شورای دپارتمان فرانسه: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «شوراي دپارتمان، مجلسي است مرکب از نمايندگان منتخب از هر کانتون که اداره امور صد دپارتمان فرانسه را بر عهده دارند. کانتون ها واحدهاي وابسته به دپارتمان هستند و هر کدام صرف نظر از تعداد جمعيت يک نماينده به شوراي دپارتمان مي فرستد. اعضاي اين شورا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
شوراي دپارتمان، مجلسي است مرکب از نمايندگان منتخب از هر کانتون که اداره امور صد دپارتمان فرانسه را بر عهده دارند. کانتون ها واحدهاي وابسته به دپارتمان هستند و هر کدام صرف نظر از تعداد جمعيت يک نماينده به شوراي دپارتمان مي فرستد. اعضاي اين شورا به مدت شش سال انتخاب مي شوند و نظام انتخاباتي طوري است که هر سه سال، نيمي از اعضاي آن به پايان دوره خود رسيده ، تغيير مي يابند. شوراي دپارتمان از اختيارات فراواني برخوردار است و اداره نهادهاي عمومي، ميراث فرهنگي و بودجه دپارتمان را عهده دار است.
شورای دپارتمان، مجلسی است مرکب از نمایندگان منتخب از هر کانتون که اداره امور صد دپارتمان [[فرانسه]] را بر عهده دارند. کانتون‌ها واحدهای وابسته به دپارتمان هستند و هر کدام صرف نظر از تعداد جمعیت یک نماینده به شورای دپارتمان می‌فرستد. اعضای این شورا به مدت شش سال انتخاب ‌می‌شوند و نظام انتخاباتی طوری است که هر سه سال، نیمی از اعضای آن به پایان دوره خود رسیده، تغییر می‌یابند. شورای دپارتمان از اختیارات فراوانی برخوردار است و اداره نهادهای عمومی، میراث فرهنگی و بودجه دپارتمان را عهده‌دار است<ref>نعيمی گورابی، محمد حسين (1392). جامعه و فرهنگ [[فرانسه]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی].</ref>.
 
==نیز نگاه کنید به==
*[[سیاست و حکومت فرانسه]]، [[دپارتمان ها یا شهرستان ها در فرانسه]]؛ [[تقسیمات اداری و سیاسی فرانسه]]
==کتابشناسی==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۴۲

شورای دپارتمان، مجلسی است مرکب از نمایندگان منتخب از هر کانتون که اداره امور صد دپارتمان فرانسه را بر عهده دارند. کانتون‌ها واحدهای وابسته به دپارتمان هستند و هر کدام صرف نظر از تعداد جمعیت یک نماینده به شورای دپارتمان می‌فرستد. اعضای این شورا به مدت شش سال انتخاب ‌می‌شوند و نظام انتخاباتی طوری است که هر سه سال، نیمی از اعضای آن به پایان دوره خود رسیده، تغییر می‌یابند. شورای دپارتمان از اختیارات فراوانی برخوردار است و اداره نهادهای عمومی، میراث فرهنگی و بودجه دپارتمان را عهده‌دار است[۱].

نیز نگاه کنید به

کتابشناسی

  1. نعيمی گورابی، محمد حسين (1392). جامعه و فرهنگ فرانسه. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی.