گوسوکو در ژاپن: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۶ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:گوسوکو.webp|بندانگشتی|گوسوکو]]
[[پرونده:گوسوکو در ژاپن.jpg|بندانگشتی|گوسوکو، برگرفته از ویکی پدیا، قابل بازیابی از [https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%88%DA%A9%D9%88_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%B4%D8%A7%D9%87%DB%8C_%D8%B1%DB%8C%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%88 https://fa.wikipedia.org/wiki]]]
گوسوکو و مجموعه آثار مرتبط با پادشاهی ریوکیو (琉球王国のグスク及び関連遺産群/Ryūkyū Ōkoku no Gusuku oyobi kanren Isangun/Gusuku Sites and Related Properties of the Kingdom of Ryukyu): گوسوکو (グスク/Gusuku) در زبان اوکیناوایی به معنی قلعه است.پانصد سال از تاریخ پادشاهی ریوکیو (琉球王国/Ryūkyū Ōkoku)<sup>[i]</sup>(1429-1879) در این مجموعه نمایش یافته است. ویرانه‌ی قلعه‌ها، شواهدی برای ساختار اجتماعی غالب در این دوره‌ها هستند، در حالی که سایت‌های مقدس، دین را به عصر مدرن ارائه می‌دهند، تماس‌های گسترده اقتصادی و فرهنگی جزایر ریوکیو در آن دوره باعث ایجاد یک فرهنگ منحصر به فرد شده است<ref>یزدان پناه، کیومرث(1402)."جغرافیای [[ژاپن]] ".در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،ص 15- 35</ref>.  
گوسوکو و مجموعه آثار مرتبط با پادشاهی ریوکیو (琉球王国のグスク及び関連遺産群/Ryūkyū Ōkoku no Gusuku oyobi kanren Isangun/Gusuku Sites and Related Properties of the Kingdom of Ryukyu)، گوسوکو (グスク/Gusuku) در زبان اوکیناوایی به معنی قلعه است.  


== پاورقی ==
پانصد سال از تاریخ پادشاهی ریوکیو (琉球王国/Ryūkyū Ōkoku)<sup>[i]</sup> (1429-1879) در این مجموعه نمایش یافته است. ویرانه‌ی قلعه‌ها، شواهدی برای ساختار اجتماعی غالب در این دوره‌ها هستند، در حالی که سایت‌های مقدس، دین را به عصر مدرن ارائه می‌دهند، تماس‌های گسترده اقتصادی و فرهنگی جزایر ریوکیو در آن دوره باعث ایجاد یک فرهنگ منحصر به فرد شده است.<ref>یزدان پناه، کیومرث (1402)."جغرافیای [[ژاپن]]". در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ [[ژاپن]]. تهران: [https://alhoda.ir موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]، ص15-35.</ref>
[i] - این پادشاهی با متحد کردن جزایر استان اوکیناوای کنونی و برخی جزایر جنوبی‌تر شکل گرفت و نقش مهمی در تجارت شرق و جنوب شرق آسیا داشت.
==نیز نگاه کنید به==
[[صنعت گردشگری ژاپن]]؛ [[آثار فرهنگی، تاريخی و طبيعی ثبت شده ژاپن در ميراث جهانی]]


== نیز نگاه کنید به ==
==پاورقی==
<small>[i] این پادشاهی با متحد کردن جزایر استان اوکیناوای کنونی و برخی جزایر جنوبی‌تر شکل گرفت و نقش مهمی در تجارت شرق و جنوب شرق آسیا داشت.</small>


* [[آثار فرهنگی، تاريخی و طبيعی ثبت شده ژاپن در ميراث جهانی]]
==منبع اصلی==


== کتابشناسی ==
<references />
 
== نویسنده مقاله ==
کیومرث یزدان پناه
[[رده:میراث فرهنگی ناملموس]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۵ ژانویهٔ ۲۰۲۵، ساعت ۱۸:۲۸

گوسوکو، برگرفته از ویکی پدیا، قابل بازیابی از https://fa.wikipedia.org/wiki

گوسوکو و مجموعه آثار مرتبط با پادشاهی ریوکیو (琉球王国のグスク及び関連遺産群/Ryūkyū Ōkoku no Gusuku oyobi kanren Isangun/Gusuku Sites and Related Properties of the Kingdom of Ryukyu)، گوسوکو (グスク/Gusuku) در زبان اوکیناوایی به معنی قلعه است.

پانصد سال از تاریخ پادشاهی ریوکیو (琉球王国/Ryūkyū Ōkoku)[i] (1429-1879) در این مجموعه نمایش یافته است. ویرانه‌ی قلعه‌ها، شواهدی برای ساختار اجتماعی غالب در این دوره‌ها هستند، در حالی که سایت‌های مقدس، دین را به عصر مدرن ارائه می‌دهند، تماس‌های گسترده اقتصادی و فرهنگی جزایر ریوکیو در آن دوره باعث ایجاد یک فرهنگ منحصر به فرد شده است.[۱]

نیز نگاه کنید به

صنعت گردشگری ژاپن؛ آثار فرهنگی، تاريخی و طبيعی ثبت شده ژاپن در ميراث جهانی

پاورقی

[i] این پادشاهی با متحد کردن جزایر استان اوکیناوای کنونی و برخی جزایر جنوبی‌تر شکل گرفت و نقش مهمی در تجارت شرق و جنوب شرق آسیا داشت.

منبع اصلی

  1. یزدان پناه، کیومرث (1402)."جغرافیای ژاپن". در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، ص15-35.

نویسنده مقاله

کیومرث یزدان پناه