کافه های پاریسی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''کافه:''' این یک سنت فرانسوی است که کافه‌های بسیاری پاتوق روشنفکران، شاعران، نویسندگان، نقاشان و خلاصه اهل هنر و ادب بوده است. از ژان پل سار‌تر، سیمون دوبوار، آلبرت کامو، فرانتس کافکا گرفته تا میشل فوکو، آندره مالرو و همینگوی، همه زمان‌های ب...» ایجاد کرد)
 
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
خط ۱: خط ۱:
'''کافه:''' این یک سنت فرانسوی است که کافه‌های بسیاری پاتوق روشنفکران، شاعران، نویسندگان، نقاشان و خلاصه اهل هنر و ادب بوده است. از ژان پل سار‌تر، سیمون دوبوار، آلبرت کامو، فرانتس کافکا گرفته تا میشل فوکو، آندره مالرو و همینگوی، همه زمان‌های بسیاری را در کافه‌های پاریسی به‌ویژه در محله‌ «کارتیه لاتن» سر می‌کردند. یک فرانسوی به تنهایی یا با دوستان در کافه یا در صورت خوب بودن هوا در بیرون کافه نشستن را از همه چیز بیشتر دوست دارد. صحبت در باره سیاست و تماشای دنیای گذران( عابرین و وسایط نقلیه) دو تا از وقت گذرانی های دلخواه در کافه های فرانسه است. کافه جایی برای دوست پیداکردن نیست اما فضای دوستانه آن دلسردی حاصل از تنهایی را به سرعت از بین می برد. معمولا فرانسوی ها قهوه را در فنجان های کوچک صرف می کنند که خیلی هم پررنگ است. هیچ کافه دار محترمی مزاحم مطالعه آرام و طولانی مشتری نمی شود حتی اگر او تنها یک فنجان قهوه خریده باشد. از آغاز قرن بیست به این طرف کافه در زندگی اجتماعی فرانسویان نقش مهمی داشته است. در روزهای کاری هفته این کافه ها با ناهاری ساده اما خوشمزه از مشتریان خود پذیرایی می کنند. وقت ناهار در پاریس سرگرم کننده است.  پیش خدمت ها خیلی تند صحبت می کنند, غالبا سرشان چنان شلوغ است که نمی توانند به کسی لیست غذا بدهند( غذای مخصوص روز را روی تخته سیاه می نویسند) و اگر از آنها بخواهید صورت حساب را بررسی کنند به نظر نمی آید هرگز چنین کاری بکنند. ورود بچه ها هم به کافه با استقبال روبرو می شود.صورت غذا خیلی طویل نخواهد بود: خوراک سبزی های متنوع فصل با یک تکه گوشت, استیک با سیب زمینی سرخ کرده یک یا دو کیک مربایی به عنوان دسر. بعد از وقت ناهار عمدتا ساندویچ و کروک موسیو همراه با سالاد, بستنی, کیک مربایی در صورتی که از زمان ناهار باقی مانده باشد, قابل دستیابی خواهد بود. در پایان غذا درخواست صورت حساب می کنید که پیش از اعلام آمادگی خودتان آن را نخواهند آورد. زود آوردن صورت حساب بی ادبی به حساب می آید. انعام شامل 15 درصد کل صورت حساب می شود که دادن مبلغی اضافه نشان دهنده رضایت خاطر ویژه شما نسبت به سرویس پیشخدمت است. با این حال مجبور نیستید چیزی اضافه بپردازید. قبل از ترک رستوران حتما از پیشخدمت تان تشکر کنید و با او خداحافظی نمایید.
'''کافه:''' این یک سنت فرانسوی است که کافه‌های بسیاری پاتوق روشنفکران، شاعران، نویسندگان، نقاشان و خلاصه اهل هنر و ادب بوده است. از ژان پل سار‌تر، سیمون دوبوار، آلبرت کامو، فرانتس کافکا گرفته تا میشل فوکو، [[آندره مالرو]] و همینگوی، همه زمان‌های بسیاری را در کافه‌های پاریسی به‌ویژه در محله‌ «کارتیه لاتن» سر می‌کردند. یک فرانسوی به تنهایی یا با دوستان در کافه یا در صورت خوب بودن هوا در بیرون کافه نشستن را از همه چیز بیشتر دوست دارد. صحبت در باره سیاست و تماشای دنیای گذران( عابرین و وسایط نقلیه) دو تا از وقت گذرانی های دلخواه در کافه های [[فرانسه]] است. کافه جایی برای دوست پیداکردن نیست اما فضای دوستانه آن دلسردی حاصل از تنهایی را به سرعت از بین می برد. معمولا فرانسوی ها قهوه را در فنجان های کوچک صرف می کنند که خیلی هم پررنگ است. هیچ کافه دار محترمی مزاحم مطالعه آرام و طولانی مشتری نمی شود حتی اگر او تنها یک فنجان قهوه خریده باشد. از آغاز قرن بیست به این طرف کافه در زندگی اجتماعی فرانسویان نقش مهمی داشته است. در روزهای کاری هفته این کافه ها با ناهاری ساده اما خوشمزه از مشتریان خود پذیرایی می کنند. وقت ناهار در [[پاریس]] سرگرم کننده است.  پیش خدمت ها خیلی تند صحبت می کنند, غالبا سرشان چنان شلوغ است که نمی توانند به کسی لیست غذا بدهند( غذای مخصوص روز را روی تخته سیاه می نویسند) و اگر از آنها بخواهید صورت حساب را بررسی کنند به نظر نمی آید هرگز چنین کاری بکنند. ورود بچه ها هم به کافه با استقبال روبرو می شود.صورت غذا خیلی طویل نخواهد بود: خوراک سبزی های متنوع فصل با یک تکه گوشت, استیک با سیب زمینی سرخ کرده یک یا دو کیک مربایی به عنوان دسر. بعد از وقت ناهار عمدتا ساندویچ و کروک موسیو همراه با سالاد, بستنی, کیک مربایی در صورتی که از زمان ناهار باقی مانده باشد, قابل دستیابی خواهد بود. در پایان غذا درخواست صورت حساب می کنید که پیش از اعلام آمادگی خودتان آن را نخواهند آورد. زود آوردن صورت حساب بی ادبی به حساب می آید. انعام شامل 15 درصد کل صورت حساب می شود که دادن مبلغی اضافه نشان دهنده رضایت خاطر ویژه شما نسبت به سرویس پیشخدمت است. با این حال مجبور نیستید چیزی اضافه بپردازید. قبل از ترک رستوران حتما از پیشخدمت تان تشکر کنید و با او خداحافظی نمایید.

