نمایندگی فرهنگی ج.ا. ایران در آرژانتین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «در اوایل دهه ۷۰ شمسی تأسیس نهاد رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین جزء یکی از اقدامات مهم در روابط دو کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود (اصغری، ۱۳۷۴: ۱۹۰). از جمله اقدامات سازنده رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آر...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۵ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
در اوایل دهه ۷۰ شمسی تأسیس نهاد رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین جزء یکی از اقدامات مهم در روابط دو کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود (اصغری، ۱۳۷۴: ۱۹۰).
در اوایل دهه ۷۰ شمسی تأسیس نهاد رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در [[آرژانتین]] جزء یکی از اقدامات مهم در روابط دو کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود<ref>اصغری، احمدرضا (1374).  [[آرژانتین]]، تهران: [https://www.ipis.ir/<nowiki> دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه]. ص190.</nowiki></ref>. از جمله اقدامات سازنده رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در [[آرژانتین]] عبارتند از:


از جمله اقدامات سازنده رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران
* آشنا ساختن بیشتر جامعه آرژانتینی با اسلام و به ویژه تشیع؛
* تعلیم و آموزش تازه مسلمانان آرژانتینی؛
* تأسیس مدرسه؛
* تأسیس مسجد التوحید به عنوان اولین مرکز شیعیان؛
* تأسیس کانال‌های رادیویی و تلویزیونی؛
* کمک به شیعیان آرژانتینی؛
* ترجمه کتاب‌های فاخر اسلامی به زبان اسپانیولی.


متأسفانه از سال ۱۳۷۵ متعاقب درخواست [[آرژانتین]] برای بازگرداندن رایزن فرهنگی کشورمان در [[بوئنوس‌آیرس]]، رایزنی فرهنگی در [[آرژانتین]] نیز تعطیل شده است، در سال ۱۳۸۳ و پس از صدور قرار بازداشت بین‌المللی چند نفر از اتباع و دیپلمات‌های ایرانی، در اعتراض به این اقدام [[آرژانتین]] جمهوری اسلامی ایران روابط اقتصادی و فرهنگی خود با آن کشور را به حال تعلیق درآورد. این وضعیت تا زمان حاضر به قوت خود باقی است<ref>خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ [[آرژانتین]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص367-369.</ref>.
==نیز نگاه کنید به==
[[نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در روسیه]]؛ [[رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پکن چین]] ؛ [[نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ژاپن]]؛ [[نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کوبا]]؛ [[نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس]]؛ [[نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در کانادا]]؛ [[نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سنگال]]؛ [[نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در فرانسه]]؛ [[نمایندگی فرهنگی ج ا ایران در اسپانیا]]؛ [[نمایندگی فرهنگی ج ا ایران در اتیوپی]]؛ [[رایزنی فرهنگی ج. ا. ایران در سیرالئون]]؛ [[رایزنی فرهنگی ج. ا. ایران در قطر]]؛ [[نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در بنگلادش]]


در آرژانتین عبارتند از:
==کتابشناسی==
 
<references />
۱. آشنا ساختن بیشتر جامعه آرژانتینی با اسلام و به ویژه تشیع؛ ۲. تعلیم و آموزش تازه مسلمانان آرژانتینی؛ ۳ تأسیس مدرسه؛
[[رده:خدمات و فعالیت های نمایندگی های فرهنگی ایران در زمینه زبان فارسی]]
 
[[رده:خدمات و فعالیت های نمایندگی های فرهنگی ایران در زمینه ادبیات فارسی]]
۴. تأسیس مسجد التوحید به عنوان اولین مرکز شیعیان؛ ۵. تأسیس کانال‌های رادیویی و تلویزیونی؛ ۶.کمک به شیعیان آرژانتینی؛
[[رده:خدمات و فعالیت های نمایندگی های فرهنگی ایران در زمینه ایران شناسی]]
 
[[رده:خدمات و فعالیت های نمایندگی های ایران در سایر کشورها برای ایرانیان مقیم]]
۷. ترجمه کتاب‌های فاخر اسلامی به زبان اسپانیولی.
[[رده:خدمات و فعالیت نمایندگی های ایران برای ایرانی تباران در سایر کشورها]]
 
[[رده:نمایندگی های فرهنگی ایران در سایر کشورها و فعالیت های آنها]]
متأسفانه از سال ۱۳۷۵ متعاقب درخواست آرژانتین برای بازگرداندن رایزن فرهنگی کشورمان در بوئنوس‌آیرس، رایزنی فرهنگی در آرژانتین نیز تعطیل شده است، در سال ۱۳۸۳ و پس از صدور قرار بازداشت بین‌المللی چند نفر از اتباع و دیپلمات‌های ایرانی، در اعتراض به این اقدام آرژانتین جمهوری اسلامی ایران روابط اقتصادی و فرهنگی خود با آن کشور را به حال تعلیق درآورد. این وضعیت تا زمان حاضر به قوت خود باقی است.

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۶:۵۹

در اوایل دهه ۷۰ شمسی تأسیس نهاد رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین جزء یکی از اقدامات مهم در روابط دو کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود[۱]. از جمله اقدامات سازنده رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین عبارتند از:

  • آشنا ساختن بیشتر جامعه آرژانتینی با اسلام و به ویژه تشیع؛
  • تعلیم و آموزش تازه مسلمانان آرژانتینی؛
  • تأسیس مدرسه؛
  • تأسیس مسجد التوحید به عنوان اولین مرکز شیعیان؛
  • تأسیس کانال‌های رادیویی و تلویزیونی؛
  • کمک به شیعیان آرژانتینی؛
  • ترجمه کتاب‌های فاخر اسلامی به زبان اسپانیولی.

متأسفانه از سال ۱۳۷۵ متعاقب درخواست آرژانتین برای بازگرداندن رایزن فرهنگی کشورمان در بوئنوس‌آیرس، رایزنی فرهنگی در آرژانتین نیز تعطیل شده است، در سال ۱۳۸۳ و پس از صدور قرار بازداشت بین‌المللی چند نفر از اتباع و دیپلمات‌های ایرانی، در اعتراض به این اقدام آرژانتین جمهوری اسلامی ایران روابط اقتصادی و فرهنگی خود با آن کشور را به حال تعلیق درآورد. این وضعیت تا زمان حاضر به قوت خود باقی است[۲].

نیز نگاه کنید به

نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در روسیه؛ رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پکن چین ؛ نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ژاپن؛ نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کوبا؛ نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس؛ نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در کانادا؛ نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سنگال؛ نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در فرانسه؛ نمایندگی فرهنگی ج ا ایران در اسپانیا؛ نمایندگی فرهنگی ج ا ایران در اتیوپی؛ رایزنی فرهنگی ج. ا. ایران در سیرالئون؛ رایزنی فرهنگی ج. ا. ایران در قطر؛ نمایندگی فرهنگی ج. ا. ایران در بنگلادش

کتابشناسی

  1. اصغری، احمدرضا (1374).  آرژانتین، تهران: [https://www.ipis.ir/ دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه]. ص190.
  2. خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ آرژانتین. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص367-369.