انجمن مطالعات تاریخی پاکستان (کراچی): تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «انجمن مطالعات تاریخی پاکستان(Pakistan Historical Society)  در سال 1950 م/1329ش، در شهر کراچی با هدف پژوهش در تاریخ پاکستان تاسیس شد. از آنجا که راه ورود اسلام به شبه قاره از‌ ایران بوده، و تاریخ و فرهنگ پاکستان، همسانی‌های فراوان با تاریخ‌ ایران دارد،‌ این ا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
انجمن مطالعات تاریخی پاکستان(Pakistan Historical Society)  در سال 1950 م/1329ش، در شهر کراچی با هدف پژوهش در تاریخ پاکستان تاسیس شد. از آنجا که راه ورود اسلام به شبه قاره از‌ ایران بوده، و تاریخ و فرهنگ پاکستان، همسانی‌های فراوان با تاریخ‌ ایران دارد،‌ این انجمن، مطالعات بسیار وسیعی در زمینه تاریخ و تمدن و فرهنگ‌ ایران صورت داده است؛ از این رو، از مراکز مهم مطالعات‌ ایرانی در پاکستان محسوب می‌شود (توسلی و گراوند، 1393: 72)).
انجمن مطالعات تاریخی پاکستان(Pakistan Historical Society)  در سال 1950 م/1329ش، در شهر کراچی با هدف پژوهش در تاریخ پاکستان تاسیس شد. از آنجا که راه ورود اسلام به شبه قاره از‌ ایران بوده، و تاریخ و فرهنگ پاکستان، همسانی‌های فراوان با تاریخ‌ ایران دارد،‌ این انجمن، مطالعات بسیار وسیعی در زمینه تاریخ و تمدن و فرهنگ‌ ایران صورت داده است؛ از این رو، از مراکز مهم مطالعات‌ ایرانی در پاکستان محسوب می‌شود<ref>توسلی، محمدمهدی و گراوند، بهروز (1393). مطالعات ایرانی در پاکستان. قم: نشر مجمع ذخایر اسلامی با همکاری بنیاد ایران­شناسی، ص.72.</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[مطالعات ایرانی و ایران شناسی در پاکستان]]
 
== کتابشناسی ==




'''منبع:'''
'''منبع:'''
توسلی، محمدمهدی و گراوند، بهروز (1393)، ''مطالعات ایرانی در پاکستان''، قم: نشر مجمع ذخایر اسلامی با همکاری بنیاد ایران­شناسی.

نسخهٔ ‏۲۴ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۶:۰۰

انجمن مطالعات تاریخی پاکستان(Pakistan Historical Society)  در سال 1950 م/1329ش، در شهر کراچی با هدف پژوهش در تاریخ پاکستان تاسیس شد. از آنجا که راه ورود اسلام به شبه قاره از‌ ایران بوده، و تاریخ و فرهنگ پاکستان، همسانی‌های فراوان با تاریخ‌ ایران دارد،‌ این انجمن، مطالعات بسیار وسیعی در زمینه تاریخ و تمدن و فرهنگ‌ ایران صورت داده است؛ از این رو، از مراکز مهم مطالعات‌ ایرانی در پاکستان محسوب می‌شود[۱].

نیز نگاه کنید به

مطالعات ایرانی و ایران شناسی در پاکستان

کتابشناسی

منبع:

  1. توسلی، محمدمهدی و گراوند، بهروز (1393). مطالعات ایرانی در پاکستان. قم: نشر مجمع ذخایر اسلامی با همکاری بنیاد ایران­شناسی، ص.72.