مکتب هوسو در ژاپن

از دانشنامه ملل
نسخهٔ تاریخ ‏۱۰ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۳:۳۵ توسط Samiei (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''مکتب"هوسو"(法相宗'''/'''Hossō shū):  '''تولد این مکتب مانند تمامی مکاتب متقدم بودایی باز می گردد به دوره نارا و بنیانگذارش "دوشو"[1] است. دو معبد "کوفوکوجی"[2] و "یاکوشیجی"[3] هر دو در نارا به عنوان معابد اصلی آن شناخته می‌شوند. جمعیت پیروان این مکتب حدود 520...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

مکتب"هوسو"(法相宗/Hossō shū):  تولد این مکتب مانند تمامی مکاتب متقدم بودایی باز می گردد به دوره نارا و بنیانگذارش "دوشو"[1] است. دو معبد "کوفوکوجی"[2] و "یاکوشیجی"[3] هر دو در نارا به عنوان معابد اصلی آن شناخته می‌شوند. جمعیت پیروان این مکتب حدود 520 هزار نفر تخمین زده می‌شود[4]. در این مکتب بودیساتوای مشخصی نیایش نمی‌شود و به نوعی ادامه دهنده مکتب "یوگاچارا" است که از هند نشات گرفته است. آموزه اصلی این مکتب بر اساس تجلی و ظهور "دل" (وجود) به مثابه حقیقت تمامی پدیدارها است.


[1] 道昭/Dōshō (629-700).

[2] 興福寺/Kōfukuji.

[3] 薬師寺/Yakushiji.

[4] کلیه آمارهای ذکر شده در این بخش را مدیون پژوهش‌های شخصی پروفسور تاکایوکی هیروساوا (廣澤隆之;Hirosawa Takayuki) هستم که آن‌ها را سخاوتمندانه در اختیار نگارنده قرار داد.