مکتب شینگون ژاپن: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مکتب" شینگون" (真言宗/Shingon shū):''' چنان که گفته شد این مکتب نیز متعلق به دوره هیان است و بواسطه تلاش‌ها و نبوغ کوکای تقریبا نخستین مکتب ژاپنی شده آیین بودا در این کشور به حساب می‌آید. جمعیت پیروانش حدود یک میلیون و دویست و شصت هزار نفر است. مکتب شی...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''مکتب" شینگون" (真言宗/Shingon shū):''' چنان که گفته شد این مکتب نیز متعلق به [[دوره هیان]] است و بواسطه تلاش‌ها و نبوغ کوکای تقریبا نخستین مکتب ژاپنی شده [[آیین بودا]] در این کشور به حساب می‌آید. جمعیت پیروانش حدود یک میلیون و دویست و شصت هزار نفر است. مکتب شینگون دارای چهار شاخه است و هر کدام معبد اصلی خود را دارند.  
مکتب" شینگون" (真言宗/Shingon shū): چنانکه گفته شد این مکتب نیز متعلق به [[دوره هیان]] است و به‌واسطه تلاش‌ها و نبوغ کوکای تقریبا نخستین مکتب ژاپنی شده [[آیین بودا]] در این کشور به حساب می‌آید. جمعیت پیروانش حدود یک میلیون و دویست و شصت هزار نفر است. مکتب شینگون دارای چهار شاخه است و هر کدام معبد اصلی خود را دارند.  


باور اصلی این معبد که بسیار با روحیه ژاپنی همخوانی دارد، بر این است که انسان در همین دنیا و با بدن مادی می‌تواند به روشنایی برسد. همین طور چنان که پیشتر اشاره کردیم این مکتب بسیار با رازوری، سحر و جادو و اوراد و نشانه‌ها پیوند دارد. نام شینگون به معنی "زبان حقیقت" نیز بواسطه همان اوراد خوانی‌ها و ساخت نشانه‌های مختلف با انگشتان دست است. در این مکتب چنان که پیشتر نیز گفته شد، "شین‌نیو" با ماهاوایروچانا تطبیق داده شده است. این مکتب نیز در دانشگاه تایشو به صورت آکادمیک تدریس می‌شود.
باور اصلی این معبد که بسیار با روحیه ژاپنی همخوانی دارد، بر این است که انسان در همین دنیا و با بدن مادی می‌تواند به روشنایی برسد. همین طور چنان که پیشتر اشاره کردیم این مکتب بسیار با رازوری، سحر و جادو و اوراد و نشانه‌ها پیوند دارد. نام شینگون به معنی "زبان حقیقت" نیز به‌واسطه همان اوراد خوانی‌ها و ساخت نشانه‌های مختلف با انگشتان دست است. در این مکتب چنان که پیشتر نیز گفته شد، "شین‌نیو" با ماهاوایروچانا تطبیق داده شده‌است. این مکتب نیز در دانشگاه تایشو به صورت آکادمیک تدریس می‌شود.<ref>ذکی پور، بهمن (1402). " دین و مذهب در [[ژاپن]] امروز به انضمام جریان‌های فکری". در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، ص149-182.</ref>
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ ‏۱۲ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۰۷

مکتب" شینگون" (真言宗/Shingon shū): چنانکه گفته شد این مکتب نیز متعلق به دوره هیان است و به‌واسطه تلاش‌ها و نبوغ کوکای تقریبا نخستین مکتب ژاپنی شده آیین بودا در این کشور به حساب می‌آید. جمعیت پیروانش حدود یک میلیون و دویست و شصت هزار نفر است. مکتب شینگون دارای چهار شاخه است و هر کدام معبد اصلی خود را دارند.

باور اصلی این معبد که بسیار با روحیه ژاپنی همخوانی دارد، بر این است که انسان در همین دنیا و با بدن مادی می‌تواند به روشنایی برسد. همین طور چنان که پیشتر اشاره کردیم این مکتب بسیار با رازوری، سحر و جادو و اوراد و نشانه‌ها پیوند دارد. نام شینگون به معنی "زبان حقیقت" نیز به‌واسطه همان اوراد خوانی‌ها و ساخت نشانه‌های مختلف با انگشتان دست است. در این مکتب چنان که پیشتر نیز گفته شد، "شین‌نیو" با ماهاوایروچانا تطبیق داده شده‌است. این مکتب نیز در دانشگاه تایشو به صورت آکادمیک تدریس می‌شود.[۱]

کتابشناسی

  1. ذکی پور، بهمن (1402). " دین و مذهب در ژاپن امروز به انضمام جریان‌های فکری". در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، ص149-182.