جاذبه‌ها و دیدنی‌های طبیعی آرژانتین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
جاذبه‌ها و دیدنی‌های طبیعی:
بیش‌ترین تعداد جهانگردان وارده به [[آرژانتین]] را گردشگرانی تشکیل می‌دهند که به دنبال بازدید از مناظر طبیعی این کشور می‌باشند. شهر «اوشائایا» نزدیک‌ترین شهر به قطب جنوب و در واقع جنوبی‌ترین شهر جهان، مقصد بسیاری از گردشگران قطب جنوب است. در عین حال، آبشار کاتاراتا وسیع‌ترین آبشار جهان نیز در این کشور قرار دارد. [[بوئنوس‌آیرس]]، کوردوبا، روزاریو و مندوسا مهم‌ترین مقاصد توریست‌های شهری محسوب می‌شوند. کوردوبا یکی از صنعتی‌ترین شهرهای کشور و در عین حال جزء مدرن‌ترین آن‌ها می‌باشد که با قرار گرفتن در قلب کشور از زیباترین مناظر طبیعی کوهستانی نیز بهره می‌برد.


بیشترین تعداد جهانگردان وارده به [[آرژانتین]] را گردشگرانی تشکیل می‌دهند که به دنبال بازدید از مناظر طبیعی این کشور می‌باشند. شهر «اوشائایا» نزدیک‌ترین شهر به قطب جنوب و در واقع جنوبی‌ترین شهر جهان، مقصد بسیاری از گردشگران قطب جنوب است. در عین حال، آبشار کاتاراتا وسیع‌ترین آبشار جهان نیز در این کشور قرار دارد. بوئنوس‌آیرس، کوردوبا، روزاریو و مندوسا مهم‌ترین مقاصد توریست‌های شهری محسوب می‌شوند. کوردوبا یکی از صنعتی‌ترین شهرهای کشور و در عین حال جزء مدرن‌ترین آن‌ها می‌باشد که با قرار گرفتن در قلب کشور از زیباترین مناظر طبیعی کوهستانی نیز بهره می‌برد.
سواحل [[آرژانتین]] نیز در کنار سواحل برزیل در آمریکای جنوبی مقصد اصلی گردشگران اروپایی به‌ویژه در فصل سال نو مسیحی که سردترین ماه‌های سال نیم‌کره‌ی ش[[مالی]] است، می‌باشد. در این ماه‌ها در نیم‌کره‌ی جنوبی تابستان است و فرصت مناسبی برای بهره بردن از مناظر طبیعی و سواحل زیبای [[آرژانتین]] به‌ویژه در شهر ماردل پلاتا می‌باشد<ref>خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ [[آرژانتین]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص.45.</ref>.
==نیز نگاه کنید به==
[[جاذبه‌های طبيعی کانادا]]؛ [[جاذبه ها و دیدنی های طبیعی ژاپن]]؛ [[جاذبه ها و دیدنی های طبیعی کوبا]]؛ [[جاذبه های طبیعی مصر]]؛ [[جاذبه های طبیعی تونس]]؛ [[جاذبه ها و دیدنی های طبیعی سنگال]]؛ [[جاذبه‌های طبیعی و تاریخی هاوانا]]؛ [[جاذبه ها و دیدنی های طبیعی اردن]]؛ [[جاذبه ها و دیدنی های طبیعی اسپانیا]]؛ [[جاذبه ها و دیدنی های طبیعی زیمبابوه]]؛ [[جاذبه‌ها و ديدنی‌های طبيعی سودان]]؛ [[جاذبه ها و دیدنی های طبیعی فرانسه]]


سواحل آرژانتین نیز در کنار سواحل برزیل در آمریکای جنوبی مقصد اصلی گردشگران اروپایی به‌ویژه در فصل سال نو مسیحی که سردترین ماه‌های سال نیم‌کره‌ی ش[[مالی]] است، می‌باشد. در این ماه‌ها در نیم‌کره‌ی جنوبی تابستان است و فرصت مناسبی برای بهره بردن از مناظر طبیعی و سواحل زیبای آرژانتین به‌ویژه در شهر ماردل پلاتا می‌باشد.
==کتابشناسی==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۴۴

بیش‌ترین تعداد جهانگردان وارده به آرژانتین را گردشگرانی تشکیل می‌دهند که به دنبال بازدید از مناظر طبیعی این کشور می‌باشند. شهر «اوشائایا» نزدیک‌ترین شهر به قطب جنوب و در واقع جنوبی‌ترین شهر جهان، مقصد بسیاری از گردشگران قطب جنوب است. در عین حال، آبشار کاتاراتا وسیع‌ترین آبشار جهان نیز در این کشور قرار دارد. بوئنوس‌آیرس، کوردوبا، روزاریو و مندوسا مهم‌ترین مقاصد توریست‌های شهری محسوب می‌شوند. کوردوبا یکی از صنعتی‌ترین شهرهای کشور و در عین حال جزء مدرن‌ترین آن‌ها می‌باشد که با قرار گرفتن در قلب کشور از زیباترین مناظر طبیعی کوهستانی نیز بهره می‌برد.

سواحل آرژانتین نیز در کنار سواحل برزیل در آمریکای جنوبی مقصد اصلی گردشگران اروپایی به‌ویژه در فصل سال نو مسیحی که سردترین ماه‌های سال نیم‌کره‌ی شمالی است، می‌باشد. در این ماه‌ها در نیم‌کره‌ی جنوبی تابستان است و فرصت مناسبی برای بهره بردن از مناظر طبیعی و سواحل زیبای آرژانتین به‌ویژه در شهر ماردل پلاتا می‌باشد[۱].

نیز نگاه کنید به

جاذبه‌های طبيعی کانادا؛ جاذبه ها و دیدنی های طبیعی ژاپن؛ جاذبه ها و دیدنی های طبیعی کوبا؛ جاذبه های طبیعی مصر؛ جاذبه های طبیعی تونس؛ جاذبه ها و دیدنی های طبیعی سنگال؛ جاذبه‌های طبیعی و تاریخی هاوانا؛ جاذبه ها و دیدنی های طبیعی اردن؛ جاذبه ها و دیدنی های طبیعی اسپانیا؛ جاذبه ها و دیدنی های طبیعی زیمبابوه؛ جاذبه‌ها و ديدنی‌های طبيعی سودان؛ جاذبه ها و دیدنی های طبیعی فرانسه

کتابشناسی

  1. خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ آرژانتین. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص.45.