غذای کانادایی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''خوراك و غذاهاي سنتي''' غذاهای کانادا متفاوت است و تنوع گسترده آن ناشي از گستردگي مناطق اين کشور و تنوع اقوام و گروه‌هايي است كه در آن زندگي مي‌كنند. غذاهاي محبوب مردم در مناطق مختلف متفاوت است و به شدت تحت تأثير ميراث اجدادشان است؛ به خصوص در...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''خوراك و غذاهاي سنتي'''
غذاهای [[کانادا]] متفاوت است و تنوع گسترده آن ناشی از گستردگی مناطق این کشور و تنوع اقوام و گروه‌هایی است که در آن زندگی می‌کنند. غذاهای محبوب مردم در مناطق مختلف متفاوت است و به شدت تحت تأثیر میراث اجدادشان است؛ به خصوص در جشن‌ها و اعیاد. در طول سواحل اقیانوس اطلس، به جز کِبک، غذاهای دریایی و غذاهای انگلیسی متداول است. غذاهای محبوب و پرطرفدار ‌در کبک ‌در اصل‌ میراث فرانسوی‌های منطقه است. در استان‌های سواحل اقیانوس اطلس و ‌نیوفاندلند غذاهای عجیبی، نظیر نوعی آبگوشت (بیسکوییت‌های ریزِ خرد شده که با نوعی ماهی می‌جوشانند)، خوراک باله خوک آبی، سوپ خوک آبی، خوراک خرگوش و گوزن دیده می‌شود. این استان‌ها برخی از بهترین غذاهای دریایی آمریکای شمالی را نیز تهیه می‌کنند. از آ‌ن جمله می‌توان از خرچنگ دریایی بسیار عالی نیوبرونزویک، ‌گوش ماهی نوااسکوشیا و صدف‌های باریک دریایی جزیره پرنس ادوارد نام برد. بریتیش کلمبیا به خاطر ماهی آزادش معروف است. هر سال مراسم سنتی کباب کردن ماهی آزاد سرخ گوشت اقیانوس آرام برگزار می‌گردد که روی چوب توسکا دودی می‌شود. در سراسر کانادا ‌شیره درخت افرا و فرآورده‌های آن بسیار محبوب است که بازتابی از اهمیت این درخت در این کشور است. مردم برای حفظ سلامتی‌شان ‌مصرف گوشت را در غذاهایشان کاهش داده‌اند و در عوض بیشتر ‌از میوه‌ها و سبزی‌ها، ‌غلات و دیگر کربوهیدرات‌ها استفاده می‌کنند. مردم، به ویژه ساکنان شهرهای بزرگ‌، به دلیل ارتباط با مهاجرانی از نژادهای مختلف ذوق و سلیقه بین‌المللی‌تری درباره غذاها دارند. مثلاً‌ در ونکورو و تورنتو ‌تعداد زیادی رستوان چینی و رستوران‌های مربوط به سایر کشورهای آسیایی (از جمله ایران) و نیز در کبک ‌رستوران‌ها و کافه‌های فرانسوی زیادی وجود دارند. در ونکورو و ویکتوریا، ‌علاوه‌بر غذاهای کشورهای آسیایی، غذاهای ایتالیایی، ‌کره‌ای و آشپزی ترکیبی (که ترکیبی از انواع سبک‌های آشپزی است) طرفداران زیادی دارند. تنوع نژادی به بهترین وجه در تعداد و تنوع غذاها و رستوران‌ها نمود می‌یابد که معروف‌ترین آنها رستوران‌های چینی، ایتالیایی، ژاپنی، ‌کره‌ای، ‌مکزیکی، ویتنامی و تایلندی است. غذاهای اصیل کانادایی شامل غذاهای اقوام اولیه است. رژیم غذایی سنتی این اقوام از مواد گیاهی و گوشت حیواناتی تشکیل شده بود که در سرزمین‌های اطراف هر قبیله‌ای یافت می‌شدند. از جمله حیواناتی که از گوشت آنها برای تهیه غذا استفاده می‌شد می‌توان از بوفالو، نهنگ، شیر ماهی، گوزن، گراز ماهی و نظایر آن نام برد. به علاوه، انواع میوه‌ها و مغزها نیز به عنوان منابع غذایی اقوام اولیه مورد استفاده قرار می‌گرفتند. امروزه اقوام اولیه نیز در کنار رشد تمدن و پیشرفت تکنولوژی در این کشور به استفاده از مواد آماده و دستگاه‌های نوین آشپزی تمایل پیدا کرده‌اند. در این کشور قوانین و مقرراتی تدوین شده است که به منظور حفاظت از محیط زیست، مانع آنها در دستیابی به منابع مذکور شده است. به این ترتیب، مجموعه وسیعی که در حال حاضر به نام آشپزی کانادایی شناخته می‌شوند، برگرفته از آشپزی مهاجران اولیه اروپایی و ملل مختلفی است که در حال حاضر مردم این سرزمین را تشکیل می‌دهند.


