معادن طلای قزاقستان: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''طلا:''' .. تن و تولید. ذغال قزاقستان ۳۰۰ معدن ذخیره طلا دارد که فعلا ۱۷۳ سایت آن برای استخراج طلا فعال است.۳۳ قزاقستان دارای یک منطقه وسیع طلا خیز نیز می‌باشد. ذخایر ثبت شده طلا در قزاقستان به ۱۷۰۰ تن یعنی ۴ در صد ذخایر جهانی می‌رسد. قزاقستان ا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''طلا:'''
[[قزاقستان]] ۳۰۰ معدن ذخیره طلا دارد که فعلا ۱۷۳ سایت آن برای استخراج طلا فعال است. [[قزاقستان]] دارای یک منطقه وسیع طلا خیز نیز می‌باشد. ذخایر ثبت شده طلا در [[قزاقستان]] به ۱۷۰۰ تن یعنی ۴ در صد ذخایر جهانی می‌رسد. [[قزاقستان]] از این نظر در رتبه هفتم جهانی پس از آفریقای جنوبی، [[آمریکا]]، استرالیا، [[روسیه]]، ازبکستان و اندونزی قرار دارد. مجموعا ۱۹۹ معدن تجاری طلا در بیشتر مناطق [[قزاقستان]] مورد اکتشاف قرار گرفته است که شامل ۱۲۷ معدن ابتدایی، ۴۰ مجتمع و ۳۲ محل ذخیره می باشند.


.. تن و تولید.
ذخایر مس و پلی متالیک قسمت اصلی ذخایر کشور یعنی %۶۸ را تشکیل می‌دهند. بزرگترین معادن طلا، اسباکوسکو با ۳۶۰ تن ذخیره طلا و باکریچیک با ۲۷۷ تن ذخیره طلا است، در سالهای اخیر تولید طلا در کشور به بیش از بیست تن در سال رسیده است. در [[قزاقستان]] علاوه بر معادن و منابع طبیعی که به آن ها اشاره شد درصد بالایی از ذخایر مواد معدنی استراتژیک در جهان را دارا است که می‌توان به فلز روی ۱۸ درصد، سرب ۱۵ درصد، مس ۶ درصد، سنگ آهن ۳ درصد، منگنز ۸ درصد، کروم ۲۱ درصد و طلا ۲۰ درصد اشاره کرد. اکثر معادن در [[قزاقستان]] خصوصی هستند<ref>فراهی، مجیب الرحمن، قزاقستان در یک نگاه، زیر نظر، آکیبای سماگلوف، چاپ اول، کابل، ۱۳۸۵، چاپ بلخ، صفحه ۱۲.</ref><ref>صابری، اصغر(1395). جامعه و فرهنگ [[قزاقستان]]. تهران: [https://www/icro.ir سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.  


ذغال
== نیز نگاه کنید به ==
[[جغرافیای طبیعی قزاقستان]]؛ [[منابع طبیعی قزاقستان]]


قزاقستان ۳۰۰ معدن ذخیره طلا دارد که فعلا ۱۷۳ سایت آن برای استخراج طلا فعال است.۳۳ قزاقستان دارای یک منطقه وسیع طلا خیز نیز می‌باشد. ذخایر ثبت شده طلا در قزاقستان به ۱۷۰۰ تن یعنی ۴ در صد ذخایر جهانی می‌رسد. قزاقستان از این نظر در رتبه هفتم جهانی پس از آفریقای جنوبی، آمریکا، استرالیا، روسیه، ازبکستان و اندونزی قرار دارد. مجموعا ۱۹۹ معدن تجاری طلا در بیشتر مناطق قزاقستان مورد اکتشاف قرار گرفته است که شامل ۱۲۷ معدن ابتدائی، ۴۰ مجتمع و ۳۲ محل ذخیره می باشند. ذخایر مس و پلی متالیک قسمت اصلی ذخایر کشور یعنی %۶۸ را تشکیل می‌دهند. بزرگترین معادن طلا، اسباکوسکو با ۳۶۰ تن ذخیره طلا و باکریچیک با ۲۷۷ تن ذخیره طلا است، در سالهای اخیر تولید طلا در کشور به بیش از بیست تن در سال رسیده است.۳۴
== کتابشناسی ==


در قزاقستان علاوه بر معادن و منابع طبیعی که به آن ها اشاره شد درصد بالایی از ذخایر مواد معدنی استراتژیک در جهان را دارا است که می‌توان به فلز روی ۱۸ درصد، سرب ۱۵ درصد، مس ۶ درصد، سنگ آهن ۳ درصد، منگنز ۸ درصد، کروم ۲۱ درصد و طلا ۲۰ درصد اشاره کرد. اکثر معادن در قزاقستان خصوصی هستند. ۳۵


۳۳ فراهی، مجیب الرحمن، قزاقستان در یک نگاه، زیر نظر، آکیبای سماگلوف، چاپ اول، کابل، ۱۳۸۵، چاپ بلخ، صفحه ۱۲.
[[رده:اهمیت جغرافیایی در حوزه های ژئو اکونومیک]]
 
<references />
<nowiki>http://kaziran.com/</nowiki> معادن قزاقستان 34 35 <nowiki>http://kazak.blogfa.com/post/</nowiki>
[[رده:معادن و منابع طبیعی]]
 
27

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۰۱:۳۹

قزاقستان ۳۰۰ معدن ذخیره طلا دارد که فعلا ۱۷۳ سایت آن برای استخراج طلا فعال است. قزاقستان دارای یک منطقه وسیع طلا خیز نیز می‌باشد. ذخایر ثبت شده طلا در قزاقستان به ۱۷۰۰ تن یعنی ۴ در صد ذخایر جهانی می‌رسد. قزاقستان از این نظر در رتبه هفتم جهانی پس از آفریقای جنوبی، آمریکا، استرالیا، روسیه، ازبکستان و اندونزی قرار دارد. مجموعا ۱۹۹ معدن تجاری طلا در بیشتر مناطق قزاقستان مورد اکتشاف قرار گرفته است که شامل ۱۲۷ معدن ابتدایی، ۴۰ مجتمع و ۳۲ محل ذخیره می باشند.

ذخایر مس و پلی متالیک قسمت اصلی ذخایر کشور یعنی %۶۸ را تشکیل می‌دهند. بزرگترین معادن طلا، اسباکوسکو با ۳۶۰ تن ذخیره طلا و باکریچیک با ۲۷۷ تن ذخیره طلا است، در سالهای اخیر تولید طلا در کشور به بیش از بیست تن در سال رسیده است. در قزاقستان علاوه بر معادن و منابع طبیعی که به آن ها اشاره شد درصد بالایی از ذخایر مواد معدنی استراتژیک در جهان را دارا است که می‌توان به فلز روی ۱۸ درصد، سرب ۱۵ درصد، مس ۶ درصد، سنگ آهن ۳ درصد، منگنز ۸ درصد، کروم ۲۱ درصد و طلا ۲۰ درصد اشاره کرد. اکثر معادن در قزاقستان خصوصی هستند[۱][۲].

نیز نگاه کنید به

جغرافیای طبیعی قزاقستان؛ منابع طبیعی قزاقستان

کتابشناسی

  1. فراهی، مجیب الرحمن، قزاقستان در یک نگاه، زیر نظر، آکیبای سماگلوف، چاپ اول، کابل، ۱۳۸۵، چاپ بلخ، صفحه ۱۲.
  2. صابری، اصغر(1395). جامعه و فرهنگ قزاقستان. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)