قبیله سوسو: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[قبیله سوسو|قبیله سوسو(Susu)]] از قبایل کوچک [[سیرالئون]] به‌شمار می‌رود که بیشتر اعضاء آن در شمال سیرالئون سکنی گزیده‌اند. خاستگاه اصلی قبیله سوسو به کشور گینه باز می‌گردد و آنها در اوایل قرن هجدهم و تا حدودی با هدف تبلیغ دین اسلام به سیرالئون مهاجرت کردند. شغل اصلی مردمان سوسو کشاورزی است و برخی از آنها نیز در معادن طلا و الماس سیرالئون فعالیت دارند. جمعیت فعلی آنها در کشور سیرالئون در حدود 135هزار نفر است و تقریباً تمامی آنها مسلمان می‌باشند. www.joshuaproject.net
[[قبیله سوسو|قبیله سوسو(Susu)]] از قبایل کوچک [[سیرالئون]] به‌شمار می‌رود که بیشتر اعضاء آن در شمال [[سیرالئون]] سکنی گزیده‌اند. خاستگاه اصلی [[قبیله سوسو]] به کشور گینه باز می‌گردد و آنها در اوایل قرن هجدهم و تا حدودی با هدف تبلیغ دین اسلام به [[سیرالئون]] مهاجرت کردند. شغل اصلی مردمان سوسو کشاورزی است و برخی از آنها نیز در معادن طلا و الماس [[سیرالئون]] فعالیت دارند. جمعیت فعلی آنها در کشور [[سیرالئون]] در حدود 135هزار نفر است و تقریباً تمامی آنها مسلمان می‌باشند<ref>برگرفته از:www.joshuaproject.net</ref><ref>عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ [[سیرالئون]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.
==نیز نگاه کنید به==
==کتابشناسی==

نسخهٔ ‏۲۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۳۳

قبیله سوسو(Susu) از قبایل کوچک سیرالئون به‌شمار می‌رود که بیشتر اعضاء آن در شمال سیرالئون سکنی گزیده‌اند. خاستگاه اصلی قبیله سوسو به کشور گینه باز می‌گردد و آنها در اوایل قرن هجدهم و تا حدودی با هدف تبلیغ دین اسلام به سیرالئون مهاجرت کردند. شغل اصلی مردمان سوسو کشاورزی است و برخی از آنها نیز در معادن طلا و الماس سیرالئون فعالیت دارند. جمعیت فعلی آنها در کشور سیرالئون در حدود 135هزار نفر است و تقریباً تمامی آنها مسلمان می‌باشند[۱][۲].

نیز نگاه کنید به

کتابشناسی

  1. برگرفته از:www.joshuaproject.net
  2. عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ سیرالئون. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)