غذاهای [[کانادا]] متفاوت است و تنوع گسترده آن ناشي از گستردگي مناطق اين کشور و تنوع اقوام و گروه‌هايي است كه در آن زندگي مي‌كنند. غذاهاي محبوب مردم در مناطق مختلف متفاوت است و به شدت تحت تأثير ميراث اجدادشان است؛ به خصوص در جشن‌ها و اعياد. در طول سواحل اقيانوس اطلس، به جز كِبك، غذاهاي دريايي و غذاهاي انگليسي متداول است. غذاهاي محبوب و پرطرفدار ‌در كبك ‌در اصل‌ ميراث فرانسوي‌هاي منطقه است. در استان‌هاي سواحل اقيانوس اطلس و ‌نيوفاندلند غذاهاي عجيبي، نظیر نوعي آبگوشت (بيسكوييت‌هاي ريزِ خرد شده كه با نوعي ماهي مي‌جوشانند)، خوراك باله خوك آبي، سوپ خوك آبي، خوراك خرگوش و گوزن دیده می‌شود. اين استان‌ها برخي از بهترين غذاهاي دريايي آمريكاي شمالي را نيز تهيه مي‌كنند. از آ‌ن جمله مي‌توان از خرچنگ دريايي بسيار عالي نيوبرونزويك، ‌گوش ماهي نوااسكوشيا و صدف‌هاي باريك دريايي جزيره پرنس ادوارد نام برد. بریتيش كلمبيا به خاطر ماهي آزادش معروف است. هر سال مراسم سنتی كباب كردن ماهي آزاد سرخ گوشت اقيانوس آرام برگزار مي‌گردد كه روي چوب توسكا دودي مي‌شود. در سراسر كانادا ‌شيره درخت افرا و فرآورده‌هاي آن بسيار محبوب است كه بازتابي از اهميت اين درخت در این کشور است. مردم براي حفظ سلامتي‌شان ‌مصرف گوشت را در غذاهايشان كاهش داده‌اند و در عوض بيشتر ‌از ميوه‌ها و سبزي‌ها، ‌غلات و ديگر كربوهيدرات‌ها استفاده مي‌كنند. مردم، به ویژه ساكنان شهرهاي بزرگ‌، به دليل ارتباط با مهاجراني از نژادهاي مختلف ذوق و سليقه بين‌المللي‌تري درباره غذاها دارند. مثلاً‌ در ونكورو و تورنتو ‌تعداد زيادي رستوان چيني و رستوران‌هاي مربوط به ساير كشورهاي آسيايي (از جمله ايران) و نيز در كبك ‌رستوران‌ها و كافه‌هاي فرانسوي زیادی وجود دارند. در ونكورو و ويكتوريا، ‌علاوه‌بر غذاهاي كشورهاي آسيايي، غذاهاي ايتاليايي، ‌كره‌اي و آشپزي تركيبي (كه تركيبي از انواع سبك‌هاي آشپزي است) طرفداران زيادي دارند. تنوع نژادي به بهترين وجه در تعداد و تنوع غذاها و رستوران‌ها نمود مي‌يابد كه معروف‌ترين آنها رستوران‌هاي چيني، ايتاليايي، ژاپني، ‌كره‌اي، ‌مكزيكي، ويتنامي و تايلندي است. غذاهای اصیل کانادایی شامل غذاهای اقوام اولیه است. رژیم غذایی سنتی اين اقوام از مواد گیاهی و گوشت حیواناتی تشکیل شده بود که در سرزمین‌های اطراف هر قبیله‌ای یافت می‌شدند. از جمله حيواناتي كه از گوشت آنها برای تهیه غذا استفاده مي‌شد می‌توان از بوفالو، نهنگ، شیر ماهی، گوزن، گراز ماهی و نظاير آن نام برد. به علاوه، انواع میوه‌ها و مغزها نيز به عنوان منابع غذايي اقوام اوليه مورد استفاده قرار مي‌گرفتند. امروزه اقوام اولیه نيز در کنار رشد تمدن و پیشرفت تکنولوژی در اين كشور به استفاده از مواد آماده و دستگاه‌های نوين آشپزی تمایل پيدا كرده‌اند. در این کشور قوانين و مقرراتی تدوين شده است كه به منظور حفاظت از محیط زیست، مانع آنها در دستيابي به منابع مذكور شده است. به اين ترتيب، مجموعه وسیعی که در حال حاضر به نام آشپزی کانادایی شناخته مي‌شوند، برگرفته از آشپزی مهاجران اولیه اروپایی و ملل مختلفی است که در حال حاضر مردم این سرزمین را تشکیل می‌دهند.  
