مجلس فارسی (کویته): تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «مجلس فارسی در سال 1338 شمسی (1959 میلادی) در شهر کویته افتتاح شد.‌ این انجمن توسط دکتر محمد انعام الحق کوثر، با همکاری جمعی از اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به فارسی تشکیل شد. به دلیل آنکه کویته جمع کثیری از علاقه مندان به‌ ایران و زبان فارسی را...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
مجلس فارسی در سال 1338 شمسی (1959 میلادی) در شهر کویته افتتاح شد.‌ این انجمن توسط دکتر محمد انعام الحق کوثر، با همکاری جمعی از اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به فارسی تشکیل شد. به دلیل آنکه کویته جمع کثیری از علاقه مندان به‌ ایران و زبان فارسی را داشت،‌ این انجمن با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شده بود.‌ این انجمن، دانشمندان و اساتید بسیاری از‌ ایران را دعوت می‌کرد و جلسات زیادی در باره تاریخ و فرهنگ و ادبیات ‌ایران برگزار می‌نمود و محفلی برای فارسی­گویان پاکستان به ‌شمار می‌رفت<ref>نقوی، شهریار (1347). "همبستگی­ های دیرین ایران و پاکستان". ''بررسی­ های تاریخی''، شماره 13، ص.24.</ref>.
مجلس فارسی در سال 1338 شمسی (1959 میلادی) در شهر کویته افتتاح شد.‌ این انجمن توسط دکتر محمد انعام الحق کوثر، با همکاری جمعی از اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به فارسی تشکیل شد. به دلیل آنکه کویته جمع کثیری از علاقه مندان به‌ ایران و زبان فارسی را داشت،‌ این انجمن با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شده بود.‌ این انجمن، دانشمندان و اساتید بسیاری از‌ ایران را دعوت می‌کرد و جلسات زیادی در باره تاریخ و فرهنگ و ادبیات ‌ایران برگزار می‌نمود و محفلی برای فارسی­ گویان پاکستان به ‌شمار می‌رفت<ref>نقوی، شهریار (1347). "همبستگی­ های دیرین ایران و پاکستان". ''بررسی­ های تاریخی''، شماره 13، ص.24.</ref>.


== نیز نگاه کنید به ==
== نیز نگاه کنید به ==
خط ۵: خط ۵:


== کتابشناسی ==
== کتابشناسی ==
<references />
== نویسنده مقاله ==
محمد مهدی توسلی
[[رده:ایران شناسی در مراکز علمی و دانشگاهی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۴ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۱۶

مجلس فارسی در سال 1338 شمسی (1959 میلادی) در شهر کویته افتتاح شد.‌ این انجمن توسط دکتر محمد انعام الحق کوثر، با همکاری جمعی از اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به فارسی تشکیل شد. به دلیل آنکه کویته جمع کثیری از علاقه مندان به‌ ایران و زبان فارسی را داشت،‌ این انجمن با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شده بود.‌ این انجمن، دانشمندان و اساتید بسیاری از‌ ایران را دعوت می‌کرد و جلسات زیادی در باره تاریخ و فرهنگ و ادبیات ‌ایران برگزار می‌نمود و محفلی برای فارسی­ گویان پاکستان به ‌شمار می‌رفت[۱].

نیز نگاه کنید به

مطالعات ایرانی و ایران شناسی در پاکستان

کتابشناسی

  1. نقوی، شهریار (1347). "همبستگی­ های دیرین ایران و پاکستان". بررسی­ های تاریخی، شماره 13، ص.24.

نویسنده مقاله

محمد مهدی توسلی