دارالعلم الخویی در تایلند: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
مدرسه کوچکی به نام «دارالعلم خویی» در حیاط مسجد امام‌باره (در [[بانکوک]]) فعالیت دارد که در سال، حدود ۳۰ طلبه از نقاط گوناگون [[تایلند]] را آموزش می‌دهد و طلاب پس از دو سال برای ادامه تحصیل به حوزه‌های علمیه در کشورهای اسلامی مانند ایران یا پاکستان اعزام می‌شوند، بودجه این مدرسه از محل وجوهات شرعی آیت الله العظمی خویی تأمین می‌شود.
مدرسهٔ کوچکی به نام «دارالعلم خویی» در حیاط مسجد امام‌باره (در [[بانکوک]]) فعالیت دارد که در سال، حدود ۳۰ طلبه از نقاط گوناگون [[تایلند]] را آموزش می‌دهد و طلاب پس از دو سال برای ادامهٔ تحصیل به حوزه‌های علمیه در کشورهای اسلامی مانند ایران یا پاکستان اعزام می‌شوند. بودجهٔ این مدرسه از محل وجوهات شرعی آیت الله العظمی خویی تأمین می‌شود<ref>الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ [[تایلند]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی]،ص.180.</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[ادیان در تایلند]]؛ [[تشیع در تایلند]]؛ [[گروه‌های گوناگون شیعیان تایلند]]؛ [[شیعیان بومی تایلند]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۱۵

مدرسهٔ کوچکی به نام «دارالعلم خویی» در حیاط مسجد امام‌باره (در بانکوک) فعالیت دارد که در سال، حدود ۳۰ طلبه از نقاط گوناگون تایلند را آموزش می‌دهد و طلاب پس از دو سال برای ادامهٔ تحصیل به حوزه‌های علمیه در کشورهای اسلامی مانند ایران یا پاکستان اعزام می‌شوند. بودجهٔ این مدرسه از محل وجوهات شرعی آیت الله العظمی خویی تأمین می‌شود[۱].

نیز نگاه کنید به

ادیان در تایلند؛ تشیع در تایلند؛ گروه‌های گوناگون شیعیان تایلند؛ شیعیان بومی تایلند

کتابشناسی

  1. الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ تایلند. تهران: موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی،ص.180.