نسخهٔ ‏۵ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۳۹

کافه: این یک سنت فرانسوی است که کافه‌های بسیاری پاتوق روشنفکران، شاعران، نویسندگان، نقاشان و خلاصه اهل هنر و ادب بوده است. از ژان پل سار‌تر، سیمون دوبوار، آلبرت کامو، فرانتس کافکا گرفته تا میشل فوکو، آندره مالرو و همینگوی، همه زمان‌های بسیاری را در کافه‌های پاریسی به‌ویژه در محله‌ «کارتیه لاتن» سر می‌کردند. یک فرانسوی به تنهایی یا با دوستان در کافه یا در صورت خوب بودن هوا در بیرون کافه نشستن را از همه چیز بیشتر دوست دارد. صحبت در باره سیاست و تماشای دنیای گذران( عابرین و وسایط نقلیه) دو تا از وقت گذرانی های دلخواه در کافه های فرانسه است. کافه جایی برای دوست پیداکردن نیست اما فضای دوستانه آن دلسردی حاصل از تنهایی را به سرعت از بین می برد. معمولا فرانسوی ها قهوه را در فنجان های کوچک صرف می کنند که خیلی هم پررنگ است. هیچ کافه دار محترمی مزاحم مطالعه آرام و طولانی مشتری نمی شود حتی اگر او تنها یک فنجان قهوه خریده باشد. از آغاز قرن بیست به این طرف کافه در زندگی اجتماعی فرانسویان نقش مهمی داشته است. در روزهای کاری هفته این کافه ها با ناهاری ساده اما خوشمزه از مشتریان خود پذیرایی می کنند. وقت ناهار در پاریس سرگرم کننده است.  پیش خدمت ها خیلی تند صحبت می کنند, غالبا سرشان چنان شلوغ است که نمی توانند به کسی لیست غذا بدهند( غذای مخصوص روز را روی تخته سیاه می نویسند) و اگر از آنها بخواهید صورت حساب را بررسی کنند به نظر نمی آید هرگز چنین کاری بکنند. ورود بچه ها هم به کافه با استقبال روبرو می شود.صورت غذا خیلی طویل نخواهد بود: خوراک سبزی های متنوع فصل با یک تکه گوشت, استیک با سیب زمینی سرخ کرده یک یا دو کیک مربایی به عنوان دسر. بعد از وقت ناهار عمدتا ساندویچ و کروک موسیو همراه با سالاد, بستنی, کیک مربایی در صورتی که از زمان ناهار باقی مانده باشد, قابل دستیابی خواهد بود. در پایان غذا درخواست صورت حساب می کنید که پیش از اعلام آمادگی خودتان آن را نخواهند آورد. زود آوردن صورت حساب بی ادبی به حساب می آید. انعام شامل 15 درصد کل صورت حساب می شود که دادن مبلغی اضافه نشان دهنده رضایت خاطر ویژه شما نسبت به سرویس پیشخدمت است. با این حال مجبور نیستید چیزی اضافه بپردازید. قبل از ترک رستوران حتما از پیشخدمت تان تشکر کنید و با او خداحافظی نمایید.