ساخت مجسمه های کاغذی در چین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی « == ساخت مجسمه­های کاغذی == مجسمه­های کاغذی چین از مراسم و تشریفات تشییع جنازه سرچشمه گرفته و یک نوع هنر مردمی است­که در آن هنرهای کاغذبری، مجسمه سازی سفالی و نقاشی رنگی، به خوبی باهم درآمیخته است. مردم معمولا در برگزاری مراسم قربانی از این مجسم...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۶ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:مجسمه-های-کاغذی-لی-هونگ-بو.jpg|بندانگشتی|مجسمه های کاغذی لی هونگ بو. برگرفته از سایت panartmag، قابل بازیابی از https://panartmag.com/%D9%85%D8%AC%D8%B3%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%BA%D8%B0%DB%8C-%D9%84%DB%8C-%D9%87%D9%88%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D9%88/]]مجسمه‌­های کاغذی [[چین]] از مراسم و تشریفات تشییع جنازه سرچشمه گرفته و یک نوع هنر مردمی است­ که در آن [[هنر کاغذ­بری چینی|هنرهای کاغذبری]]، [[مجسمه های سفالین برای تزیین پشت بام ها در چین|مجسمه سازی سفالی]] و [[هنر نقاشی در چین|نقاشی رنگی،]] به خوبی باهم درآمیخته است. مردم معمولا در برگزاری مراسم قربانی از این مجسمه­‌ی کاغذی استفاده می‌­کنند.


== ساخت مجسمه­های کاغذی ==
مجسمه‌­ی کاغذی چهار نوع است:
مجسمه­های کاغذی چین از مراسم و تشریفات تشییع جنازه سرچشمه گرفته و یک نوع هنر مردمی است­که در آن هنرهای کاغذبری، مجسمه سازی سفالی و نقاشی رنگی، به خوبی باهم درآمیخته است. مردم معمولا در برگزاری مراسم قربانی از این مجسمه­ی کاغذی استفاده می­کنند.


مجسمه­ی کاغذی چهار نوع است: 1- مجسمه­ی فرشتگان که در مقابل مقبره­ها سوزانده می­شوند. 2- آدمک هایی به شکل پسر و دختر، و آدمک­های اپرایی. 3- ماکت­های ساختمانی، دروازه و عمارت، نمادهای وسایل حمل و نقل. 4- ظروف، مانند ظروف غذایی و ظروف برای گذاشتن اشیای قربانی. آثار هنری مجسمه­های کاغذی از نظر ظاهر جذاب و بلحاظ فن­آوری آن پیشرفته هستند.
1- مجسمه‌­ی فرشتگان که در مقابل مقبره­‌ها سوزانده می‌­شوند.
 
2- آدمک‌هایی به شکل پسر و دختر، و آدمک­‌های اپرایی.
 
3- ماکت‌­های ساختمانی، دروازه و عمارت، نمادهای وسایل حمل و نقل.
 
4- ظروف، مانند ظروف غذایی و ظروف برای گذاشتن اشیای قربانی.
 
آثار هنری مجسمه‌­های کاغذی از نظر ظاهر جذاب و بلحاظ فن ­آوری آن پیشرفته هستند.<ref>سابقی، علی محمد (1392). جامع فرهنگ و ملل [[چین]]. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، جلد سوم، ص955 و 956.</ref>
==نیز نگاه کنید به==
[[چین]]؛ [[فرهنگ عمومی در چین]]؛ [[صنایع دستی و هنرهای مردمی و فولكلور]]
==کتابشناسی==
<references />

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۶ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۰۰:۱۴

مجسمه های کاغذی لی هونگ بو. برگرفته از سایت panartmag، قابل بازیابی از https://panartmag.com/%D9%85%D8%AC%D8%B3%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%BA%D8%B0%DB%8C-%D9%84%DB%8C-%D9%87%D9%88%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D9%88/

مجسمه‌­های کاغذی چین از مراسم و تشریفات تشییع جنازه سرچشمه گرفته و یک نوع هنر مردمی است­ که در آن هنرهای کاغذبری، مجسمه سازی سفالی و نقاشی رنگی، به خوبی باهم درآمیخته است. مردم معمولا در برگزاری مراسم قربانی از این مجسمه­‌ی کاغذی استفاده می‌­کنند.

مجسمه‌­ی کاغذی چهار نوع است:

1- مجسمه‌­ی فرشتگان که در مقابل مقبره­‌ها سوزانده می‌­شوند.

2- آدمک‌هایی به شکل پسر و دختر، و آدمک­‌های اپرایی.

3- ماکت‌­های ساختمانی، دروازه و عمارت، نمادهای وسایل حمل و نقل.

4- ظروف، مانند ظروف غذایی و ظروف برای گذاشتن اشیای قربانی.

آثار هنری مجسمه‌­های کاغذی از نظر ظاهر جذاب و بلحاظ فن ­آوری آن پیشرفته هستند.[۱]

نیز نگاه کنید به

چین؛ فرهنگ عمومی در چین؛ صنایع دستی و هنرهای مردمی و فولكلور

کتابشناسی

  1. سابقی، علی محمد (1392). جامع فرهنگ و ملل چین. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، جلد سوم، ص955 و 956.