تعداد دانشجويان کوبایی در خارج از كشور: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
===[[تعداد دانشجويان کوبایی در خارج از كشور|تعداد دانشجویان در خارج از کشور]]===
تعداد کوبایی‌هایی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند به درستی مشخص نیست، اما با توجه به شرایط اقتصادی کوبایی‌ها و عدم توانایی پرداخت هزینه‌های تحصیل در دانشگاه‌های خارجی و از طرفی عدم ارائه مجوز خروج برای کوبایی‌ها توسط دولت، از موانعی هستند که خروج کوبایی‌ها را برای ادامه تحصیل در دیگر کشورها بسیار مشکل می‌نماید، اما دانشجویانی هستند که به‌صورت بورسیه در دیگر کشورها مشغول به تحصیل می‌باشند و بعداز پایان تحصیلات به [[کوبا]] بازمی‌گردند. دانشجویان بورسیه با توجه به نیاز کشور در رشته مورد نیاز کشور از طرف دولت مشغول به تحصیل می‌شوند.  
تعداد کوبایی‌هایی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند به درستی مشخص نیست، اما با توجه به شرایط اقتصادی کوبایی‌ها و عدم توانایی پرداخت هزینه‌های تحصیل در دانشگاه‌های خارجی و از طرفی عدم ارائه مجوز خروج برای کوبایی‌ها توسط دولت، از موانعی هستند که خروج کوبایی‌ها را برای ادامه تحصیل در دیگر کشورها بسیار مشکل می‌نماید، اما دانشجویانی هستند که به‌صورت بورسیه در دیگر کشورها مشغول به تحصیل می‌باشند و بعداز پایان تحصیلات به [[کوبا]] بازمی‌گردند. دانشجویان بورسیه با توجه به نیاز کشور در رشته مورد نیاز کشور از طرف دولت مشغول به تحصیل می‌شوند. یکی از رشته‌هایی که دانشجویان کوبایی برای تحصیل اعزام می‌شوند رشته زبان فارسی می‌باشد که در هر دوره ۲ یا ۳ دانشجوی کوبایی به ایران اعزام می‌شوند و پس از پایان تحصیلات این افراد، در دوره بعدی دانشجویان دیگری به ایران می‌آیند. طبق آمار سال ۲۰۰۹ تعداد ۷۵۸۵۳ از طرف دولت موفق به اخذ بورسیه شده‌اند که از این تعداد، بخشی در دانشگاه‌های داخل کشور و تعدادی نیز در خارج از کشور مشغول به تحصیل می‌باشند.<ref>حق‌روستا، مریم. (1397). جامعه و فرهنگ کوبا. تهران:موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتت بین المللی الهدی، ص371.</ref>  
 
یکی از رشته‌هایی که دانشجویان کوبایی برای تحصیل اعزام می‌شوند رشته زبان فارسی می‌باشد که در هر دوره ۲ یا ۳ دانشجوی کوبایی به ایران اعزام می‌شوند و پس از پایان تحصیلات این افراد، در دوره بعدی دانشجویان دیگری به ایران می‌آیند.  
 
طبق آمار سال ۲۰۰۹ تعداد ۷۵۸۵۳ از طرف دولت موفق به اخذ بورسیه شده‌اند که از این تعداد، بخشی در دانشگاه‌های داخل کشور و تعدادی نیز در خارج از کشور مشغول به تحصیل می‌باشند<ref>حق‌روستا، مریم (1397). جامعه و فرهنگ [[کوبا]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص371.</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[دانشجويان ژاپنی در خارج از كشور]]؛ [[دانشجویان سنگالی در خارج از کشور]]؛ [[تعداد دانشجويان مالیایی در خارج از كشور]]؛ [[دانشجویان زیمباوه در خارج از کشور]]؛ [[تعداد دانشجويان اردنی در خارج از كشور]]؛ [[دانشجویان اتیوپیائی در خارج از کشور]]؛ [[دانشجویان سیرالئونی در خارج از کشور]]؛ [[دانشجویان قطری در خارج از کشور]]


== کتابشناختی ==
== کتابشناختی ==

نسخهٔ ‏۱۶ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۵۲

تعداد کوبایی‌هایی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند به درستی مشخص نیست، اما با توجه به شرایط اقتصادی کوبایی‌ها و عدم توانایی پرداخت هزینه‌های تحصیل در دانشگاه‌های خارجی و از طرفی عدم ارائه مجوز خروج برای کوبایی‌ها توسط دولت، از موانعی هستند که خروج کوبایی‌ها را برای ادامه تحصیل در دیگر کشورها بسیار مشکل می‌نماید، اما دانشجویانی هستند که به‌صورت بورسیه در دیگر کشورها مشغول به تحصیل می‌باشند و بعداز پایان تحصیلات به کوبا بازمی‌گردند. دانشجویان بورسیه با توجه به نیاز کشور در رشته مورد نیاز کشور از طرف دولت مشغول به تحصیل می‌شوند.

یکی از رشته‌هایی که دانشجویان کوبایی برای تحصیل اعزام می‌شوند رشته زبان فارسی می‌باشد که در هر دوره ۲ یا ۳ دانشجوی کوبایی به ایران اعزام می‌شوند و پس از پایان تحصیلات این افراد، در دوره بعدی دانشجویان دیگری به ایران می‌آیند.

طبق آمار سال ۲۰۰۹ تعداد ۷۵۸۵۳ از طرف دولت موفق به اخذ بورسیه شده‌اند که از این تعداد، بخشی در دانشگاه‌های داخل کشور و تعدادی نیز در خارج از کشور مشغول به تحصیل می‌باشند[۱].

نیز نگاه کنید به

دانشجويان ژاپنی در خارج از كشور؛ دانشجویان سنگالی در خارج از کشور؛ تعداد دانشجويان مالیایی در خارج از كشور؛ دانشجویان زیمباوه در خارج از کشور؛ تعداد دانشجويان اردنی در خارج از كشور؛ دانشجویان اتیوپیائی در خارج از کشور؛ دانشجویان سیرالئونی در خارج از کشور؛ دانشجویان قطری در خارج از کشور

کتابشناختی

  1. حق‌روستا، مریم (1397). جامعه و فرهنگ کوبا. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص371.