سبک زندگی در سنگال: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «مسئله دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که از ابتدای سال های 1980  با توجه به موج مدرنیسم و جهانی سازی وضعیت اقتصادی  خانواده در آفریقا تنزل پيداکرده است. بنابراين تعداد زيادی از سرپرست های خانواده ها مجبورند که به ساعات  کاری خود اضافه کرده...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۱۰ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
مسئله دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که از ابتدای سال های 1980  با توجه به موج مدرنیسم و جهانی سازی وضعیت اقتصادی  خانواده در آفریقا تنزل پيداکرده است. بنابراين تعداد زيادی از سرپرست های خانواده ها مجبورند که به ساعات  کاری خود اضافه کرده و فعال باشند تا نيازهای خانواده را برطرف سازند. این بحران ها تأثير بسيار زیادی روی نقش زنان و مردان در جامعه و در خانواده گذاشته است.
مسئله دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که از ابتدای سال های 1980 با توجه به موج مدرنیسم و جهانی سازی وضعیت اقتصادی خانواده در آفریقا تنزل پیداکرده است. بنابراین تعداد زیادی از سرپرست های خانواده ها مجبورند که به ساعات کاری خود اضافه کرده و فعال باشند تا نیاز های خانواده را برطرف سازند. این بحران ها تأثیر بسیار زیادی روی نقش [[زنان در سنگال|زنان]] و مردان در جامعه و در خانواده گذاشته است.
 
در [[سنگال]] مردان زمانی مسؤول مالی و نان آور خانواده  بودند و زنان به تربيت کودکان رسيدگی می کردند. شهر نشينی، تحصيلات دختران، بالا رفتن سن ازدواج ، بيکاری، کمبود شغل و درآمد ناکافی، نداشتن مشاغلی که امنیت اجتماعی را تضمین کند. بحران اقتصادی دوران فرا استقلال و شرایط زندگی در شهرهای آفریقایی و به دنبال آن جهانی سازی باعث شده که  تعریف های جدیدی از نقش زنان  و مردان در جامعه ارائه گردد. (Locoh, 1996: 20-40) علی رغم اينکه در آفریقا تحول بی ثباتی پیوندهای خانوادگی و عواقب آن به خوبی آشکار شده است به دنبال آن به  بی ثباتی های بسیاری منجر شده است.  


در [[سنگال]] مردان زمانی مسئول مالی و نان آور خانواده بودند و زنان به تربیت کودکان رسیدگی می کردند. شهر نشینی، تحصیلات دختران، بالا رفتن سن ازدواج، بیکاری، کمبود شغل و درآمد ناکافی، نداشتن مشاغلی که امنیت اجتماعی را تضمین کند. بحران اقتصادی دوران فرا استقلال و شرایط زندگی در شهر های آفریقایی و به دنبال آن جهانی سازی باعث شده که تعریف های جدیدی از نقش [[زنان در سنگال|زنان]] و مردان در جامعه ارائه گردد.<ref>Locoh, (1996). 20-40</ref> علی‌رغم اینکه در آفریقا تحول بی ثباتی پیوندهای خانوادگی و عواقب آن به خوبی آشکار شده است به دنبال آن به بی ثباتی های بسیاری منجر شده است.<ref>بصیری، محمدعلی، فتحی پور، ریحانه (1401).جامعه و فرهنگ [[سنگال]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی](در دست انتشار)</ref>
== نیز نگاه کنید به ==
== نیز نگاه کنید به ==
 
[[الگوهای خانواده در چین]]؛ [[نهاد خانواده سنگال]]
* [[الگوهای خانواده در چین]]  
* [[نهاد خانواده سنگال]]


== کتابشناسی ==
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۴۷

مسئله دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که از ابتدای سال های 1980 با توجه به موج مدرنیسم و جهانی سازی وضعیت اقتصادی خانواده در آفریقا تنزل پیداکرده است. بنابراین تعداد زیادی از سرپرست های خانواده ها مجبورند که به ساعات کاری خود اضافه کرده و فعال باشند تا نیاز های خانواده را برطرف سازند. این بحران ها تأثیر بسیار زیادی روی نقش زنان و مردان در جامعه و در خانواده گذاشته است.

در سنگال مردان زمانی مسئول مالی و نان آور خانواده بودند و زنان به تربیت کودکان رسیدگی می کردند. شهر نشینی، تحصیلات دختران، بالا رفتن سن ازدواج، بیکاری، کمبود شغل و درآمد ناکافی، نداشتن مشاغلی که امنیت اجتماعی را تضمین کند. بحران اقتصادی دوران فرا استقلال و شرایط زندگی در شهر های آفریقایی و به دنبال آن جهانی سازی باعث شده که تعریف های جدیدی از نقش زنان و مردان در جامعه ارائه گردد.[۱] علی‌رغم اینکه در آفریقا تحول بی ثباتی پیوندهای خانوادگی و عواقب آن به خوبی آشکار شده است به دنبال آن به بی ثباتی های بسیاری منجر شده است.[۲]

نیز نگاه کنید به

الگوهای خانواده در چین؛ نهاد خانواده سنگال

کتابشناسی

  1. Locoh, (1996). 20-40
  2. بصیری، محمدعلی، فتحی پور، ریحانه (1401).جامعه و فرهنگ سنگال. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی(در دست انتشار)