قوم تاتار در چین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
تاتارها در سرتاسر استان سین کیانگ پراکنده بوده و به زبان تاتاری از گروه زبان­های ترکی آلتایی صحبت می­کنند. به خاطر اختلاط این قوم با اویغورها و قزاق­ها، این دو زبان نیز میان تاتارها رواج دارد. قوم تاتار از باسوادترین اقلیت­های چینی به شمار می­روند که این پیشرفت مرهون تلاش رهبران آن­ها در قرن نوزدهم است. آداب و رسوم فرهنگی و اجتماعی تاتارها متأثر از فرهنگ اسلامی است. تعداد جمعیت تاتارها طبق سرشماری اخیر حدود 8 هزار نفر بوده است<ref>China Encyclopedia.hinese Intercontinental press. Bijing. 2008</ref><ref>سابقی، علی(1392)،جامعه و فرهنگ چین،تهران:موسسه فرهنگی هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی</ref>.   
تاتارها در سرتاسر استان سین کیانگ پراکنده بوده و به زبان تاتاری از گروه زبان­ های ترکی آلتایی صحبت می­ کنند. به خاطر اختلاط این قوم با اویغورها و قزاق ­ها، این دو زبان نیز میان تاتارها رواج دارد. قوم تاتار از باسوادترین اقلیت های چینی به شمار می روند که این پیشرفت مرهون تلاش رهبران آن­ها در قرن نوزدهم است. آداب و رسوم فرهنگی و اجتماعی تاتارها متأثر از فرهنگ اسلامی است. تعداد جمعیت تاتارها طبق سرشماری اخیر حدود 8 هزار نفر بوده است<ref>China Encyclopedia.hinese Intercontinental press. Bijing. 2008</ref><ref>سابقی، علی محمد(1392).جامعه و فرهنگ [[چین]].تهران:موسسه فرهنگی هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی</ref>.   


نیز نگاه کنید به [[اقوام و اقلیت های نژادی مسلمان در چین]]  
نیز نگاه کنید به [[اقوام و اقلیت های نژادی مسلمان در چین]]  

نسخهٔ ‏۱۵ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۹:۵۱

تاتارها در سرتاسر استان سین کیانگ پراکنده بوده و به زبان تاتاری از گروه زبان­ های ترکی آلتایی صحبت می­ کنند. به خاطر اختلاط این قوم با اویغورها و قزاق ­ها، این دو زبان نیز میان تاتارها رواج دارد. قوم تاتار از باسوادترین اقلیت های چینی به شمار می روند که این پیشرفت مرهون تلاش رهبران آن­ها در قرن نوزدهم است. آداب و رسوم فرهنگی و اجتماعی تاتارها متأثر از فرهنگ اسلامی است. تعداد جمعیت تاتارها طبق سرشماری اخیر حدود 8 هزار نفر بوده است[۱][۲]

نیز نگاه کنید به اقوام و اقلیت های نژادی مسلمان در چین

کتابشناسی

.

  1. China Encyclopedia.hinese Intercontinental press. Bijing. 2008
  2. سابقی، علی محمد(1392).جامعه و فرهنگ چین.تهران:موسسه فرهنگی هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی