شوی خو جوان: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «''- «شوی خو جُوان»'' یا(یادداشت­های قهرمانان شوی خوی)، دیگر مجموعه­ی مشهور از شاهکارهای ادبی چین است که توسط دو نفر به نام­های «شی آی اَن[1]»و «لوو گوانگ جونگ[2]» تألیف و در سال 1975 از سوی اداره­ی نشریات خلق شانگهای در 3 جلد و با حدود 964 هزار کاراکتر(...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
''- «شوی خو جُوان»'' یا(یادداشت­های قهرمانان شوی خوی)، دیگر مجموعه­ی مشهور از شاهکارهای ادبی چین است که توسط دو نفر به نام­های «شی آی اَن[1]»و «لوو گوانگ جونگ[2]» تألیف و در سال 1975 از سوی اداره­ی نشریات خلق شانگهای در 3 جلد و با حدود 964 هزار کاراکتر( واژه) چینی چاپ و منتشر گردیده است.
''- «شوی خو جُوان»'' یا(یادداشت­های قهرمانان شوی خوی)، دیگر مجموعه­ی مشهور از شاهکارهای ادبی [[چین]] است که توسط دو نفر به نام­های «شی آی اَن(Shi Ai An»و «لوو گوانگ جونگ(Luo Guan Zhong)» تألیف و در سال 1975 از سوی اداره­ی نشریات خلق [[شانگهای]] در 3 جلد و با حدود 964 هزار کاراکتر( واژه) چینی چاپ و منتشر گردیده است.


در این مجموعه داستان قیام­های کشاورزان علیه سلسله­ی سونگ به تصویر کشیده شده است. در اواخر دوران حاکمیت سلسله­ی سونگ، شورش­های دامنه داری از سوی کشاورزان به رهبری شخصی به نام«سونگ جیانگ[3]» در سرتاسر چین علیه امپراتور حاکم به وقوع پیوست که عمدتا در ناحیه­ی «شووی بو لیانگ شان[4]» در استان شاندونگ امروز به وقوع پیوست و از همه­ی قیام­ها مهم­تر و مشهور­تر بود. در این کتاب داستان مقاومت کشاورزان به ویژه 108 قهرمان آن روز علیه دودمان سونگ و حاکمان مستبد محلی تشریح شده که بسیاری از این داستان­ها هنوز هم در میان عامه­ی مردم رواج دارد و منشأ خلق آثار ادبی و هنری فراوانی اعم از نظم و نثر و نقاشی و خوشنویسی شده است[i].
در این مجموعه داستان قیام­های کشاورزان علیه سلسله­ ی سونگ به تصویر کشیده شده است. در اواخر دوران حاکمیت سلسله­ ی سونگ، شورش ­های دامنه داری از سوی کشاورزان به رهبری شخصی به نام«سونگ جیانگ(Song Jiang)» در سرتاسر چین علیه امپراتور حاکم به وقوع پیوست که عمدتا در ناحیه­ی «شووی بو لیانگ شان(Shui Bo Liang Shan)» در استان شاندونگ امروز به وقوع پیوست و از همه­ی قیام­ها مهم­تر و مشهور­تر بود. در این کتاب داستان مقاومت کشاورزان به ویژه 108 قهرمان آن روز علیه دودمان سونگ و حاکمان مستبد محلی تشریح شده که بسیاری از این داستان­ها هنوز هم در میان عامه­ی مردم رواج دارد و منشأ خلق آثار ادبی و هنری فراوانی اعم از نظم و نثر و نقاشی و خوشنویسی شده است[i].<ref>سابقی، علی محمد. (1392). "جامعه و فرهنگ چین". تهران : موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، جلد اول.</ref>
----[1] - Shi Ai An.


[2] - Luo Guan Zhong.
== پاورقی ==
[i] - سریال­های تلویزیونی «لیانگ شان پو» و «سلسله های هم ستیز» که از این شاهکارهای ادبی اقتباس و از سوی تلویزیون دولتی چین تولید شده است، در سال­های گذشته از تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نیز پخش شده است.


[3] - Song Jiang.
== کتابشناسی ==
 
[4] - Shui Bo Liang Shan.
----[i] - سریال­های تلویزیونی «لیانگ شان پو» و «سلسله های هم ستیز» که از این شاهکارهای ادبی اقتباس و از سوی تلویزیون دولتی چین تولید شده است، در سال­های گذشته از تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نیز پخش شده است.

نسخهٔ ‏۶ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۷:۳۸

- «شوی خو جُوان» یا(یادداشت­های قهرمانان شوی خوی)، دیگر مجموعه­ی مشهور از شاهکارهای ادبی چین است که توسط دو نفر به نام­های «شی آی اَن(Shi Ai An»و «لوو گوانگ جونگ(Luo Guan Zhong)» تألیف و در سال 1975 از سوی اداره­ی نشریات خلق شانگهای در 3 جلد و با حدود 964 هزار کاراکتر( واژه) چینی چاپ و منتشر گردیده است.

در این مجموعه داستان قیام­های کشاورزان علیه سلسله­ ی سونگ به تصویر کشیده شده است. در اواخر دوران حاکمیت سلسله­ ی سونگ، شورش ­های دامنه داری از سوی کشاورزان به رهبری شخصی به نام«سونگ جیانگ(Song Jiang)» در سرتاسر چین علیه امپراتور حاکم به وقوع پیوست که عمدتا در ناحیه­ی «شووی بو لیانگ شان(Shui Bo Liang Shan)» در استان شاندونگ امروز به وقوع پیوست و از همه­ی قیام­ها مهم­تر و مشهور­تر بود. در این کتاب داستان مقاومت کشاورزان به ویژه 108 قهرمان آن روز علیه دودمان سونگ و حاکمان مستبد محلی تشریح شده که بسیاری از این داستان­ها هنوز هم در میان عامه­ی مردم رواج دارد و منشأ خلق آثار ادبی و هنری فراوانی اعم از نظم و نثر و نقاشی و خوشنویسی شده است[i].[۱]

پاورقی

[i] - سریال­های تلویزیونی «لیانگ شان پو» و «سلسله های هم ستیز» که از این شاهکارهای ادبی اقتباس و از سوی تلویزیون دولتی چین تولید شده است، در سال­های گذشته از تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نیز پخش شده است.

کتابشناسی

  1. سابقی، علی محمد. (1392). "جامعه و فرهنگ چین". تهران : موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، جلد اول.