کانادایی‌ها برای غذا خوردن تا حد زیادی از رژیم غذایی گسترده (شبیه به رژیم غذایی آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها) استفاده می‌کنند؛ با این تفاوت که در رژیم غذایی کانادایی‌ها دانه‌‌های فرآوری شده، محصولات لبنی، گوشت گاو و مرغ، میوه‌های پخته شده و سبزی‌های تازه همراه با نمک و شکر وجود دارد. به­رغم تنوع زیاد غذایی در این کشور، برخی از غذاها به طور خاص به نام کانادایی‌ها شناخته می‌شوند و در خارج از این کشور ناشناخته هستند. این دسته از غذاها بیشتر شامل تنقلات و میان غذاها می‌باشند که کمتر به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می‌شوند . <ref>Pandi, George, (2008), "Let's eat Canadian, but is there really a national dish?", The Gazette (Montreal)  Also published as "Canadian cuisine a smorgasbord of regional flavours"</ref> <ref>Wong, Grace, (2010), "Canada's national dish", 740 calories -- and worth every bite?, CNN</ref>
==='''وعده‌های غذایی'''===
مردم کانادا معمولاً در طول روز سه وعده غذایی کاملاً مجزا دارند: صبحانه، ناهار و شام.
===='''صبحانه'''====
وعده غذایی صبحانه مدت کوتاهی پس از برخاستن از خواب صرف می‌شود. معمولاً این وعده غذایی کامل است تا انرژی لازم برای فعالیت یک روز کاری را ایجاد کند. غذاهای مورد استفاده آنان در وعده صبحانه بیشتر شامل: نیمرو، سوسیس، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، اُملت، حبوبات، غلات سرد، شیرینی، آب‌میوه و نوشیدنی‌های گرم نظیر قهوه، چای یا شکلات گرم است. برخی از افراد تنها یک مورد از فهرست پیش گفته را مصرف می‌کنند، اما کسانی که صبحانه کامل صرف می‌کنند، ممکن است بخش زیادی از این اقلام را در یک وعده صبحانه مصرف کنند.
===='''ناهار'''====
ناهار وعده غذایی است که معمولاً ظهر (بین ساعات 12 تا 14) خورده می‌شود؛ ساعتی که اغلب مردم در محل کار خود به سر می‌برند. از این‌رو، بسیاری از آنان تمایل دارند برای ناهار از غذایی‌هایی استفاده کنند (نظیر ساندویچ‌ها و سالادها) که به راحتی تهیه و خورده می‌شوند و وقت زیادی نمی‌گیرند. در روزهای آخر هفته که وقت مناسبی برای تهیه غذا وجود دارد، مردم ناهارهای مفصل‌تری تهیه می‌کنند. برخی از مردم نیز که خواهان صرف ناهار مفصل هستند، به رستوران مراجعه می‌کنند.
===='''شام'''====
این وعده غذایی تقریباً مفصل است. افراد بعد از فارغ شدن از یک روز کاری سعی می‌کنند از زمان‌های مختص به خود لذت ببرند. لذا، آنان به خوردن غذاهای متنوع و مختلف تمایل دارند. در این وعده غذایی مردم از غذایی‌های نظیر مرغ سوخاری، استیک، همبرگر و غذاهای گوشتی، همراه با مقداری برنج، پاستا، سیب زمینی و نان استفاده می‌کنند. وعده غذایی شام در این کشور از تنوع زیادی برخوردار است و نوع آن براساس محلی که در آن زندگی می‌کنند، متفاوت است. به عنوان مثال، در سواحل غربی و استان‌های سواحل شرقی، ‌از غذاهای دریایی، ‌در غرب، به خصوص آلبرتا، از گوشت گاو و در دیگر نقاط کشور، ‌از مرغ یا گوشت خوک تغذیه می‌کنند. همچنین، بسیاری از مردم آبگوشت را، ‌که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود، اغلب در وعده غذایی شام میل می‌کنند.<ref>Sufrin, Jon, (2010), "Is poutine Canada’s national food? Two arguments for, two against", Toronto Life.</ref> <ref>Trillin, Calvin (2009), "Canadian Journal, Funny Food,", The New Yorker: 68–70</ref><ref>لاریجانی، فاضل(1395). جامعه و فرهنگ کانادا. تهران : موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی</ref>


