سبک آشپزی کایسکی ریوری
سبک سوم آشپزی ژاپنی کایسکی ریوری نام دارد که در اصل سبکی غیررسمی برای مهمانیها بود و از قرن نوزدهم به سبک رایج در مسافرخانهها و رستورانهای سنتی ژاپنی تبدیل شد. کایسکی ریوری در اصل از دو سبک دیگر یعنی چاکایسکی ریوری و هونزن ریوری برگرفته شده است، اما این سبک نه به مانند چاکایسکی ریوری ساده و مختصر است و نه مانند هونزن ریوری آداب و قواعد پیچیده دارد و مهمان یا مشتری در این سبک با خیالی آسوده در محیطی غیررسمی از انواع غذاها و نوشیدنیها لذت میبرد. این سبک آشپزی را امروز میتوان در بسیاری رستورانهای سنتی فاخر موسوم به ریوتِی[1] دید.
[1] 料亭/Ryōtei.