آئين‌ها و مکاتب غير دينی اردن: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «از آنجا كه هويت مذهبي در اردن بسيار قوي است و آمار ميداني حاكي از آن است كه 96 درصد اردني‌ها خود را مذهبي مي دانند و 60 درصد امور معنوي را هدف زندگي مي شمارند و 70 درصد هويت خود را پيش از آن كه اردني بدانند مسلمان مي شمارند و 60 درصد  معتقدند كه دين پ...» ایجاد کرد)
 
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
از آنجا كه هويت مذهبي در اردن بسيار قوي است و آمار ميداني حاكي از آن است كه 96 درصد اردني‌ها خود را مذهبي مي دانند و 60 درصد امور معنوي را هدف زندگي مي شمارند و 70 درصد هويت خود را پيش از آن كه اردني بدانند مسلمان مي شمارند و 60 درصد  معتقدند كه دين پاسخگوي نيازهاي اجتماعي امروز كشورشان مي باشد و 85 درصد گسترش فرهنك غرب را از مهم ترين چالش‌هاي جامعه با فرهنگ شان برمي شمارند و... قريب 70 درصد براي حجاب اهميت ويژه اي قائلند (38) مي توان انتظار داشت كه آيين‌ها و مكاتب غير اسلامي و اصولاً غير مذهبي جايگاهي در اردن نخواهد داشت.
از آنجا که هویت مذهبی در [[اردن]] بسیار قوی است و آمار میدانی حاکی از آن است که 96 درصد اردنی‌ها خود را مذهبی می‌دانند و 60 درصد امور معنوی را هدف زندگی می‌شمارند و 70 درصد هویت خود را پیش از آن که اردنی بدانند مسلمان می‌شمارند و 60 درصد معتقدند که دین پاسخگوی نیازهای اجتماعی امروز کشورشان می‌باشد و 85 درصد گسترش فرهنگ غرب را از مهم‌ترین چالش‌های جامعه با فرهنگ شان برمی‌شمارند و... قریب 70 درصد برای حجاب اهمیت ویژه‌ای قائلند<ref>Azadarmaki. Taghi & Moaddel.Mansour, An Analysis  of The World Views of the Islamic Publics: The Cases of Egypt, Iran and Jordan university of Tehran & Easter Michigan Uni 2000-2001.</ref> می‌توان انتظار داشت که آیین‌ها و مکاتب غیر اسلامی‌ و اصولاً غیر مذهبی جایگاهی در [[اردن]] نخواهد داشت<ref>لایقی، غلامرضا (1402). جامعه و فرهنگ [[اردن]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی](در دست انتشار)</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[ادیان در اردن]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۰۰:۰۱

از آنجا که هویت مذهبی در اردن بسیار قوی است و آمار میدانی حاکی از آن است که 96 درصد اردنی‌ها خود را مذهبی می‌دانند و 60 درصد امور معنوی را هدف زندگی می‌شمارند و 70 درصد هویت خود را پیش از آن که اردنی بدانند مسلمان می‌شمارند و 60 درصد معتقدند که دین پاسخگوی نیازهای اجتماعی امروز کشورشان می‌باشد و 85 درصد گسترش فرهنگ غرب را از مهم‌ترین چالش‌های جامعه با فرهنگ شان برمی‌شمارند و... قریب 70 درصد برای حجاب اهمیت ویژه‌ای قائلند[۱] می‌توان انتظار داشت که آیین‌ها و مکاتب غیر اسلامی‌ و اصولاً غیر مذهبی جایگاهی در اردن نخواهد داشت[۲].

نیز نگاه کنید به

ادیان در اردن

کتابشناسی

  1. Azadarmaki. Taghi & Moaddel.Mansour, An Analysis  of The World Views of the Islamic Publics: The Cases of Egypt, Iran and Jordan university of Tehran & Easter Michigan Uni 2000-2001.
  2. لایقی، غلامرضا (1402). جامعه و فرهنگ اردن. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی(در دست انتشار)