کانادایی‌ها برای غذا خوردن تا حد زیادی از رژیم غذایی گسترده (شبیه به رژیم غذایی آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها) استفاده مي‌كنند؛ با اين تفاوت كه در رژيم غذايي كانادايي‌ها دانه‌‌هاي فرآوری شده، محصولات لبنی، گوشت گاو و مرغ، میوه‌های پخته شده و سبزی‌های تازه همراه با نمک و شکر وجود دارد. به­رغم تنوع زياد غذايي در اين كشور، برخي از غذاها به طور خاص به نام كانادايي‌ها شناخته مي‌شوند و در خارج از این کشور ناشناخته هستند. اين دسته از غذاها بيشتر شامل تنقلات و ميان غذاها مي‌باشند كه كمتر به عنوان يك وعده غذايي كامل شناخته مي‌شوند]5 و 6[.
== نیز نگاه کنید به ==


'''وعده‌هاي غذايي'''
* [[غذای چینی]]
* [[غذای روسی]]


مردم كانادا معمولاً در طول روز سه وعده غذايي كاملاً مجزا دارند: صبحانه، ناهار و شام.
== کتابشناسی ==
 
'''1. صبحانه.''' وعده غذايي صبحانه مدت كوتاهي پس از برخاستن از خواب صرف مي‌شود. معمولاً اين وعده غذايي كامل است تا انرژي لازم براي فعاليت يك روز كاري را ايجاد كند. غذاهاي مورد استفاده آنان در وعده صبحانه بیشتر شامل: نيمرو، سوسيس، سيب‌زميني سرخ‌كرده، اُملت، حبوبات، غلات سرد، شيريني، آب‌ميوه و نوشيدني‌هاي گرم نظير قهوه، چاي يا شكلات گرم است. برخي از افراد تنها يك مورد از فهرست پیش گفته را مصرف مي‌كنند، اما كساني كه صبحانه کامل صرف مي‌كنند، ممكن است بخش زيادي از اين اقلام را در يك وعده صبحانه مصرف كنند. 
 
'''2. ناهار.''' ناهار وعده غذايي است كه معمولاً ظهر (بین ساعات 12 تا 14) خورده مي‌شود؛ ساعتي كه اغلب مردم در محل كار خود به سر مي‌برند. از اين‌رو، بسياري از آنان تمايل دارند براي ناهار از غذايي‌هايي استفاده كنند (نظير ساندويچ‌ها و سالادها) كه به راحتي تهيه و خورده می‌شوند و وقت زیادی نمی‌گيرند. در روزهاي آخر هفته كه وقت مناسبي براي تهيه غذا وجود دارد، مردم ناهارهاي مفصل‌تري تهيه مي‌كنند. برخي از مردم نيز كه خواهان صرف ناهار مفصل هستند، به رستوران مراجعه می‌کنند.
 
'''3. شام.''' اين وعده غذايي تقريباً مفصل است. افراد بعد از فارغ شدن از يك روز كاري سعي مي‌كنند از زمان‌هاي مختص به خود لذت ببرند. لذا، آنان به خوردن غذاهاي متنوع و مختلف تمايل دارند. در اين وعده غذايي مردم از غذايي‌هاي نظير مرغ سوخاري، استيك، همبرگر و غذاهاي گوشتي، همراه با مقداري برنج، پاستا، سيب زميني و نان استفاده مي‌كنند. وعده غذايي شام در اين كشور از تنوع زيادي برخوردار است و نوع آن براساس محلي كه در آن زندگي مي‌كنند، متفاوت است. به عنوان مثال، در سواحل غربي و استان‌هاي سواحل شرقي، ‌از غذاهاي دريايي، ‌در غرب، به خصوص آلبرتا، از گوشت گاو و در ديگر نقاط كشور، ‌از مرغ يا گوشت خوك تغذيه مي‌كنند. همچنین، بسياري از مردم آبگوشت را، ‌كه به روش‌هاي مختلف طبخ مي‌شود، اغلب در وعده غذایی شام میل می‌کنند]7 و 8[.

