سبک آشپزی کایسکی ریوری: تفاوت میان نسخهها
جز .. |
بدون خلاصۀ ویرایش |
||
| خط ۱: | خط ۱: | ||
[[پرونده:رستورانهای ریوتی در ژاپن.jpg|بندانگشتی|328x328پیکسل|رستورانهای ریوتی در ژاپن]] | [[پرونده:رستورانهای ریوتی در ژاپن.jpg|بندانگشتی|328x328پیکسل|رستورانهای ریوتی در ژاپن]] | ||
سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانیها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانهها و رستورانهای سنتی ژاپنی تبدیل شد. کایسکی ریوری در اصل از دو سبک دیگر یعنی چاکایسکی ریوری و هونزن ریوری برگرفته شده است، اما این سبک نه به مانند چاکایسکی ریوری ساده و مختصر است و نه مانند هونزن ریوری آداب و قواعد پیچیده دارد و مهمان یا مشتری در این سبک با خیالی آسوده در محیطی غیررسمی از انواع غذاها و نوشیدنیها لذت میبرد. این سبک آشپزی را امروز میتوان در بسیاری رستورانهای سنتی فاخر موسوم به ریوتِی (料亭/Ryōtei) دید. | سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانیها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانهها و رستورانهای سنتی ژاپنی تبدیل شد. | ||
کایسکی ریوری در اصل از دو سبک دیگر یعنی چاکایسکی ریوری و هونزن ریوری برگرفته شده است، اما این سبک نه به مانند چاکایسکی ریوری ساده و مختصر است و نه مانند هونزن ریوری آداب و قواعد پیچیده دارد و مهمان یا مشتری در این سبک با خیالی آسوده در محیطی غیررسمی از انواع غذاها و نوشیدنیها لذت میبرد. این سبک آشپزی را امروز میتوان در بسیاری رستورانهای سنتی فاخر موسوم به ریوتِی (料亭/Ryōtei) دید. | |||
== نیز نگاه کنید به == | == نیز نگاه کنید به == | ||
[[فرهنگ غذایی ژاپن]]؛ [[غذاهای سنتی ژاپن]]؛ [[سبکهای آشپزی سنتی ژاپنی]] | |||
== منبع اصلی == | |||
حسینی، سیدآیت(1402)." فرهنگ عامه". در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ [[ژاپن]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]،ص.197- 217. | |||
== نویسنده مقاله == | |||
سید آیت حسینی | |||
[[رده:سبک تغذیه و خوراک]] | |||
نسخهٔ ۱۶ ژانویهٔ ۲۰۲۵، ساعت ۱۳:۲۱

سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانیها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانهها و رستورانهای سنتی ژاپنی تبدیل شد.
کایسکی ریوری در اصل از دو سبک دیگر یعنی چاکایسکی ریوری و هونزن ریوری برگرفته شده است، اما این سبک نه به مانند چاکایسکی ریوری ساده و مختصر است و نه مانند هونزن ریوری آداب و قواعد پیچیده دارد و مهمان یا مشتری در این سبک با خیالی آسوده در محیطی غیررسمی از انواع غذاها و نوشیدنیها لذت میبرد. این سبک آشپزی را امروز میتوان در بسیاری رستورانهای سنتی فاخر موسوم به ریوتِی (料亭/Ryōtei) دید.
نیز نگاه کنید به
فرهنگ غذایی ژاپن؛ غذاهای سنتی ژاپن؛ سبکهای آشپزی سنتی ژاپنی
منبع اصلی
حسینی، سیدآیت(1402)." فرهنگ عامه". در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،ص.197- 217.
نویسنده مقاله
سید آیت حسینی