بهداشت و سلامت امارات متحده عربی

از دانشنامه ملل
نسخهٔ تاریخ ‏۲۷ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۱۸ توسط Samiei (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''سلامت''' استانداردهای مراقبت و سلامتی عموماً در امارات بالا بحساب می­آیند در نتیجه افزایش توجه حکومت باصرف هزینه های زیاد در طول سالها. مطابق با آمار حکومتی امارات متحده عربی، تمامی هزینه­های مرتبط با مراقبت و سلامتی از 1996 تا 2003، 436 میلیون د...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

سلامت

استانداردهای مراقبت و سلامتی عموماً در امارات بالا بحساب می­آیند در نتیجه افزایش توجه حکومت باصرف هزینه های زیاد در طول سالها. مطابق با آمار حکومتی امارات متحده عربی، تمامی هزینه­های مرتبط با مراقبت و سلامتی از 1996 تا 2003، 436 میلیون دلار آمریکا بوده است. مطابق با آمار سازمان بهداشت جهانی، در 2004 تمام هزینه­های بهداشت و درمان 9/2 درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل داده(GDP) و هر هزینه­ی بزرگ برای بهداشت 497 دلار آمریکا بوده است. بهداشت اخیراً برای شهروندان اماراتی رایگان شده است، بطور کامل از ژانویه 2006، همه­ی ساکنین ابوظبی بوسیله یک برنامه­ی بیمه­ای بهداشت جامع جدید پوشش داده شدند؛ این هزینه­ها بین کارفرمایان و کارکنان تقسیم خواهد شد. تعداد دکترها هر 100000 نفر(متوسط سالیانه 99-1990) 181 نفر است. امارات حالا 40 بیمارستان عمومی دارد در مقایسه با 7 بیمارستان در سال 1970. وزیر بهداشت امارات متحده عربی در حال برنامه ریزی چند میلیون دلاری برای گسترش امکانات بهداشت_ بیمارستانها، مراکز دارویی و مرکزروان درمانی، در هفت امیرنشین امارات است. یک بیمارستان عمومی دولتی در ابوظبی گشایش یافته با گنجایش 143 تخت خواب، یک واحد روان درمانی و اولین خانه برنامه بهداشت سلامتی در امارات متحده عربی. برای جذب توانگران ملی­ و تبعیدی­ها و کسانیکه به خارج از امارات مسافرت می­کنند برای مراقبتهای بهداشتی جدی. دبی به مرکز بهداشتی دبی گسترش پیدا کرده، یک بیمارستان منطقه آزاد که قصد ارائه خدمات بهداشتی با استانداردهای بین­المللی بهداشت را دارد و ایجاد یک مرکز آموزش پزشکی آکادمیک، که طبق برنامه­ریزی برای سال 2010 تمام شده است.

بیماریهای قلب_ عروق مهم­ترین مورد مرگ در امارات می­باشد. که 28 درصد ازمرگ ومیرهای امارات را را شامل می­شود. دیگر علتهای اصلی حادثه و آسیب دیدگیها و بدخیمها و ناهنجاریهای مادرزادی است. در سال 1985 امارات متحده عربی یک برنامه ملی برای جلوگیری از انتقال سندرم نقص مصونیت اکتسابی(AIDS) و کنترل آن در ورود به کشور تأسیس کرد. مطابق با تخمینهای سازمان بهداشت جهانی در سال 3-2002 کمتر از 1000 نفر در امارات متحده عربی با نقص مصونیت ویروس ایدز زندگی می­کنند. (Abed, 2001:99)