مقصدهای گردشگری مسافران مالیایی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «سفر به دیگر کشورهای جهان در قالب مسافرت های تفریحی و گردشگری یکی از آرزوهای بزرگ مردمان سرزمین مالی است که با توجه به فقر و فاقه شدید حاکم بر این کشور معمولا در طول زندگی تحقق آنان نمی یابد چرا که مردم برای معیشت روزمره خود نیز با مشکلات فراوان...» ایجاد کرد)
 
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
سفر به دیگر کشورهای جهان در قالب مسافرت های تفریحی و گردشگری یکی از آرزوهای بزرگ مردمان سرزمین مالی است که با توجه به فقر و فاقه شدید حاکم بر این کشور معمولا در طول زندگی تحقق آنان نمی یابد چرا که مردم برای معیشت روزمره خود نیز با مشکلات فراوانی مواجهند . در چنین شرایطی سفر به دیگر کشورها اساسا امری عبث و غیرضروری و تطابق ناپذیر با استانداردهای معمول زندگی شهری و روستایی کشور مالی بشمار می رود. در واقع تنها سفر خارجی که برخی از مسلمانان (با مساعدت مالی کشورهای اسلامی نظیر عربستان ، لیبی ، ایران ، کویت ، قطر و مراکش ) موفق به انجام آن می شوند  مسافرت به خانه خداست. از این رو سفر به دیگر کشورها در این کشور فقیر جایگاهی ندارد و در طول سال تنها تعداد بسیار معدودی از اتباع این کشور با هدف گردشگری رهسپار دیگر کشورها می شوند. البته سفر به کشورهای همسایه همچون نیجر ، الجزایر ، بورکینافاسو ، سنگال  و موریتانی بصورت زمینی امری رایج و معمول است با این حال مرزنشینان مالیائی این مسافرت ها را با هدف تجارت و خرید و فروش برخی صنایع دستی و کالاهای دست ساز انجام می دهند .در مجموع سه کشور چین ، امارات متحده عربی  و نیجریه سه مقصد اصلی مسافران مالیائی بشمار می رود که عمدتا با قصد تجارت صورت می گیرد.
سفر به دیگر کشورهای جهان در قالب مسافرت‌های تفریحی و گردشگری یکی از آرزوهای بزرگ مردمان [[مالی|سرزمین مالی]] است که با توجه به فقر و فاقه شدید حاکم بر این کشور معمولا در طول زندگی تحقق آنان نمی‌یابد چرا که مردم برای معیشت روزمره خود نیز با مشکلات فراوانی مواجهند. در چنین شرایطی سفر به دیگر کشورها اساسا امری عبث و غیرضروری و تطابق ناپذیر با استانداردهای معمول زندگی شهری و روستایی [[مالی|کشور مالی]] بشمار می‌رود.  
 
در واقع تنها سفر خارجی که برخی از مسلمانان (با مساعدت مالی کشورهای اسلامی نظیر عربستان، لیبی، ایران، کویت، [[قطر]] و مراکش ) موفق به انجام آن می‌شوند  مسافرت به خانه خداست. از این رو سفر به دیگر کشورها در این کشور فقیر جایگاهی ندارد و در طول سال تنها تعداد بسیار معدودی از اتباع این کشور با هدف گردشگری رهسپار دیگر کشورها می‌شوند.
 
البته سفر به کشورهای همسایه همچون نیجر، الجزایر، بورکینافاسو، [[سنگال]] و موریتانی بصورت زمینی امری رایج و معمول است با این حال مرزنشینان مالیائی این مسافرت‌ها را با هدف تجارت و خرید و فروش برخی صنایع دستی و کالاهای دست ساز انجام می‌دهند .در مجموع سه کشور [[چین]]، [[امارات متحده عربی]] و نیجریه سه مقصد اصلی مسافران مالیائی بشمار می‌رود که عمدتا با قصد تجارت صورت می‌گیرد<ref>عرب احمدی ،امیربهرام(1391). جامعه و فرهنگ [[مالی]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی و هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی] ، ص.145.</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[صنعت گردشگری کشور مالی]]؛ [[گردشگران خارجی در کشور مالی]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۴۸

سفر به دیگر کشورهای جهان در قالب مسافرت‌های تفریحی و گردشگری یکی از آرزوهای بزرگ مردمان سرزمین مالی است که با توجه به فقر و فاقه شدید حاکم بر این کشور معمولا در طول زندگی تحقق آنان نمی‌یابد چرا که مردم برای معیشت روزمره خود نیز با مشکلات فراوانی مواجهند. در چنین شرایطی سفر به دیگر کشورها اساسا امری عبث و غیرضروری و تطابق ناپذیر با استانداردهای معمول زندگی شهری و روستایی کشور مالی بشمار می‌رود.

در واقع تنها سفر خارجی که برخی از مسلمانان (با مساعدت مالی کشورهای اسلامی نظیر عربستان، لیبی، ایران، کویت، قطر و مراکش ) موفق به انجام آن می‌شوند  مسافرت به خانه خداست. از این رو سفر به دیگر کشورها در این کشور فقیر جایگاهی ندارد و در طول سال تنها تعداد بسیار معدودی از اتباع این کشور با هدف گردشگری رهسپار دیگر کشورها می‌شوند.

البته سفر به کشورهای همسایه همچون نیجر، الجزایر، بورکینافاسو، سنگال و موریتانی بصورت زمینی امری رایج و معمول است با این حال مرزنشینان مالیائی این مسافرت‌ها را با هدف تجارت و خرید و فروش برخی صنایع دستی و کالاهای دست ساز انجام می‌دهند .در مجموع سه کشور چین، امارات متحده عربی و نیجریه سه مقصد اصلی مسافران مالیائی بشمار می‌رود که عمدتا با قصد تجارت صورت می‌گیرد[۱].

نیز نگاه کنید به

صنعت گردشگری کشور مالی؛ گردشگران خارجی در کشور مالی

کتابشناسی

  1. عرب احمدی ،امیربهرام(1391). جامعه و فرهنگ مالی. تهران: موسسه فرهنگی و هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی ، ص.145.