نسخهٔ ‏۱۷ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۱۱

غذاهای کانادا متفاوت است و تنوع گسترده آن ناشی از گستردگی مناطق این کشور و تنوع اقوام و گروه‌هایی است که در آن زندگی می‌کنند. غذاهای محبوب مردم در مناطق مختلف متفاوت است و به شدت تحت تأثیر میراث اجدادشان است؛ به خصوص در جشن‌ها و اعیاد. در طول سواحل اقیانوس اطلس، به جز کِبک، غذاهای دریایی و غذاهای انگلیسی متداول است. غذاهای محبوب و پرطرفدار ‌در کبک ‌در اصل‌ میراث فرانسوی‌های منطقه است. در استان‌های سواحل اقیانوس اطلس و ‌نیوفاندلند غذاهای عجیبی، نظیر نوعی آبگوشت (بیسکوییت‌های ریزِ خرد شده که با نوعی ماهی می‌جوشانند)، خوراک باله خوک آبی، سوپ خوک آبی، خوراک خرگوش و گوزن دیده می‌شود. این استان‌ها برخی از بهترین غذاهای دریایی آمریکای شمالی را نیز تهیه می‌کنند. از آ‌ن جمله می‌توان از خرچنگ دریایی بسیار عالی نیوبرونزویک، ‌گوش ماهی نوااسکوشیا و صدف‌های باریک دریایی جزیره پرنس ادوارد نام برد. بریتیش کلمبیا به خاطر ماهی آزادش معروف است. هر سال مراسم سنتی کباب کردن ماهی آزاد سرخ گوشت اقیانوس آرام برگزار می‌گردد که روی چوب توسکا دودی می‌شود. در سراسر کانادا ‌شیره درخت افرا و فرآورده‌های آن بسیار محبوب است که بازتابی از اهمیت این درخت در این کشور است. مردم برای حفظ سلامتی‌شان ‌مصرف گوشت را در غذاهایشان کاهش داده‌اند و در عوض بیشتر ‌از میوه‌ها و سبزی‌ها، ‌غلات و دیگر کربوهیدرات‌ها استفاده می‌کنند. مردم، به ویژه ساکنان شهرهای بزرگ‌، به دلیل ارتباط با مهاجرانی از نژادهای مختلف ذوق و سلیقه بین‌المللی‌تری درباره غذاها دارند. مثلاً‌ در ونکورو و تورنتو ‌تعداد زیادی رستوان چینی و رستوران‌های مربوط به سایر کشورهای آسیایی (از جمله ایران) و نیز در کبک ‌رستوران‌ها و کافه‌های فرانسوی زیادی وجود دارند. در ونکورو و ویکتوریا، ‌علاوه‌بر غذاهای کشورهای آسیایی، غذاهای ایتالیایی، ‌کره‌ای و آشپزی ترکیبی (که ترکیبی از انواع سبک‌های آشپزی است) طرفداران زیادی دارند. تنوع نژادی به بهترین وجه در تعداد و تنوع غذاها و رستوران‌ها نمود می‌یابد که معروف‌ترین آنها رستوران‌های چینی، ایتالیایی، ژاپنی، ‌کره‌ای، ‌مکزیکی، ویتنامی و تایلندی است. غذاهای اصیل کانادایی شامل غذاهای اقوام اولیه است. رژیم غذایی سنتی این اقوام از مواد گیاهی و گوشت حیواناتی تشکیل شده بود که در سرزمین‌های اطراف هر قبیله‌ای یافت می‌شدند. از جمله حیواناتی که از گوشت آنها برای تهیه غذا استفاده می‌شد می‌توان از بوفالو، نهنگ، شیر ماهی، گوزن، گراز ماهی و نظایر آن نام برد. به علاوه، انواع میوه‌ها و مغزها نیز به عنوان منابع غذایی اقوام اولیه مورد استفاده قرار می‌گرفتند. امروزه اقوام اولیه نیز در کنار رشد تمدن و پیشرفت تکنولوژی در این کشور به استفاده از مواد آماده و دستگاه‌های نوین آشپزی تمایل پیدا کرده‌اند. در این کشور قوانین و مقرراتی تدوین شده است که به منظور حفاظت از محیط زیست، مانع آنها در دستیابی به منابع مذکور شده است. به این ترتیب، مجموعه وسیعی که در حال حاضر به نام آشپزی کانادایی شناخته می‌شوند، برگرفته از آشپزی مهاجران اولیه اروپایی و ملل مختلفی است که در حال حاضر مردم این سرزمین را تشکیل می‌دهند.

