنی در خارج از كشور]]؛ [[تعداد دانشجويان کوبایی در خارج از كشور]]؛ [[دانشجویان سنگالی در خارج از کشور]]؛ [[تعداد دانشجويان مالیایی در خارج از كشور]]؛[[تعداد دانشجويان اردنی در خارج از كشور]]؛ [[دانشجویان اتیوپیائی در خارج از کشور]]؛ [[دانشجویان سیرالئونی در خارج از کشور]]؛ [[دانشجویان قطری در خارج از کشور]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۵۱

بر اساس گزارش مؤسسه آموزش بین الملل در سال  2011 از هر یک میلیون نفر جمعیت زیمبابوه 94 دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا مشغول تحصیل بودند. در میان کشورهای آفریقایی از لحاظ تعداد دانشجوی شاغل به تحصیل در آمریکا، زیمبابوه در جایگاه سوم قرار دارد. طبق گزارش سفارت آمریکا، در سال تحصیلی 12-2011، اعزام دانشجو از زیمبابوه به این کشور نسبت به سال قبل از آن دو درصد افزایش داشته است. تعداد زیادی از دانشجویان این کشور برای ادامه تحصیل به اروپا به خصوص انگلستان و بعضی از کشورهای آسیایی مانند مالزی و چین سفر کرده‌اند[۱][۲].

نیز نگاه کنید به

دانشجويان ژاپنی در خارج از كشور؛ تعداد دانشجويان کوبایی در خارج از كشور؛ دانشجویان سنگالی در خارج از کشور؛ تعداد دانشجويان مالیایی در خارج از كشور؛تعداد دانشجويان اردنی در خارج از كشور؛ دانشجویان اتیوپیائی در خارج از کشور؛ دانشجویان سیرالئونی در خارج از کشور؛ دانشجویان قطری در خارج از کشور

کتابشناسی

  1. برگرفته از https://zw.usembassy.gov/
  2. ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ زیمبابوه. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص.252-253.