سبک آشپزی چاکایسکی ریوری: تفاوت میان نسخهها
(صفحهای تازه حاوی «چاکایسکی ریوری آشپزی مراسم چای محسوب میشود و به سبک ساده غذاهایی اطلاق میگردد که میزبانِ مراسم چای با آن از مهمانان خود پذیرایی میکند. واژه کایسکی به معنای «سنگ جیبِ جلویی» است و در اصل به سنگی گفته میشد که راهبان ذن گرم میکردند و در جی...» ایجاد کرد) |
جز (...) |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
[[پرونده:مراسم چاکایسکی ریوری.jpg|بندانگشتی|329x329پیکسل|مراسم چاکایسکی ریوری]] | |||
چاکایسکی ریوری آشپزی مراسم چای محسوب میشود و به سبک ساده غذاهایی اطلاق میگردد که میزبانِ مراسم چای با آن از مهمانان خود پذیرایی میکند. واژه کایسکی به معنای «سنگ جیبِ جلویی» است و در اصل به سنگی گفته میشد که راهبان ذن گرم میکردند و در جیب جلویی ردای خود میگذاشتند تا احساس سرما و گرسنگی نکنند. در سدههای میانی کلمه چاکایسکی در معنای غذای بسیار مختصری که پیش از انجام مراسم ساده چای برای رفع گرسنگی به مهمانان داده میشد به کار رفت و رفتهرفته معنای «غذای مراسم چای» گرفت. این غذای ساده و سبک با مواد اولیه تازه فصل تهیه میشود و معمولاً تزئیناتی ندارد. | چاکایسکی ریوری آشپزی مراسم چای محسوب میشود و به سبک ساده غذاهایی اطلاق میگردد که میزبانِ مراسم چای با آن از مهمانان خود پذیرایی میکند. واژه کایسکی به معنای «سنگ جیبِ جلویی» است و در اصل به سنگی گفته میشد که راهبان ذن گرم میکردند و در جیب جلویی ردای خود میگذاشتند تا احساس سرما و گرسنگی نکنند. در سدههای میانی کلمه چاکایسکی در معنای غذای بسیار مختصری که پیش از انجام مراسم ساده چای برای رفع گرسنگی به مهمانان داده میشد به کار رفت و رفتهرفته معنای «غذای مراسم چای» گرفت. این غذای ساده و سبک با مواد اولیه تازه فصل تهیه میشود و معمولاً تزئیناتی ندارد. | ||
== نیز نگاه کنید به == | |||
* [[فرهنگ غذایی ژاپن]] | |||
* [[غذاهای سنتی ژاپن]] |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۵۸
چاکایسکی ریوری آشپزی مراسم چای محسوب میشود و به سبک ساده غذاهایی اطلاق میگردد که میزبانِ مراسم چای با آن از مهمانان خود پذیرایی میکند. واژه کایسکی به معنای «سنگ جیبِ جلویی» است و در اصل به سنگی گفته میشد که راهبان ذن گرم میکردند و در جیب جلویی ردای خود میگذاشتند تا احساس سرما و گرسنگی نکنند. در سدههای میانی کلمه چاکایسکی در معنای غذای بسیار مختصری که پیش از انجام مراسم ساده چای برای رفع گرسنگی به مهمانان داده میشد به کار رفت و رفتهرفته معنای «غذای مراسم چای» گرفت. این غذای ساده و سبک با مواد اولیه تازه فصل تهیه میشود و معمولاً تزئیناتی ندارد.