حزب سبز اوكراين: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «8. حزب سبز اوكراين: حزب سبز در ميان هشت حزب با نفوذي قرار داشت كه در انتخابات پارلماني مارس 1998 با بدست آوردن بيش از 4 درصد آراء به مجلس راه يافتند.فراكسيون اين حزب در پارلمان 450 نفري اوكراين داراي 17 كرسي بود. همچنين دو وزير در كابينه قبلي از اعضا ا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
8. حزب سبز اوكراين:
حزب سبز در ميان هشت حزب با نفوذی قرار داشت که در انتخابات پارلمانی مارس 1998 با بدست آوردن بيش از 4 درصد آراء به مجلس راه يافتند.فراکسيون اين حزب در پارلمان 450 نفری [[اوکراین|اوکراين]] دارای 17 کرسی بود. همچنين دو وزير در کابينه قبلی از اعضا اين حزب بودند و در انتخابات رياست جمهوری سال 1999 نيز رايزنی‌هائی برای اعطاید و وزارت به حزب سبز انجام شده بود ولی بعد از پيروزی کوچما در انتخاب پست وزارتی به اين حزب اعطا نگرديدکه اين موضوع تا حدودی موجب رنجش اعضا اين حزب گرديد.


حزب سبز در ميان هشت حزب با نفوذي قرار داشت كه در انتخابات پارلماني مارس 1998 با بدست آوردن بيش از 4 درصد آراء به مجلس راه يافتند.فراكسيون اين حزب در پارلمان 450 نفري اوكراين داراي 17 كرسي بود. همچنين دو وزير در كابينه قبلي از اعضا اين حزب  بودند  و در انتخابات رياست جمهوري سال 1999 نيز رايزني هائي براي اعطاي دو وزارت به حزب سبز انجام شده بود ولي بعد از پيروزي كوچما در انتخاب پست وزارتي به اين حزب اعطا نگرديدكه اين موضوع تا حدودي موجب رنجش اعضا اين حزب گرديد.
از مهم‌ترين مواضع حزب سبز [[اوکراین|اوکراين]] مخالفت با تک قطبی بودن جهان و حاکميت بلا منازع [[آمریکا|امريکا]] در دنيا می‌باشد. همچنين اين حزب اگرچه موافق روابط [[اوکراین|اوکراين]] با اروپا می‌باشد ولی اعتقاد دارد که سياست خارجی [[اوکراین|اوکراين]] بايد به نحوی تنظيم گردد که هم غرب و هم شرق را مورد توجه قراردهد و اوکراين مانند پلیبين شرق و غرب عمل نمايد. رهبراين حزب آقای"ويتالیکونونف"دارای مطالعاتی در زمينه فلسفه شرق می‌باشد. ویبنا به گفته خودش تمامی‌قرآن کريم را مطالعه کرده است. او در سال 1375 جهت ارائه مقاله در سميناری مربوط به مسائل آسيای مرکزی که در دفتر مطالعات سياسی و بين المللی وزارت متبوع برگزار شد، به ايران سفر نموده است<ref>موسسه ایراس(1392). جامعه و فرهنگ [[اوکراین]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی] (در دست انتشار)</ref>.  


        ازمهمترين مواضع حزب سبز اوكراين مخالفت با تك قطبي بودن جهان و حاكميت بلا منازع امريكا در دنيا مي باشد. همچنين اين حزب اگرچه موافق روابط اوكراين با اروپا مي باشد ولي اعتقاد دارد كه سياست خارجي اوكراين بايد به نحوي تنظيم گردد كه هم غرب و هم شرق را مورد توجه قراردهد و اوكراين مانند پلي بين شرق و غرب عمل نمايد. رهبراين حزب آقاي " ويتالي كونونف " داراي مطالعاتي در زمينه فلسفه شرق مي باشد.وي بنابه گفته خودش تمامي قرآن كريم را مطالعه كرده است. او در سال 1375 جهت ارائه مقاله در سميناري مربوط به مسائل آسياي مركزي كه در دفتر مطالعات سياسي و بين المللي وزارت متبوع برگزار شد ،به ايران سفر نموده است.
== نیز نگاه کنید به ==
[[نظام حزبی اوکراین]]؛ [[حزب مناطق اوکراین]]؛ [[باتکیفشینا]]؛ [[حزب کمونیست اوکراین]]؛ [[حزب اوکراین ما]]؛ [[حزب سوسیالیست اوکراین]]؛ [[حزب سوسیالیست مترقی اوکراین]]؛[[حزب اودار اوکراین]]؛ [[حزب سوسيال دمكرات اوكراين|حزب سوسيال دمکرات اوکراين]]؛ [[حزب جنبش مردم اوکراین]]؛ [[حزب میهن اوکراین]]
 
== کتابشناسی ==
<references />
[[رده:احزاب و جریان های سیاسی شاخص]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۲:۰۸

حزب سبز در ميان هشت حزب با نفوذی قرار داشت که در انتخابات پارلمانی مارس 1998 با بدست آوردن بيش از 4 درصد آراء به مجلس راه يافتند.فراکسيون اين حزب در پارلمان 450 نفری اوکراين دارای 17 کرسی بود. همچنين دو وزير در کابينه قبلی از اعضا اين حزب بودند و در انتخابات رياست جمهوری سال 1999 نيز رايزنی‌هائی برای اعطاید و وزارت به حزب سبز انجام شده بود ولی بعد از پيروزی کوچما در انتخاب پست وزارتی به اين حزب اعطا نگرديدکه اين موضوع تا حدودی موجب رنجش اعضا اين حزب گرديد.

از مهم‌ترين مواضع حزب سبز اوکراين مخالفت با تک قطبی بودن جهان و حاکميت بلا منازع امريکا در دنيا می‌باشد. همچنين اين حزب اگرچه موافق روابط اوکراين با اروپا می‌باشد ولی اعتقاد دارد که سياست خارجی اوکراين بايد به نحوی تنظيم گردد که هم غرب و هم شرق را مورد توجه قراردهد و اوکراين مانند پلیبين شرق و غرب عمل نمايد. رهبراين حزب آقای"ويتالیکونونف"دارای مطالعاتی در زمينه فلسفه شرق می‌باشد. ویبنا به گفته خودش تمامی‌قرآن کريم را مطالعه کرده است. او در سال 1375 جهت ارائه مقاله در سميناری مربوط به مسائل آسيای مرکزی که در دفتر مطالعات سياسی و بين المللی وزارت متبوع برگزار شد، به ايران سفر نموده است[۱].

نیز نگاه کنید به

نظام حزبی اوکراین؛ حزب مناطق اوکراین؛ باتکیفشینا؛ حزب کمونیست اوکراین؛ حزب اوکراین ما؛ حزب سوسیالیست اوکراین؛ حزب سوسیالیست مترقی اوکراین؛حزب اودار اوکراین؛ حزب سوسيال دمکرات اوکراين؛ حزب جنبش مردم اوکراین؛ حزب میهن اوکراین

کتابشناسی

  1. موسسه ایراس(1392). جامعه و فرهنگ اوکراین. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (در دست انتشار)