سازمان عاشق غوث الاعظم: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی « '''6. 8. 1. سازمان عاشق غوث الاعظم''' اين سازمان، طي جلسه اي در تالار مجتمع مسجد غوث الاعظم در مهاگ هائي واقع در شمال شهر داكا، شكل گرفت. سازماني است كاملاً غير سياسي كه با هدف تشويق جوانان براي ساختن زندگي خود بر اساس الگوي زندگي حضرت عبدالقادر جي...» ایجاد کرد)
 
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:


این سازمان، طی جلسه ای در تالار مجتمع [[مسجد غوث الاعظم]] در مهاگ هایی واقع در شمال شهر داكا، شكل گرفت. سازمانی است كاملاً غیر سیاسی كه با هدف تشویق جوانان برای ساختن زندگی خود بر اساس الگوی زندگی حضرت عبدالقادر جیلانی و خدمت به كشور  و ملت تاسیس شده است.


'''6. 8. 1. سازمان عاشق غوث الاعظم'''
در این رابطه كمیته 25 نفره به ریاست محمد مستفیض الرحمان تشكیل شده است. مولانا عبدالسلام، خطیب مسجد غوث الاعظم نیز سرپرستی كمیته را بر عهده دارد. هیات امنای مسجد به این سازمان مساعدت و مشورت لازم را ارایه می دهد. كسانی كه تمایل به عضویت در این سازمان را دارند، مجاز به حق عضویت در هیچ حزب سیاسی نیستند. «غوث الاعظم» لقب شیخ عبدالقادر گیلانی ( جیلانی ) است كه در [[بنگلادش]] بسیار مورد احترام می باشد.<ref>روزنامه انقلاب ؛ [[داكا]] ؛ [[بنگلادش]] ؛ 25 اكتبر 1999 </ref><ref>توسلی، محمد مهدی، علی زاده کندی، عزیز، توسلی، سینا(1391). جامعه و فرهنگ [[بنگلادش]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>


اين سازمان، طي جلسه اي در تالار مجتمع مسجد غوث الاعظم در مهاگ هائي واقع در شمال شهر داكا، شكل گرفت. سازماني است كاملاً غير سياسي كه با هدف تشويق جوانان براي ساختن زندگي خود بر اساس الگوي زندگي حضرت عبدالقادر جيلاني و خدمت به كشور  و ملت تأسيس شده است.
== نیز نگاه کنید به ==
[[سازمان نهضت ملی اهل سنت بنگلادش]] ؛ [[سازمان جوانان تحفظ ختم نبوت بنگلادش]] ؛ [[سازمان قراء بنگلادش]] ؛ [[سازمان اتحاد مسلمین برای حقوق بشر بنگلادش]]


  در اين رابطه كميته 25 نفره به رياست محمد مستفيض الرحمان تشكيل شده است. مولانا عبدالسلام، خطيب مسجد غوث الاعظم نيز سرپرستي كميته را بر عهده دارد. هيأت امناي مسجد به اين سازمان مساعدت و مشورت لازم را ارائه مي دهد. كساني كه تمایل به عضويت در اين سازمان را دارند، مجاز به حق عضويت در هيچ حزب سياسي نيستند. « غوث الاعظم » لقب شيخ عبدالقادر گيلاني ( جيلاني ) است كه در بنگلادش بسيار مورد احترام مي باشد (روزنامه انقلاب ؛ داكا ؛ بنگلادش ؛ 25 اكتبر 1999 ).
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۹ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۱۵

این سازمان، طی جلسه ای در تالار مجتمع مسجد غوث الاعظم در مهاگ هایی واقع در شمال شهر داكا، شكل گرفت. سازمانی است كاملاً غیر سیاسی كه با هدف تشویق جوانان برای ساختن زندگی خود بر اساس الگوی زندگی حضرت عبدالقادر جیلانی و خدمت به كشور  و ملت تاسیس شده است.

در این رابطه كمیته 25 نفره به ریاست محمد مستفیض الرحمان تشكیل شده است. مولانا عبدالسلام، خطیب مسجد غوث الاعظم نیز سرپرستی كمیته را بر عهده دارد. هیات امنای مسجد به این سازمان مساعدت و مشورت لازم را ارایه می دهد. كسانی كه تمایل به عضویت در این سازمان را دارند، مجاز به حق عضویت در هیچ حزب سیاسی نیستند. «غوث الاعظم» لقب شیخ عبدالقادر گیلانی ( جیلانی ) است كه در بنگلادش بسیار مورد احترام می باشد.[۱][۲]

نیز نگاه کنید به

سازمان نهضت ملی اهل سنت بنگلادش ؛ سازمان جوانان تحفظ ختم نبوت بنگلادش ؛ سازمان قراء بنگلادش ؛ سازمان اتحاد مسلمین برای حقوق بشر بنگلادش

کتابشناسی

  1. روزنامه انقلاب ؛ داكا ؛ بنگلادش ؛ 25 اكتبر 1999
  2. توسلی، محمد مهدی، علی زاده کندی، عزیز، توسلی، سینا(1391). جامعه و فرهنگ بنگلادش. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)