کانادایی‌ها برای غذا خوردن تا حد زیادی از رژیم غذایی گسترده (شبیه به رژیم غذایی آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها) استفاده می‌کنند؛ با این تفاوت که در رژیم غذایی کانادایی‌ها دانه‌‌های فرآوری شده، محصولات لبنی، گوشت گاو و مرغ، میوه‌های پخته شده و سبزی‌های تازه همراه با نمک و شکر وجود دارد. به­رغم تنوع زیاد غذایی در این کشور، برخی از غذاها به طور خاص به نام کانادایی‌ها شناخته می‌شوند و در خارج از این کشور ناشناخته هستند. این دسته از غذاها بیشتر شامل تنقلات و میان غذاها می‌باشند که کمتر به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می‌شوند . [۱] [۲]

وعده‌های غذایی

مردم کانادا معمولاً در طول روز سه وعده غذایی کاملاً مجزا دارند: صبحانه، ناهار و شام.

صبحانه

وعده غذایی صبحانه مدت کوتاهی پس از برخاستن از خواب صرف می‌شود. معمولاً این وعده غذایی کامل است تا انرژی لازم برای فعالیت یک روز کاری را ایجاد کند. غذاهای مورد استفاده آنان در وعده صبحانه بیشتر شامل: نیمرو، سوسیس، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، اُملت، حبوبات، غلات سرد، شیرینی، آب‌میوه و نوشیدنی‌های گرم نظیر قهوه، چای یا شکلات گرم است. برخی از افراد تنها یک مورد از فهرست پیش گفته را مصرف می‌کنند، اما کسانی که صبحانه کامل صرف می‌کنند، ممکن است بخش زیادی از این اقلام را در یک وعده صبحانه مصرف کنند.

ناهار

ناهار وعده غذایی است که معمولاً ظهر (بین ساعات 12 تا 14) خورده می‌شود؛ ساعتی که اغلب مردم در محل کار خود به سر می‌برند. از این‌رو، بسیاری از آنان تمایل دارند برای ناهار از غذایی‌هایی استفاده کنند (نظیر ساندویچ‌ها و سالادها) که به راحتی تهیه و خورده می‌شوند و وقت زیادی نمی‌گیرند. در روزهای آخر هفته که وقت مناسبی برای تهیه غذا وجود دارد، مردم ناهارهای مفصل‌تری تهیه می‌کنند. برخی از مردم نیز که خواهان صرف ناهار مفصل هستند، به رستوران مراجعه می‌کنند.

شام

این وعده غذایی تقریباً مفصل است. افراد بعد از فارغ شدن از یک روز کاری سعی می‌کنند از زمان‌های مختص به خود لذت ببرند. لذا، آنان به خوردن غذاهای متنوع و مختلف تمایل دارند. در این وعده غذایی مردم از غذایی‌های نظیر مرغ سوخاری، استیک، همبرگر و غذاهای گوشتی، همراه با مقداری برنج، پاستا، سیب زمینی و نان استفاده می‌کنند. وعده غذایی شام در این کشور از تنوع زیادی برخوردار است و نوع آن براساس محلی که در آن زندگی می‌کنند، متفاوت است. به عنوان مثال، در سواحل غربی و استان‌های سواحل شرقی، ‌از غذاهای دریایی، ‌در غرب، به خصوص آلبرتا، از گوشت گاو و در دیگر نقاط کشور، ‌از مرغ یا گوشت خوک تغذیه می‌کنند. همچنین، بسیاری از مردم آبگوشت را، ‌که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود، اغلب در وعده غذایی شام میل می‌کنند.[۳] [۴][۵]

نیز نگاه کنید به

کتابشناسی

  1. Pandi, George, (2008), "Let's eat Canadian, but is there really a national dish?", The Gazette (Montreal)  Also published as "Canadian cuisine a smorgasbord of regional flavours"
  2. Wong, Grace, (2010), "Canada's national dish", 740 calories -- and worth every bite?, CNN
  3. Sufrin, Jon, (2010), "Is poutine Canada’s national food? Two arguments for, two against", Toronto Life.
  4. Trillin, Calvin (2009), "Canadian Journal, Funny Food,", The New Yorker: 68–70
  5. لاریجانی، فاضل(1395). جامعه و فرهنگ کانادا. تهران : موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی