تمام سیاهههای عمومی
نمایش یکجای تمام سیاهههای موجود در دانشنامه ملل. میتوانید با انتخاب نوع سیاهه، نام کاربری (حساس به کوچکی و بزرگی حروف) و صفحههای تغییریافته (حساس به بزرگی و کوچکی حروف)، نمایش را محدودتر سازید.
- ۱۰ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۱۹ Samiei بحث مشارکتها صفحهٔ سبکهای آشپزی سنتی ژاپنی را ایجاد کرد (صفحهای تازه حاوی «از سدههای میانی سه جریان اصلی در آشپزی ژاپنی ظهور کردند که عبارت بودند از چاکایسِکی ریوری[1]، هونزِن ریوری[2] و کایسِکی ریوری[3] که در ادامه به طور خلاصه راجع به این سه سبک اصلی آشپزی ژاپنی توضیح میدهیم: === '''چاکایسکی ریوری''' === چاکایسکی ریوری...» ایجاد کرد) برچسب: ویرایشگر دیداری