سبک آشپزی چاکایسکی ریوری: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش |
بدون خلاصۀ ویرایش |
||
| خط ۶: | خط ۶: | ||
== نیز نگاه کنید به == | == نیز نگاه کنید به == | ||
[[فرهنگ غذایی ژاپن]]؛ [[غذاهای سنتی ژاپن]]؛ [[سبکهای آشپزی سنتی ژاپنی]] | [[فرهنگ غذایی ژاپن]]؛ [[غذاهای سنتی ژاپن]]؛ [[سبکهای آشپزی سنتی ژاپنی]] | ||
== منبع اصلی == | == منبع اصلی == | ||
پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله(1402). جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]،ص.197- 217. | |||
== | == نویسندگان مقاله == | ||
فرهاد پالیزدار و قدرت اله ذاکری | |||
[[رده:سبک تغذیه و خوراک]] | [[رده:سبک تغذیه و خوراک]] | ||
نسخهٔ کنونی تا ۳۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۵، ساعت ۱۳:۰۱

چاکایسکی ریوری آشپزی مراسم چای محسوب میشود و به سبک ساده غذاهایی اطلاق میگردد که میزبانِ مراسم چای با آن از مهمانان خود پذیرایی میکند. واژه کایسکی به معنای «سنگ جیبِ جلویی» است و در اصل به سنگی گفته میشد که راهبان ذن گرم میکردند و در جیب جلویی ردای خود میگذاشتند تا احساس سرما و گرسنگی نکنند.
در سدههای میانی کلمه چاکایسکی در معنای غذای بسیار مختصری که پیش از انجام مراسم ساده چای برای رفع گرسنگی به مهمانان داده میشد به کار رفت و رفتهرفته معنای «غذای مراسم چای» گرفت. این غذای ساده و سبک با مواد اولیه تازه فصل تهیه میشود و معمولاً تزئیناتی ندارد.
نیز نگاه کنید به
فرهنگ غذایی ژاپن؛ غذاهای سنتی ژاپن؛ سبکهای آشپزی سنتی ژاپنی
منبع اصلی
پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله(1402). جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،ص.197- 217.
نویسندگان مقاله
فرهاد پالیزدار و قدرت اله ذاکری