نمایشگاه ماتادورها در آرژانتین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
هدف این نمایشگاه برگرداندن فرهنگ آرژانتینی بومی گاوچران‌های آمریکای جنوبی به این کشور است. هر یکشنبه بیش از ۱۰۰ هنرمند در ماتادروس باریو جمع میشوند. اغذیه‌های محلّی همچون امپانادا، تامالا و آسادو با کیک‌ها و شیرینی‌های مختلف در این مکان به فروش می‌رسند. اجناس بومی و سنّتی از جمله چرم، پارچه‌ها و لباس‌های پشمی، فلزکاری‌های زیبا، و آثار هنری منحصربفرد از جذّابیت‌های این نمایشگاه محسوب میشود. بعداز ظهرها هم در این مکان موسیقی زنده اجرا میشود.
هدف این نمایشگاه برگرداندن فرهنگ آرژانتینی بومی گاوچران‌های آمریکای جنوبی به این کشور است. هر یکشنبه بیش از ۱۰۰ هنرمند در ماتادروس باریو جمع میشوند. اغذیه‌های محلّی همچون امپانادا، تامالا و آسادو با کیک‌ها و شیرینی‌های مختلف در این مکان به فروش می‌رسند. اجناس بومی و سنّتی از جمله چرم، پارچه‌ها و لباس‌های پشمی، فلزکاری‌های زیبا، و آثار هنری منحصربفرد از جذّابیت‌های این نمایشگاه محسوب میشود. بعداز ظهرها هم در این مکان موسیقی زنده اجرا میشود<ref>خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ [[آرژانتین]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]،</ref>.
==نیز نگاه کنید به==
==نیز نگاه کنید به==
[[جاذبه‌های گردشگری آرژانتین]]؛ [[جامعه و نظام اجتماعی آرژانتین]]
==پاورقی==
==پاورقی==

نسخهٔ ‏۲۸ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۲۴

هدف این نمایشگاه برگرداندن فرهنگ آرژانتینی بومی گاوچران‌های آمریکای جنوبی به این کشور است. هر یکشنبه بیش از ۱۰۰ هنرمند در ماتادروس باریو جمع میشوند. اغذیه‌های محلّی همچون امپانادا، تامالا و آسادو با کیک‌ها و شیرینی‌های مختلف در این مکان به فروش می‌رسند. اجناس بومی و سنّتی از جمله چرم، پارچه‌ها و لباس‌های پشمی، فلزکاری‌های زیبا، و آثار هنری منحصربفرد از جذّابیت‌های این نمایشگاه محسوب میشود. بعداز ظهرها هم در این مکان موسیقی زنده اجرا میشود[۱].

نیز نگاه کنید به

جاذبه‌های گردشگری آرژانتین؛ جامعه و نظام اجتماعی آرژانتین

پاورقی

  1. خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ آرژانتین. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی،