نمایشگاه بین المللی کتاب قاهره: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''نمایشگاه بین­المللی کتاب قاهره:''' یکی از بزرگترین نمایشگاه­های کتاب در خاورمیانه است که در سال 1969 و همزمان با جشن هزار سالگی شهر قاهره آغاز به کار کرد. این نمایشگاه همه ساله توسط وزارت فرهنگ مصر در اواخر ماه ژانویه، در شهرک نصر قاهره و با حضو...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۴ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''نمایشگاه بین­المللی کتاب [[قاهره]]:''' یکی از بزرگترین نمایشگاه­های کتاب در خاورمیانه است که در سال 1969 و همزمان با جشن هزار سالگی شهر قاهره آغاز به کار کرد. این نمایشگاه همه ساله توسط وزارت فرهنگ [[مصر]] در اواخر ماه ژانویه، در شهرک نصر قاهره و با حضور ناشران جهان عرب و برخی مراکز نشر از دیگر کشورهای جهان بر پا می­شود. برگزاری این نمایشگاه معمولا 12 روز به طول می­انجامد و گاه تا 15 روز هم تمدید می­شود و به طور متوسط تا حدود 2 میلیون نفر از آن دیدن می­کنند.
[[پرونده:نمایشگاه بین‌­المللی کتاب قاهره.png|بندانگشتی|نمایشگاه بین‌­المللی کتاب قاهره برگرفته از سایت thenationalnews، قابل بازیابی از https://www.thenationalnews.com/arts-culture/books/2021/07/02/cairo-international-book-fair-opens-what-to-expect-from-the-52nd-edition/]]
یکی از بزرگترین نمایشگاه­‌های کتاب در خاورمیانه است که در سال 1969 و همزمان با جشن هزار سالگی [[قاهره|شهر قاهره]] آغاز به کار کرد. این نمایشگاه همه ساله توسط وزارت فرهنگ مصر در اواخر ماه ژانویه، در شهرک نصر [[قاهره]] و با حضور ناشران جهان عرب و برخی مراکز نشر از دیگر کشورهای جهان بر پا می‌­شود. برگزاری این نمایشگاه معمولا 12 روز به طول می‌­انجامد و گاه تا 15 روز هم تمدید می­‌شود و به طور متوسط تا حدود 2 میلیون نفر از آن دیدن می‌­کنند.


برگزاری میزگردهایی با عناوین و موضوعات گوناگون فرهنگی، نمایش فیلم، برگزاری نمایشگاه­های تجسمی و اجرای موسیقی از جمله فعالیت­های جنبی این نمایشگاه است.
برگزاری میزگردهایی با عناوین و موضوعات گوناگون فرهنگی، نمایش فیلم، برگزاری نمایشگاه‌­های تجسمی و اجرای موسیقی از جمله فعالیت­‌های جنبی این نمایشگاه است.


نمایشگاه مزبور به عنوان یکی از بزرگترین نمایشگاه­های کتاب در سطح جهان و بزرگترین آن در جهان عرب شناخته می­شود و در سال 2006 در جایگاه دومین نمایشگاه بزرگ کتاب پس از نمایشگاه کتاب فرانکفورت قرار گرفت (www.moc.gov.eg;2014).
نمایشگاه مزبور به عنوان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌­های کتاب در سطح جهان و بزرگترین آن در جهان عرب شناخته می­‌شود و در سال 2006 در جایگاه دومین نمایشگاه بزرگ کتاب پس از نمایشگاه کتاب فرانکفورت قرار گرفت.<ref name=":1">بازیابی شده در 2014 از https://www.moc.gov.eg.</ref><ref>صدر هاشمی، سید محمد (1392). جامعه و فرهنگ [[مصر]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]، ص287 و 288.</ref>
== نیز نگاه کنید به ==
[[مصر]]؛ [[فرهنگ عمومی روسیه]]؛ [[نمایشگاه های کتاب مصر]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۳ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۰۰:۵۳

نمایشگاه بین‌­المللی کتاب قاهره برگرفته از سایت thenationalnews، قابل بازیابی از https://www.thenationalnews.com/arts-culture/books/2021/07/02/cairo-international-book-fair-opens-what-to-expect-from-the-52nd-edition/

یکی از بزرگترین نمایشگاه­‌های کتاب در خاورمیانه است که در سال 1969 و همزمان با جشن هزار سالگی شهر قاهره آغاز به کار کرد. این نمایشگاه همه ساله توسط وزارت فرهنگ مصر در اواخر ماه ژانویه، در شهرک نصر قاهره و با حضور ناشران جهان عرب و برخی مراکز نشر از دیگر کشورهای جهان بر پا می‌­شود. برگزاری این نمایشگاه معمولا 12 روز به طول می‌­انجامد و گاه تا 15 روز هم تمدید می­‌شود و به طور متوسط تا حدود 2 میلیون نفر از آن دیدن می‌­کنند.

برگزاری میزگردهایی با عناوین و موضوعات گوناگون فرهنگی، نمایش فیلم، برگزاری نمایشگاه‌­های تجسمی و اجرای موسیقی از جمله فعالیت­‌های جنبی این نمایشگاه است.

نمایشگاه مزبور به عنوان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌­های کتاب در سطح جهان و بزرگترین آن در جهان عرب شناخته می­‌شود و در سال 2006 در جایگاه دومین نمایشگاه بزرگ کتاب پس از نمایشگاه کتاب فرانکفورت قرار گرفت.[۱][۲]

نیز نگاه کنید به

مصر؛ فرهنگ عمومی روسیه؛ نمایشگاه های کتاب مصر

کتابشناسی

  1. بازیابی شده در 2014 از https://www.moc.gov.eg.
  2. صدر هاشمی، سید محمد (1392). جامعه و فرهنگ مصر. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، ص287 و 288.