روابط اجتماعی در بنگلادش: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''روابط اجتماعی''' با توجه به وضعیت اقتصادی و فقر عمومی در این کشور و سرعت رو به رشد جمعیت، در نظر خواهی از مردم Alexandrova, 2005))، در پاسخ به این پرسش که "چقدر از وضعیت زندگی خود راضی هستید"، حدود 76 در صد پاسخ داده اند که کاملا از زندگی خود راضی هستند و ا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''روابط اجتماعی'''
با توجه به وضعیت اقتصادی و فقر عمومی در این کشور و سرعت رو به رشد جمعیت، در نظر خواهی از مردم<ref name=":1">Alexandrova. (2005) "Subjective Well-Being and Kahneman,s Objectives Happiness," in ''Journal of Happiness Studies'', pp.301-324.</ref>، در پاسخ به این پرسش که "چقدر از وضعیت زندگی خود راضی هستید"، حدود 76 در صد پاسخ داده‌اند که کاملا از زندگی خود راضی هستند و از آن لذت می‌برند، در نتیجه احساس شادی می‌کنند. آنچه که در این نظرسنجی چشمگیر بوده، این است که رضایت در میان زنان بسیار بیشتر از مردان بوده است. زنان از این که بتوانند خانه داشته باشند و در کنار اعضای خانواده به امنیت و آرامش برسند، رضایت داشته و شاد می‌شوند، در حالی که مردان بیشتر به آموزش و سلامت توجه می‌کنند و در وضعیت مناسب، احساس رضایت و شادی خواهند داشت<ref name=":1" /><ref>توسلی، محمد مهدی، علی زاده کندی، عزیز، توسلی، سینا(1391). جامعه و فرهنگ بنگلادش. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.


با توجه به وضعیت اقتصادی و فقر عمومی در این کشور و سرعت رو به رشد جمعیت، در نظر خواهی از مردم Alexandrova, 2005))، در پاسخ به این پرسش که "چقدر از وضعیت زندگی خود راضی هستید"، حدود 76 در صد پاسخ داده اند که کاملا از زندگی خود راضی هستند و از آن لذت می برند، در نتیجه احساس شادی می کنند. آنچه که در این نظرسنجی چشمگیر بوده، این است که رضایت در میان زنان بسیار بیشتر از مردان بوده است. زنان از این که بتوانند خانه داشته باشند و در کنار اعضای خانواده به امنیت و آرامش برسند، رضایت داشته و شاد می شوند، در حالی که مردان بیشتر به آموزش و سلامت توجه می کنند و در وضعیت مناسب، احساس رضایت و شادی خواهند داشت  Alexandrova, 2005: 301- 324) ).
== کتابشناسی ==

نسخهٔ ‏۶ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۲۷

با توجه به وضعیت اقتصادی و فقر عمومی در این کشور و سرعت رو به رشد جمعیت، در نظر خواهی از مردم[۱]، در پاسخ به این پرسش که "چقدر از وضعیت زندگی خود راضی هستید"، حدود 76 در صد پاسخ داده‌اند که کاملا از زندگی خود راضی هستند و از آن لذت می‌برند، در نتیجه احساس شادی می‌کنند. آنچه که در این نظرسنجی چشمگیر بوده، این است که رضایت در میان زنان بسیار بیشتر از مردان بوده است. زنان از این که بتوانند خانه داشته باشند و در کنار اعضای خانواده به امنیت و آرامش برسند، رضایت داشته و شاد می‌شوند، در حالی که مردان بیشتر به آموزش و سلامت توجه می‌کنند و در وضعیت مناسب، احساس رضایت و شادی خواهند داشت[۱][۲].

کتابشناسی

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ Alexandrova. (2005) "Subjective Well-Being and Kahneman,s Objectives Happiness," in Journal of Happiness Studies, pp.301-324.
  2. توسلی، محمد مهدی، علی زاده کندی، عزیز، توسلی، سینا(1391). جامعه و فرهنگ بنگلادش. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)