قوم دونگ شیانگ در چین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''1-   قوم دونگ شیانگ:''' محل سکونت این قوم بیشتر در استان گَنسو متمرکز است، ولی تعدادی از آنان نیز در بخش­هایی از سین کیانگ اقامت دارند. زبان قوم دونگ شیانگ شاخه­ای از زبان آلتایی و گروه مغولی است که زبان نوشتاری ندارد. آن­ها اغلب به زبان چینی هم...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''1-   قوم دونگ شیانگ:''' محل سکونت این قوم بیشتر در استان گَنسو متمرکز است، ولی تعدادی از آنان نیز در بخش­هایی از سین کیانگ اقامت دارند. زبان قوم دونگ شیانگ شاخه­ای از زبان آلتایی و گروه مغولی است که زبان نوشتاری ندارد. آن­ها اغلب به [[زبان چینی]] هم تکلم کرده و از کاراکترهای چینی استفاده می­کنند. این قوم از نوع لباسی که می­پوشند از سایرین متمایز می شوند. زنان دونگ شیانگ از پوشش اسلامی استفاده کرده و گروه­های سنی زنان از رنگ­های مختلف لباس آنان قابل تشخیص هستند. مردان نیز اغلب کلاه سفیدی بر سر می­گذارند. طبق سرشماری سال 2009میلادی، جمعیت قوم دونگ شیانگ درحال حاضر حدود 550 هزار نفر است.
قوم دونگ شیانگ محل سکونت این قوم بیشتر در استان گَنسو متمرکز است، ولی تعدادی از آنان نیز در بخش­هایی از سین کیانگ اقامت دارند. زبان قوم دونگ شیانگ شاخه­ای از زبان آلتایی و گروه مغولی است که زبان نوشتاری ندارد. آن­ها اغلب به [[زبان چینی]] هم تکلم کرده و از کاراکترهای چینی استفاده می­کنند. این قوم از نوع لباسی که می­پوشند از سایرین متمایز می شوند. زنان دونگ شیانگ از پوشش اسلامی استفاده کرده و گروه ­های سنی زنان از رنگ ­های مختلف لباس آنان قابل تشخیص هستند. مردان نیز اغلب کلاه سفیدی بر سر می­گذارند. طبق سرشماری سال 2009میلادی، جمعیت قوم دونگ شیانگ درحال حاضر حدود 550 هزار نفر است.
 
نیز نگاه کنید به [[اقوام و اقلیت های نژادی مسلمان در چین]]

نسخهٔ ‏۱۲ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۵۹

قوم دونگ شیانگ محل سکونت این قوم بیشتر در استان گَنسو متمرکز است، ولی تعدادی از آنان نیز در بخش­هایی از سین کیانگ اقامت دارند. زبان قوم دونگ شیانگ شاخه­ای از زبان آلتایی و گروه مغولی است که زبان نوشتاری ندارد. آن­ها اغلب به زبان چینی هم تکلم کرده و از کاراکترهای چینی استفاده می­کنند. این قوم از نوع لباسی که می­پوشند از سایرین متمایز می شوند. زنان دونگ شیانگ از پوشش اسلامی استفاده کرده و گروه ­های سنی زنان از رنگ ­های مختلف لباس آنان قابل تشخیص هستند. مردان نیز اغلب کلاه سفیدی بر سر می­گذارند. طبق سرشماری سال 2009میلادی، جمعیت قوم دونگ شیانگ درحال حاضر حدود 550 هزار نفر است.

نیز نگاه کنید به اقوام و اقلیت های نژادی مسلمان در چین